Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Kova burcuna geçişi ile ekonomik özgürlüğünüzü güçledireceğiniz bir döneme girebilirsiniz.  Para kazanmak, bunu yönetebilmek noktasında tecrübeniz ve doğal yetenekleriniz olsa da gelişime açık olmalısınız. İş değiştirme, çalışma düzeni ve ortamında yenilikler yapma, ağınızı büyütme, farklı mecralarda yer alma gibi konular gündeminize gelebilir. Geleneksel yöntemlerin, bugüne kadar sürdürdüğünüz düzenin dışına çıkmanız gerekecektir. Buna daha önce direnç göstermiş olabilirsiniz ancak bu sefer öyle olmamalıdır. Yeni insanlarla tanışabilir, anlaşma aşamasına gelebilir, ödeme yöntemleri ve kazanç kaynakları noktasında ilgili yerlerle görüşebilirsiniz. Bilginin değerli olduğunu biliyor ve buna göre hareket ediyorsunuz. Dolayısıyla bilgisine güvendiğiniz insanlardan danışmanlık almak, bu danışmanlığı veren biri olmak önemli olabilir. İşiniz, eğitiminiz, uğraşınız her ne ise buna maddi yatırım yapmanız gerekebilir. Yatırım planları, dövizli işlemler, alım satım, tahsilat ve borçlanma gibi konularda bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Olumsuz sürprizler için de bir ihtimal olduğunu unutmadan gelir gider hesabı yapmanızda fayda var. Ailenizin ya da sevdiğiniz arkadaşlarınızın desteğinize, ilginize ihtiyacı olabilir.

10 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte hafta boyunca hazırlığını yaptığınız, daha önceden girişimde bulunduğunuz konularla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. İyi hissetmenizi ve maddi açıdan güvencede olmanızı sağlayacak kararlar alıyorsunuz. Bu anlamda gücünüzü, yeteneklerinizi ve zamanınızı neye harcadığınız önemli olacaktır. Bu konuda esneklik göstermeniz karşılaşacağınız durumları daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir. Hayaller, bunları kurduğunuz zamana değil gerçekleştireceğiniz zamana göre şekillenebilir. Beklenmedik maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilir, ortaklı işler ya da aile/eş işbirliği yapmak isteyebilirsiniz. Geçmiş işlerinizin, emeklerinizin karşılığını tahmin etmediğiniz anlarda ve alanlarda görmek sizi yüreklendirecektir.

13 Şubat'ta Mars burcunuzdan ayrılarak Kova burcuna geçiyor. Aklınızı kurcalayan, adapte olmakta zorlandığınız her şey için şans sizden yana dönmeye başlıyor. Daha doğrusu, şansın hep sizin yönünüzde olduğunu fark ediyorsunuz. Ortaklı işler yapmakla ilgili endişelerinizi aşabilirsiniz. Bu konuda olumlu geri dönüşler ve fırsatlar elde etmek özgüveninizi yükseltebilir. Kendinizi kenara çekip yalnız kalmakla değil, doğru yere çekilip doğru girişimlere ve güvenilir insanlara yaklaşmakla isteklerinize ulaşabilirsiniz. Yoğun bir tempoya alışık olsanız da, bu sefer çalışmadığınız daha önce öğrenmediğiniz alanlarda bunu yaşayıp deneyimleyebilirsiniz. İnternet kullanımı ve sosyal çevreyle olan etkileşimleriniz önem taşıyabilir. Bu alanlarda sürdürdüğünüz işlemlere hakim olmaya, işinizi/bilginizi bu mecralara dahil etmeye odaklanmalısınız. Değerli olan sadece pahalı olan değildir; bunu harcamalarınızın dengesinin ve yönünün değişimiyle fark edebilirsiniz. Kaliteli yaşam anlayışınızı değiştiriyorsunuz. Hem fiziksel hem de duygusal açıdan yeni seçenekleriniz olabilir. Sizde bir anksiyete oluşturan bütün konuları ve insanları, kafanızda farklı bir konuma getirebilir, dönüştürebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, bunlar karşında öfke ve hırsınıza yenik düşmek yerine sakince ve akıllıca hareket etmeniz gerekecektir.

