Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla bekleyen, ertelenen, havada kalan konulara netlik kazandırabilirsiniz. Gerekhayatınız gerekse sosyal hayatınız noktasında sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bunlara nasıl tepkiler verdiğinizi ve aldığınız sonuçları düşünmelisiniz. Çünkü bu düşüncelerden çıkan deneyimler size rehberlik edecektir. Kendinizi bir kıyasın içine sokmak yerine yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Sıkı çalışmak sizin en büyük motivasyonunuz olsa da, hayatın bunun dışında kalan noktalarına da değinmelisiniz. Yaşamı ve işi paylaştığınız insanlar, kardeşleriniz, aile dostlarınız ve yakın çevreniz konusunda üzerinize sorumluluklar düşebilir. Kendinize bir yalnızlık ve ulaşılmazlık yakıştırmak yerine ilişkilere yaklaşmayı denemelisiniz. Günün sonunda maddi kazanımlarınız fiziki ihtiyaçlarınızı karşılayacak ama manevi kazançlarınız da ruhsal ihtiyaçlarınız için gerekli olacaktır. Bunun farkındalığını, bazı yanlış anlaşılmaların ortasında kalarak ve kendinizi anlatmak durumunda hissederek yaşamış olabilirsiniz. Çıkarmanız gereken dersin, buna sebep olan davranışları değiştirmek olduğunu unutmayın. Yenikaynakları, görüşmeler, eğitimler, başvuru ve anlaşmalar gündeminize gelebilir. İlgi alanlarınızın, çalışmalarınızın dışına çıkmanız gereken yolculuklar yapabilirsiniz. Farklı bakış açıları kazanmak, sezgisel gücünüzü fark etmek sizi yanılgılardan koruyabilir. Ulaşım ve iletişim araçlarınızı değiştirmek, bu konudaki yetilerinizi geliştirmek adına araştırmalar yapabilirsiniz. Maddi imkanlarınız ölçüsünde yeniliklere gitmek isterken güvenilir kişi ve alanlardan alışveriş yapmaya dikkat etmenizde fayda var.

8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi yaşantınızı bir değişime sürükleyebilir. Kariyer odaklı gibi görünse de hayatınızı şekillendiren, yeni değerler ve farkındalık katan planlar yapabilirsiniz. İtibarınızı, hakkınızda söylenenleri fazla önemseyebilirsiniz. Daha iyi olmak, iyi hissetmek ve huzurlu bir sistemin içinde yer almak isteyebilirsiniz. Bu da iş-sektör değişikliği, evlilik, aile içindeki ya da dışarıdaki insanlarla olan ilişkileriniz, üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız gibi konularda atılacak adımlara işaret edebilir. Ne yapacağınıza karar vermeye çalışırken, bugüne kadar sakladığınız ya da kendinize yakıştırmadığınız durumlarla da yüzleşebilirsiniz. Bu yüzleşmeden huzursuz oluyorsanız, yapmanız gereken şeyin artık başarı ve huzur tanımını değiştirmek olduğunu bilmelisiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Maddi ve manevi yönden zengin, dengeli ve ne yaptığının farkında olan bir birey görüntüsü çizmek kolay değildir. Ancak ödülleri yaşadığınız tüm zorlukları geride bırakmanıza yardımcı olacaktır. Bunun için önce siz kendinize yardımcı olun, emeklerinizin ve çevrenizin de buna eşlik edeceğini göreceksiniz.

10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile kendinizi fark etmek ve keşfetmekle ilgili sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Sosyal hayat, iş, ilişkiler ya da farklı sorumluluklarla baskıladığınız her şey karşınıza çıkabilir. Bunu yaşamak için kendinize bir zaman ve alan oluşturmalısınız. Hissettiklerinizi bilmek ve buna göre ilerlemek için buna ihtiyacınız olabilir. Bunun güçsüzlük ya da yalnızlık değil, daha kaliteli bir yaşam ve ilişkiler için bir fırsat olduğunu bilmelisiniz. Okuma ve araştırmalar yapabilir, üzerinde çalıştığınız birya da eğitim konusu hakkında ilgili kişilerle görüşebilir, kurumlardan destek alabilir ya da burada kalan ihtiyaç sahipleriyle ortak hareket edebilirsiniz. Bu da birtakım seyahat planlarını gündeme getirebilir. Küçük ve belirli bir alana ait gibi görünen fikirlerinizin, aslında herkese etki edebilecek olduğunu gördüğünüzde içsel sınırlarınızın da genişlediğini görebilirsiniz. Bu süreç, insanları tanımak ve olayların aslını görmek için bazı gelişmeler getirebilir. Ne olduğunu anlayarak, bilgi sahibi olarak tutum sergilemek ve iyi niyetinize gölge düşürmemek sizi tüm olumsuzluklardan koruyacaktır. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için seçici geçirgen bir yapı kurmanın önemini anlıyorsunuz.

