Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 5 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber gündelik hayatınız ve çalışma düzeninizi etkileyecek konulara hız ve yön kazandırabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu kesinleştireceğiniz ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz. Uğraşlarınızın ve bu uğraşları gerçekleştirme yöntemlerinizin değişimi sizi bambaşka bir rutine götürebilir. Hem sağlığınıza hem de düzeninize olumlu yönde etki edecek gelişmelerle karşılaşabilir, bu gelişmeleri bizzat kendiniz de oluşturabilirsiniz. Üzerinde düşünülmüş, nitelik kazanılmış, zamana uyarlanmış konuların önem kazanacağını unutmayın. E ticaret, online işler ve görüşmeler, internet kullanımı gibi alanlarda öne çıkmanız gerekebilir. Bir yere bağlı olarak çalışmanın yanısıra kendinize ayrı bir yol da çizebilirsiniz. Önce bireysel alanlarda kuracağınız yeni bir otorite alanı oluşturmalısınız. Bunun insanlarda etki bırakması ve takip edilebilmesi için burada sizin başlangıç noktanız ve devamlılığınız önemli olacaktır. Sağlıklı yaşam, bedensel değişiklikler alanında attığınız ya da atmanız gereken adımlar varsa bunları değerlendirmeye almalısınız. Kendinizi zinde hissetmenizin her zamankinden daha önemli olduğu bir dönemdesiniz.

10 Şubat'ta Kova burcundaki Yeniay ile kendinize kattığınız iyi ve kötü her alışkanlığın neye dönüşeceğini görebilirsiniz. Yanlış anladığınız, reddettiğiniz, önyargılı olduğunuz ya da fazlaca tutunduğunuz bir şeylerin sizi yanlış bir noktaya ve düşünceye taşıdığını fark edebilirsiniz. Bu farkındalık size bir değişim getirecektir. Hizmet verdiğiniz alanları değiştirmekle beraber yeni nitelikler kazanmak noktasında da önemli bir dönem olabilir. Sorumluluk almaktan korkmuyor olsanız da, yeni gündemlere ve işlere olan önyargılarınızdan kurtulmalısınız. Bu sizi geliştirecektir. Gereğinden fazla yük ya da dert edindiğiniz, zamanınızı yönelttiğiniz konulardan sıyrılmanızda fayda var. Zamanı ve sorumluluklarınızı düzenlemek, iyileştirmek alacağınız sonuçları da iyileştirecektir. Bu yüzden memnun olmadığınız durumlarda gereksiz bir ısrar sergilememeli, yeni hayaller ve hedefler belirlemeli, bunlar için gerekli altyapıyı hazırlamalısınız. Yazarak üretme becerinizi geliştirecek eğitimler ve işler gündeminize gelebilir.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle beraber güçlü bir değişim arzusu içinde olabilir ve şimdi bunu uygulamaya geçirebilirsiniz. Bugünlere nasıl geldiğinizi unutmamak bu konudaki en büyük rehberiniz olacaktır. Sorumluluk ve çalışma motivasyonunuzun kırıldığı zamanlarda sizi ayağa kaldıran sebepleriniz var. Bu sebeplere daha sıkı sarılmalısınız. Görevlerinizin ve gündelik akışınızın daha ciddi bir düzene, bir zaman akışına ve motivasyona ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Bir seçim yapmak, devamını getirmekle hayatınıza olan etkisini gösterir. Devamını getirmekte zorlandığınız her şeyi not alın, araştırmalar yapın ve bunlar üzerinde çalışın. Çizdiğiniz portrenin altını doldurmalısınız. Psikolojik olarak kendinizi bu dönüşümün içine dahil ettiğinizde bunları somutlaştıracak işler yapmanız da kolaylaşacaktır. İş görüşmeleri yapabilir, mevcut işinizi geliştirebilir, keyiflendirecek haberler alabilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek, iyileştirmek isteyebilirsiniz. Yeni alışkanlıklar edinmek noktasında bedeninizin ihtiyaçlarını ve duyarlılıklarını da göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü bu süreçte yapacağınız her şey, etkisini uzun süre boyunca gösterecektir. Kozmetik ürünleri, gıda takviyeleri, hareket alışkanlıklarınızı doktor kontrolü çerçevesinde düzenlemenizde fayda var. Diş ve kemik sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ani hareketler,ve ev kazaları meydana getirebilir bu yüzden hareket alanlarınızı rahatlatacak düzenlemeler yapmanız önemli olacaktır.

