Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür'ün Yay burcunda ileri hareketine geçmesiyle yeni yılı 2 Ocak'ta başlattığınızı düşünebilirsiniz. Retronun burcunuzda olduğu süreçlerde psikolojik ve sosyal açıdan olumsuz etkilendiğiniz konuların dönüştüğüne şahitlik edebilirsiniz. Bu dönüşüme sizin tutumlarınız yön verecektir. Kendinizin ve hayatınızın farkında olmanın, eksiklerinizi kapatmanın ardından şimdi yeniden sahneye çıkma hazırlığı yapabilirsiniz. Dedikodulara, iyi niyetin suistimaline daha farklı tepkiler verebilirsiniz. Sizi neyin etkileyeceğinizi bu tepkilerle kontrol edebilirsiniz. Abartıya kaçan her şeyin sağlığınızı ve içsel rahatlığınızı olumsuz etkileyeceğini unutmayın. Hukuksal konular, sosyal sorumluluklar ve sanal mecralarla ilgili konuların ön plana gelmesi söz konusu olabilir. Bu alanlardaki çalışmalarınız ya da fikirleriniz için düğmeye basabilir, kendinize destekler bulabilirsiniz. Bu konuda daha seçici olacağınız bir dönemdesiniz. Sinir ve iskelet sisteminizle ilgili problemlerinizin çözümüyle ilgilenebilir, kendinizi yormayacağınız şekilde egzersiz ve rahatlama çalışmaları yapabilirsiniz.

4 Ocak'ta Mars'ın burcunuza geçişi ile beraber fiziksel dinçliğin hayatınıza olumlu etkilerini daha net bir şekilde görebilirsiniz. Güçlülüğün devamlı olabilmesi, doğru şekilde kullanılması adına kendinize bir program çizebilirsiniz. Odağınızı kendinize çevirdiğinizde geriye kalan konular ve insanlara karşı duyarsızlaşmamalısınız. Gereksiz mesafeler, öfke göstergeleri işinize yaramayacaktır. Dolayısıyla kurduğunuz, kurmak istediğiniz otorite konusunda dersinize iyi çalışmanızda, bütün detaylara göz gezdirmenizde fayda var. Dikkatleri çekebileceğiniz, fikirlerinizle yön vereceğiniz bir dönemi başlatıyorsunuz. Kanun koyucu rolünü üstlenmek yerine sizi takip edebilecekleri seçimler oluşturmanız, inatlaşma yerine anlaşma, öğrenme-öğretme konusuna ağırlık vermeniz daha akıllıca olabilir. Hem dış görünüş hem de düşünsel açıdan gelişime açıksınız. Bunu değerlendirin, bu hafta uzman ve doktor randevularınızı alın ve çalışmaya başlayın. Profesyonellerle çalışmak size istediğiniz sonucu verecektir.

11 Ocak'ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile yeni yıla yeni bir kimlikle girebilirsiniz. Yüzleşmek, bu dönemin en çok ilgileneceğiniz konusu olabilir. Hatalarınızla, eksiklerinizle, ihtiyaçlarınızla yüzleşmek ve bunların ışığında ilerlemek size yeni bir soluk getirecektir. Yalnızlığın değil kaliteli, uzun süreli ve samimi ilişkilerin esiri olmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki insanları seçmek, iyi ilişkiler kurmak ve anılar biriktirmek adına şanslısınız. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmayın. Bir bedel ödemeniz gerekebilir. Ekonomik ya da psikolojik açıdan buna hazır olmanız önemli olacaktır. Hemen kötüyü ve zoru düşünmeyin. Bir tarz değişikliğine gitmek de bir bütçe gerektirir. Yaşantınızın şu anki seyrinin dışına çıkması için kendinize karşı cömert olmalısınız. İş, aile, yaşam alanı gibi konularda karar vereceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çok istediğiniz o düzene bir adım kalmış gibi düşünün ve bu fırsatları, gelişmeleri değerlendirin.

14 Ocak'ta Merkür'ün de burcunuzda hareket edecek olması, asıl başlangıcın bu olduğunu gösterebilir. Başvurular ve imzalı işler, evraklar, görüşmeler, ilişkiler açısından destekleniyorsunuz. Beklettiğiniz, üzerinde sıkı çalıştığınız, hazırlık yaptığınız konuları gündeme getirebilirsiniz. İlgi çekeceksiniz ve insanların size gelmesinin önünü açacaksınız. Bunu isteyerek yapmasanız da, karşılaşabilirsiniz. Dolayısıyla verdiğiniz karşılıklara, tavırlarınıza ve üslubunuza dikkat etmenizde fayda var. Sert şeyler çabuk kırılır, kibarlığınızı ortaya koyun.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ekonomik anlamda yüzünüzü güldürebilir. Takdir edileceğiniz, yeni alanlara geçiş yapabileceğiniz, tanınıp ilgi toplayabileceğiniz bir süreç olabilir. Daha güçlü ve motive hissedebilirsiniz. Bu da potansiyelinizi arttıracaktır. İşinizi büyütmek, yenikurmak veya bulmak, planları uygulamak, ortaklı işlere girmek, destekler almak noktasında şanslısınız. Bu konularda yardıma ihtiyacınız olduğunu kabullenebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu saye de sadece para değil, bir hayat da kazanabileceksiniz. Bu hayatı daha konforlu hale getireceğiniz detayları, püf noktaları öğrenebileceğiniz gelişmeler yakalayabilirsiniz. Bütçenizi, gelir gider hesabınızı iyi yapmalısınız. Heyecan ve hevesle önemli ve büyük harcamalar yapabilir, fazla cömert davranabilirsiniz. Olumsuz bir durumla, riskle karşılaşmadan bunu kontrol altında tutabilmeniz önemli olacaktır.