13 Kasım'daki Akrep yeniayı ile yaşantınızın sosyal yönüne ağırlık verebilirsiniz. Arkadaşlıkları doğru kurmak, doğru hislerin ve amaçların peşinden koşmak isteyebilirsiniz. Bunun gerekli olduğuna ikna olacağınız gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayat vehayatınız arasında kaldığınızı düşünebilir, bazı istekleri bastırdığınızı fark edebilirsiniz. Gururun, hırsın, kontrolün fazlası sizi mutlu olmaktan alıkoyabilir. Bunu sonlandırmak için çok güzel bir etki altındasınız. Her şeyi hedefleştirmeyi sevmenizi bir avantaj olarak kullanın ve kendinize mutlu olmanızla ilgili hedefler koyun. Boş zamanlar yaratın, keyif alacağınız işler üzerine kafa yorun ve bunu destekleyecek insanlarla bir araya gelmeye çalışın. Bu kez sorumluluğu kendiniz için alın, stratejiyi hayatı yaşamak üzerine kurun.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcunda bir araya gelmesi, sizi de bazı insanlarla bir araya getirebilir. Bir süredir görüşmediğiniz, haber alamadığınız insanların hayatınıza dahil olması ya da birtakım söylentilerin kulağınıza gelmesi söz konusu olabilir. Mantığınızı dinleyin ve duygusal düşünmeden tepki vermeye çalışın. Bir manipülasyonun ya da yanıltıcı eylemin ortasında kalabilirsiniz, bu tuzağa düşmemek adın fikrinizi ve enerjinizi doğru şekilde kullanmalısınız. Tartışma ve yanlış anlaşılmalar neticesinde bazı ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Haklı haksız savaşına girmeden, bunu bir kaosa dönüştürmeden bitmesi gereken bir şey varsa müdahale edin. Gerçek hissinizin ve ihtiyacınızın ne olduğunu bildiğinizde, kurduğunuz bağların bir bağımlılık olmasını engelleyebileceksiniz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi sizi kendi içinizde bir yolculuğa çıkarabilir. Bundan kaçındığınız zamanların ardından şimdi kendinize yönelin ve hayatınızı içeriden iyileştirin. Yaptığınız her şeyi paylaşmak, gittiğiniz her yeri göstermek ya da açıklamak durumunda değilsiniz. Bu size sorumluluklarınızı aksatmak değil, tam tersine bunları daha iyi yerine getirmek ve bireysel alanlarınızda daha mutlu hissetmek adına önemli fırsatlar verecektir. Kenara çekilin ve hayatınızda olup bitenleri iyi seyredin. Büyük resmi ve bu resimde yer alanları göreceksiniz. Kimin ne niyette olduğunu, sizinle ilgili ne fikirler beslediğini, hangi konuların sakladığını fark edebilirsiniz. Bazı döngüler kırılabilir, ilişkiler bitebilir, iyi niyetinize bir çizgi çekebilirsiniz. Yalnız ve depresif hissetmemek adına, yanlış ilişkilerin sizde bıraktığı olumsuz etkiyi düşünün. Bundan sıyrılmak, sizi hafifletecek ve sevginize sahip çıkmanızı sağlayacaktır. Hayır işleri, ihtiyaç sahibi kişilerle görüşme, bu konuyla ilgili çalışma ve araştırmalara katılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Yeni deneyimler edinebilir, yeni yerler görebilirsiniz.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle beraber, yeni savunma mekanizmaları geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi geri planda tutmak yerine, bunları nerede ve kiminle paylaşacağınız hususunda yeni kararlar alabilirsiniz. Hayata ve insanlara küsmeyin. İlişkiler başlatmak, fikirler üzerine çalışmak, bir yere gitmek ya da taşınmakla ilgili hamleleriniz olabilir. Bunları mümkün olduğunca iyi hazırlayın ve heyecanınıza yenik düşüp paylaşmayın. Doğru beklemenin ne olduğunu deneyimleyeceksiniz. Haklı olduğunuz, sabrınızı ve dürüstlüğünüzü koruduğunuz her alanın size bir getirisi olacaktır. Dolayısıyla, bu süreç içerisinde karşılaşacağınız olumsuz durumlarda aşırı tepki vermek yerine olayların seyrini görmeye çalışın. Bazı insanların yaptığı kötülüklerin ortaya çıkması, bir konunun aydınlanması gibi konular söz konusu olabilir.

27 Kasım'daki İkizler dolunayı günlük yaşantınıza yeni bir düzen getirebilir. Arınmanız, değiştirmeniz gereken konuların farkına varıyorsunuz. Özelliklekoşullarınız veyapma biçiminize etki edecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sorumluluk alırken bu durumda ihtiyacınız olacak bilgiyi, donanımı nasıl temin edeceğinizi de düşünmelisiniz. Risk gördüğünüz, emin olamadığınız durumlardan uzaklaşmalısınız. Hayat size, neye yakın durmanız gerektiğini apaçık gösterecektir. Bu noktada bir kafa karışıklığı, yön kaybı hissedebilirsiniz. Yaşadıklarınıza, yaptığınız işlere, çalışma koşullarınıza ve burada yaptığınız konuşmalara bakarak bir yol belirleyebilirsiniz. Hızlı hareket etmeniz beklenebilir, buna ayak uydurmak için birtakım önlemler almalısınız. Bilgisayar, telefon gibi elektronik cihazlarınızı kontrol edebilir, evraklı işler yapıyorsanız bunları daha dikkatle hazırlamanız gerekebilir. Birçok konuyu düşünmek, birçok sorumluluğun altından kalkmak gereken bir dönemdesiniz. Dolayısıyla fiziksel olarak da kendinizle ilgilenmelisiniz. Soğuk algınlığı, kemik yapısı, dikkat dağınıklığı oluşturacak yorgunluklar karşısında hem gıda takviyelerinize hem de molalarınıza dikkat etmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “İnsanın zihni, üzerinde yaşadığı dünyadan bin kat daha güzeldir.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 46" R
Ay
Koç
06° 36' 33"
Merkür
Koç
19° 39' 42"
Venüs
Boğa
07° 11' 07"
Mars
Koç
03° 35' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 56"
Satürn
Balık
17° 00' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 19"
Lilith
Başak
23° 53' 41"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>