16 Şubat'ta Venüs'ün Kova burcuna geçişi işinizden elde ettiğiniz sosyal statü ve maddi kazançlar noktasında size şans ve yenilikler getirebilir. Farklı gruplar ve alanlar üzerinde çalışmanın dışında, mevcut donanımınızı değerlendireceğiniz projeler de üretebilirsiniz. Kadın yönetici ve arkadaşlarınızdan alacağınız öneriler bu süreçte size büyük destek verebilir. Ancak bu kişileri doğru seçmeniz önemli olacaktır. Emek ve sabırla her şeyi olmasını istediğiniz hale getirebilirsiniz. Bedensel değişimler, operasyonlar, sağlıklı alışkanlıklar hayatınızda daha etkin rol oynayabilir. Dikkat çekmek istediğiniz yön konusuna iyi çalışmalısınız. İmzalı işler, anlaşmalar, tedavi yöntemleri ve ortamları konusunda ani kararlar vermemenizde fayda var. Hem beklenmedik ödeme açıkları hem de güvenilir, temiz sonuç almak için buna önem vermelisiniz.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile beraber hayatınızda yer etmiş kişiler ve onlarla ilgili gündemlere karşı hassasiyetiniz artabilir. Evlilik ve ortaklık hazırlıkları, eşinizin/partnerinizin ihtiyaçları ya da önem verdiği konular hızlanabilir. Kendinizi hiç hayal etmediğiniz bir noktada bulabilirsiniz. Bu da sorumluluklarınızı, duygularınızı fark edip ona göre yol alma hedefinizi iyileştirebilir. Sezgilerinize önem vermeyi öğrenebilirsiniz. Özellikle hayal gücüne bağlı işler yapıyorsanız ya da bu yönde bir eğiliminiz varsa Güneş Balık dönemi işinizi kolaylaştırabilir. Hayale dalmak ve gerçekte kalmak arasında zaman zaman zorlanabilir, nerede sınır çizmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Danışmanlıklar almak, güvenilir kişilerle görüşmek, hayatınıza veya çabanıza dahil olan kişileri iyi analiz edip ona göre ilerlemek size yardımcı olabilir. Bazı insanların sizinle ilgili düşüncelerinin, sizin tahminlerinizin aksine olduğunu fark edebilirsiniz. Önyargı ve öngörünün farkını, önemini ve gerekliliğini daha net anlayabilirsiniz. Ticari konularda, parasal eylemlerde kesin süreci ve sonucu görmeden bir sonraki adımın peşine düşmemenizde fayda var.

23 Şubat'ta Merkür'ün de Balık burcuna geçişi ile beraberve ikili ilişkiler noktasında konuşulacak çok gündeminiz olabilir. Kararlar ve ortak paydada buluşma, birbirini anlama çabaları gösterilebilir. Bunların karşılıklı olması, empatinin ve saygının hissedilmesi aklınızdaki soru işaretlerini aşmanıza yardımcı olabilir. Doğru kararı vermek isterken bir daha bunu yaşamayacağınızı düşünerek yanlış kararlara, olumsuz sonuçlara sürüklenebilirsiniz. Kendinizi umutsuz hissetmemeli ancak karşınıza çıkan fırsatları da gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz. Açık konuşmanın, dürüstlüğün her zamankinden daha fazla önem kazanacağı bir dönem olabilir. Bu yüzden duygularınızı dizginlemek, hissettiklerinizin ve sorumluluklarınızın farkına varmak işinizi kolaylaştıracaktır. Ortaklık kurmak, bununla ilgili ya da farklı biralanıyla ilgili planlar yapmak adına iyi bir dönem olabilir. Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacağınız çalışmalara dahil olabilir ya da bununla ilgili işlerinizin maddi karşılıklarını alabilirsiniz. Dolandırıcılık, yanlış ve kusurlu işlerden dolayı hukuki süreçler yaşayabilirsiniz; hakkınızı aramalısınız.

24 Şubat'ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile hayatınızın, çabalarınızın, beklentilerinizin ve ilişkilerinizin geldiği noktayı görebilirsiniz. Bir düzenleme geçmeden, bir karara varmadan önce bunu hangi alanlarda ve ne şekilde yapmanız gerektiğini iyi bilmelisiniz. Duygu ve mantık arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Hiçbirini birbirinden ayırmadan ancak sınırlarını koruyarak ilerlemek gerektiğinin farkındasınız. Bunu başarabilmiş olmanın karşılığını göreceğiniz bir süreçtesiniz. Bunu referans alarak ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Zaaflar, duygusal iniş çıkışlar, ne istediğini bilememe gibi konular sizi zorlayabilir. Ama bu zorluğun içinden kendinize yeni bir kimlik, hedef ve duruş çıkarabilirsiniz. Organizasyon gücünüzü ortaya koyacağınızfikirleriniz olabilir, bununla ilgili önceki dönemlerde başlayan çalışmaları da neticelendirebilirsiniz. Fiziksel açıdan bağışıklık sisteminiz, sindirim sisteminiz, sağlıklı yaşam koşullarınızın da önem kazandığını unutmayın. Kendi değerinizi bilin ve bunu en iyi şekilde sürdüreceğiniz bir yaşam planı hazırlayın.

29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün Balık burcunda bir araya gelişi evlilik ve/veya ortaklıklarla ilgili konularda bazı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Fikir ayrılıkları, ortak paydada buluşma çabasıyla sonlanabilir. Ama bunu gerçekten isteyip istemediğinizden, bazı sorunları es geçmediğinizden emin olmalısınız. Bu süre zarfında nasıl bir tutum sergileyeceğiniz, sonrasında karşılaşabileceğiniz durumlara zemin hazırlayabilir. Dolayısıyla kesin çözüm bulmaya, bir anlaşmaya varmaya çalışmanızda fayda var. Bunların karşılıklı olmasının da önemli olduğunu unutmamalısınız. Karşınızdaki insan(lar) için yapacaklarınız konusunda kendinize bir sınır çizmeniz gerekebilir. Balık tutmayı öğretmek yerine balığı doğrudan verdiğiniz durumlar, sonrasında size karşı kullanılabilir ya da size fazladan biryükü getirebilir. Birbirinizin hayatında, iyi niyetin ve desteğin bir zorbalığa, bir göreve dönüşmesini engellemelisiniz. İlişkilerinizle ilgili öncelikleri buna göre düzenlemelisiniz. Doğru bilinen yanlışlar, bazı kararları ve varsa dava süreçlerini yeniden ele almanıza vesile olabilir.

Motivasyon Sözü: “Tüm ilerlemedeki ilk şey, geride bir şeyler bırakmaktır.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>