21 Ocak'ta Plüton burcunuzdaki uzun yolculuğu sonlandırarak Kova burcuna geçiyor. Beklenilmeyeni beklemeyi, olmayanı oldurmayı bireysel alanlarınızda yaşadıktan sonra şimdi bunları hayata geçirmeyi deneyimleyeceksiniz. Her şeyin netlik kazanması kadar net tanımının da değiştiğini görebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı olduğunuz halde istediğiniz başarıyı elde edemediğiniz alanlara odaklanabilirsiniz. Burada bir şeylerin kırılması gerektiğini görebilir, yeni bir karar alabilirsiniz. Değerinizi düşürmeyin, kimsenin de değerine gölge yapmayın. Başkalarının gittiği yol sizi istediğiniz yere götürmüyor olabilir. Bu durumda kendi yolunuzu ve yönteminizi bulmak daha akıllıca olacaktır. Neye değer verip anlam yüklerseniz, neye emek harcarsanız onun sizinle ilgili ipucu verdiğini bilmelisiniz. Bunu önce siz bilirseniz çevrenizin bilmesi ve anlaması daha kolay olacaktır. Kendinize bir ayna tutacağınız, bu sayede kazanç kaynaklarınızı ve potansiyelinizi daha iyi göreceğiniz bir süreç başlıyor. Buna hizmet etmeyen, sizin de hizmet edemeyeceğiniz noktaları görün ve artık vedalaşın.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi ile kendinize daha özenli davranmaya başlayabilirsiniz. Standartlarınızı değiştirmek ve yükseltmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınıza ve mental sağlığınıza yatırım yapmak iyi bir fikir olabilir. Bunu bir arınma ve yenilenme dönemi olarak düşünebilirsiniz. İlgi meraklısı olmasanız da kabul görmek insanidir ve bunun beklentisine girebilirsiniz. Bu beklentilerinizin karşılandığını görebilirsiniz. Bedensel ve zihinsel açıdan yeniliklere açılmanız, size başlangıçlar getirecektir. Kararlı, sevgi dolu, güven veren ve bulan biri olarak yaşamınızı buna uyum sağlayacak insanlarla sürdürebilirsiniz.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile duygusal konularda kendinizi ifade etmenizle ilgili güçlükleri aşmanıza yardımcı olabilir. İçten içe çekindiğiniz ya da özgüveninizin sarsıldığını düşündüğünüz konularda önünüze yeni kapılar açılabilir. Bir şeyler yapabilme, üretebilme adına ısrarcı olmalısınız. Motivasyonunuz ve enerjiniz bu yönde olduğunda hayatınızda neler olup bittiğini anlamanız da kolaylaşacaktır. Ortaklı işler, yan gelirler ve aile destekleri gibi konularda işlemleriniz sonuçlanabilir. Öncülük etmenin, başlatan olmanın ne demek olduğunu bu konular sayesinde daha iyi anlayabilirsiniz. Ailenizle ya da sizinle ilgili sağlık konuları, operasyonlar, maddi güç gerektiren ihtiyaçlar doğabilir. Akılcı ve makul yaklaşımlar önceliğiniz olmalıdır.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ile yaracılığınızı, fikirlerinizi konuşturacağınız fırsatlar bulabilirsiniz. Sonuçsuz kalan her şey sizi öfkelendirebilir. Ancak bunların da bir getirisi olacaktır. Mutlu olmak sizin için somut konularla mümkün olabilir. Bunlarla ilgili değişikliğe gittiğiniz zamanları düşünmelisiniz. Hala değişmeyen bir şeyler olması, bunlarda ısrarcı davranmanız süreci zorlaştırabilir. Bu hafta itibariyle kendinizi bu konuda esnetmeye başlamanız, ilerleyen günlerde karşılaşacağınız sürprizleri daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Bu sürprizler duygusal ve parasal konularda karşınıza çıkabilir. Özgürleşiyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Dünyada en değer verilmesi gereken şey, insanın özgür ve keşfeden zihnidir.

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>