16 Şubat'ta Venüs Kova burcuna geçerek emeklerinizin maddi karşılığını size getirebilir. Elinizin bollaşması, imkanlarınızın çoğalması ihtiyaçlarınızı karşılamanın ötesine gitmenizi sağlayacaktır. Standartlarınızı değiştirmekle işe başlayabilirsiniz. Artık sağlam olmayan, fayda getirmeyen, aynı yerde saymanıza neden olan hiçbir konuya ve insana tolerans göstermemelisiniz. Bu bu konuda son değil ama önemli bir çağrıdır. Bu transit süresince başlattığınız ilişki ve girişimlerinizin etkisini uzun süre hissedebilirsiniz. Dolayısıyla sizinle neyin kalmasını istediğinizden emin olun. Alacak verecek, bankalarla ilgili işlemler, ailevi destekler noktasında bazı sürpriz haberler alabilir, beklenmedik gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Mevcut planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Sağlığınıza, yemek düzeninize daha çok özen göstermelisiniz; bazı alışkanlıkları bırakmak ve beslenmenizi uzman eşliğinde iyileştirmek adına iyi bir süreçtesiniz.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile sosyal yaşamınızla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Arkadaş seçimleriniz, meşgale olarak tercih ettiğiniz konular, fikirlerinizi nasıl işleyeceğinize dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fark etmediğiniz imkanların, görmezden geldiğiniz hislerin günyüzüne çıkabileceği bir dönemdesiniz. Sık ve yoğun bir iletişim süreci geçirebilirsiniz. Hem ailenizden hem de çevrenizden alacağınız haberler, aranızdaki konuşmalar, fikir birlikleri ya da ayrılıkları gibi durumlar öne çıkabilir. Burada duyduklarınızı doğru anlamak, ifade etmek istediklerinizi de net bir şekilde dile getirmek kafa karışıklığını önleyecektir. Size olduğunuz yerde sayma hissi uyandıran konularda neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Eğitim almak, online çalışmalar yapmak ya daarayışına girmek, devletle ilgili konular, başvurular, sosyal medya gibi pek çok seçeneğiniz olabilir. Bereketli ve şanslı etkiler altındayken kendinizi bir hayal kırıklığına, bir yanılgıya hapsetmemelisiniz. Her şey geçmeyebilir ama her şeyin değişeceğini unutmayın.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcundaki hareketine başlamasıyla bazı insanlarla aranızdaki konuları gündeme getirmenin gerekliliğini hissedebilirsiniz. Hislerinizin, sezgilerinizin ve öngörülerinizin yoğun olabileceği bir dönem olabilir. Bu yüzden sadece bunların etkisiyle değil, çevrenizi ve insanları gözlemleyerek de hareket etmeniz önemlidir. Yakınlarınız, aile üyeleriniz ya da sosyal ortamları paylaştığınız diğer insanlarla açık ve net bir şekilde konuşmalısınız. Konuşulmadığı, geri planda tutulduğu için bugün bir probleme dönüşen hiçbir şeyi görmezden gelmemelisiniz. Sizin bu duruşu sergilemeniz insanların yaklaşımlarını da etkileyeceği için görüş ve ihtiyaçlarınıza hizmet edildiğini de görebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise, bu sezgi ve hislerinizi bir önyargıya ya da korkuya dönüştürmeden hareket etmenizdir. Kariyer, sosyal hayat, kişisel gelişim, duygusal etkileşimler noktasında şanslı olmanıza rağmen, bu korkuya kapıldığınızda şansınızı kullanmanız zorlaşabilir. Akışına bırakmayı, gözlem yapmayı, okuduğunu anlamayı önemsemelisiniz.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile beraber artık önünü görmeye değil, önünüzde ne görmeye odaklanmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Bugüne kadar gelen ve o kadar da iyi hissettirmeyen bir döngüyü değiştirebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, rutinlerinizi değerli kılacak ve size karşılığını maddi, manevi getirecek işlerin, konuların önemli olduğunu unutmayın. Katılacağınız organizasyonlar, eğitimler, yapacağınız seyahatler size bunun fırsatlarını getirecektir. Akademik, psikolojik ve ekonomik açıdan önemli geri dönüşler alabilirsiniz. Eğitiminizi tamamlamak,gereği taşınmak, yeni çevreler edinmek, bilginizi kullanacağınız online ya da yurtdışı destekli işler bulmak adına iyi bir dönem olabilir. Hukuki konularda haklıyken haksız duruma düşmemek için ne yaptığınızı, ne söylediğinizi bilerek ilerlemelisiniz. Kendinize, potansiyelinize değer verin.

29 Şubat'ta Balık burcundaki Güneş Satürn kavuşumuyla ne konuştuğunuz, nasıl konuştuğunuz ve bunun etkileri üzerine düşünebilirsiniz. Bu anlamda kendinizi geliştirmeniz gereken ya da bu yetilerinizi kullanarak yapmanız gereken işleri araştırabilirsiniz. Zorlansanız ya da istemeseniz bile bunun size katabileceği faydalı düşünerek ilerlemelisiniz. Duygularınızı, tecrübelerinizi, fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Başkalarını bu yönde destekleyerek kendinizi bir kenarda tutma alışkanlığınızı kırmalısınız. Çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi bu bağlamda yeniden düşünebilir, gerçek dost kavramını yeniden tanımlayabilirsiniz. İyi zamanınızda sizinle birlikte sevinmeyen, sizi gerçekten anlamayıp benimsemeyen kişilere karşı yeni bir tutum sergilemelisiniz. Kendinizi ve hedeflerinizi koruyun. Trafikte yaşanabilecek durumlar, araç gereçlerle ilgili arızalar, yapılması gereken işlemler ve bakımlar konusunda planlı ve dikkatli olmanızda fayda var. Bazı ilişkileriniziilişkisine dönüştürebileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Değişim hayatın özüdür; olabileceğiniz şey için, olduğunuz şeyi bırakmaya istekli olun.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>