Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla artık söz hakkı size geçiyor. Kendinizi ifade etmek, bunu daha da etkili halde yapmak isteyebilir ve bu isteğinizi gerçekleştireceğiniz imkanlara erişebilirsiniz. Duygularınızı yönetebildiğinizde, mantığınızın sesini de hislerinize dahil ettiğinizde sert müdahalelere ihtiyacınız kalmayacaktır. Her şeyin sizi desteklemeye başladığı bir dönemdesiniz. Bunu kullanın ve fikirlerinize önem verin. Üzerinde özenle çalıştığınızda her işin size çevre ve kazanç olarak geri döneceğini bilmelisiniz. İkna kabiliyetiniz ve ılımlı tavrınız kariyerinizle ilgili konularda istediğinizi almanızı kolaylaştırabilir. Bu size işinizle ilgili ilerleme kaydetme noktasında yeni girişimler de yaptırabilir. Güveneceğiniz insanlarla bir arada bulunmanın bu yönde ki artısıyla da karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız olumsuz tecrübeleri bir kenara bıraktığınızda yolunuz açılacaktır. Böylece yeni insanları ve gündemleri hayatınıza alma konusunda daha cesaretli olabilirsiniz.

9 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber yönünüzü kendinize doğru çevirebilirsiniz. Bir süredir kendinizle baş başa kalmayı, ihtiyaçlarınıza odaklanmayı, sizi mutlu eden konularla ilgilenmeyi ihmal ettiğinizi daha fazla düşünmeyin. Çünkü artık düşüncelerin değil, eylemlerin dönemi başladı. Beden ve ruh sağlığınızı iyileştirecek önlemler alabilir, kendinizi sizinle ilgili olmayan konulardan uzaklaştırabilirsiniz. Doktor kontrolleri, kaygınızı arttıran beslenme ve uyku düzensizlikleri gündeminiz olabilir. Hayatınıza getirmek istediğiniz düzen konusunda ısrarcı olmalısınız. Bu yönde bir yaşam planı çizdiğinizde, çevrenizdeki olumsuz eleştirilerin, haksızlıkların, yanlış anlaşılma ve dedikoduların etkisinde kalmayacaksınız. Sorumluluklarınızın ve sınırlarınızın farkında olun.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla ev vearasındaki sınırları yeniden belirleyebilirsiniz. Her şeyin iç içe geçip hiçbir şeyin netleşmemesi sizi huzursuz etmiş olabilir. Bu tarih itibariyle düğümler çözülmeye başlıyor. Artık stresin sizin için bir belirleyici olmasına müsaade etmiyorsunuz. Yönetebilmelisiniz. Hayatınızdaki her noktayı, her kuralı yönetebilmeli ve gerektiği yerde değiştirmelisiniz. Taşınma, çalışma düzeninizi yenilemek gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Bu da size evden yürüttüğünüz işlerinizin bir sonucu olarak gelebilir. Gelişiyorsunuz, kendi önünüzü kapatmayın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçmesiyle maddi konularda yeni atılımlar yapabilirsiniz. Cesaretli ve hazırlıklı olmanız bu süreci kolaylaştırabilir. Ekonomik takıntılarınızın, kalıp yargılarınızın etkisini kırmaya başlıyorsunuz. İstemeyi, kendiniz için bir şeyler oluşturmayı öğrenmelisiniz. Artık kenarda kalmanın döneminde değilsiniz. Kendinize değer katın, işinizi ve zihninizi geliştirin. Sevdiğiniz insanlara ve konulara daha farklı bir gözle bakmayı deneyin.

2023 yılının yeni başladığını hissedeceğiniz 14 Ekim Güneş Tutulmasıyla, hayatınızın aldığı şekle şaşırabilirsiniz. Ama bu şaşkınlığı uzun tutmayın ve adapte olmaya çalışın. Yaşantınızda köklü değişiklikler yapabilir, buna mecbur kalmış olsanız da neticelerinden memnuniyet duyabilirsiniz. Düşüncelerinize ve kalp sesinize kulak verin. Kendinizi öne çıkarmak için buna ihtiyacınız olacaktır. Daha geniş bir açıdan bakmayı, hayatınızdaki eksik ve fazlalıkları tespit edip bunlara dertlenmeyi değil bunları dengelemeyi deneyimleyeceksiniz. Önemli başlangıçlar ve imzalar gündeme gelebilir, hem işinizde hem de duygusal konularda beklentileriniz gerçekleşebilir. Taşınma, yer ya da sektör değişikliği gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermeniz sandığınız kadar uzun sürmeyecek. Çünkü artık ne istediğinizden fazlasıyla eminsiniz. Kişisel gelişiminizle beraber dış görünüşünüz ve sağlığınızla da ilgili olabilir. Estetik, fizik tedavi gibi konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün burcunuzdaki kavuşumu söz hakkını size verebilir. Bugüne kadar dile getirmediklerinizi, gün yüzüne çıkarmadıklarınızı konuşabilirsiniz. İmza atmaya, anlaşmaya ve ikna etmeye açıksınız. Bunu hangi alanlarda ve nasıl kullanacağınızı iyi belirlemelisiniz. Yaşamak ve yapmak istediğiniz her şeyin alt yapısını oluşturabilirsiniz. Çevrenizden bununla ilgili geri dönüşleri almak, bu konuda kendinizi de ikna etmenizi kolaylaştıracaktır. Onay almayı beklememenin, kendi kararlarınızla ilerlemenin güzelliğini deneyimleyeceksiniz. Hakkınız olanı alıyorsunuz.

22 Ekim'de Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Akrep burcuna geçişi ile beraber ekonomik açıdan rahatlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Para akışınızı koruyacak yeni stratejiler geliştirebilir, harcamalarınızı yönetebilirsiniz. Bu konuda risk almaktan çekiniyorsanız güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Üzerinde fazlaca düşünmek bazı noktaları kaçırmanıza ya da yanlış anlamanıza neden olabilir. Sizde bir takıntı ya da ruhsal bozukluk oluşturacak hiçbir şeyi hayatınızda tutmalısınız. Tatmin duygusunu hissetmek için mücadele verirken sevdiklerinizin ve kendinizin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Doğru kelimeler, doğru tavırlar, doğru seçimler sizi hep mutluluğa yakın tutar.

23 Ekim'de Güneş'in burcunuzdan çıkıp Akrep burcuna geçmesiyle kendinize yaptığınız yatırımların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Kazancınızın ve işinizin destekleneceği gelişmeler yaşayabilir, yenigirişimleri ve faaliyetleri gündeme getirebilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerin gerçekleşmesi, yatırım ve birikim işlemlerinizi hızlandırabilir. Maddi gücünüzün yeterliliğinin artması, hayatı daha iyi yaşamak için bir altyapı oluşturacaktır. Bunun farkında olmak, sadece harcama yapmayı değil bu durumu geliştirip büyütmeyi de gerektirir.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile yaptığınız ekonomik hamlelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüz burada belirleyici olacaktır. Ortaklı işler, aileden gelen destekler konusunda sonucu kesinleştirmeden hareket etmemelisiniz. Bu durumu hayatınızda bir kural olarak belirleyebilirsiniz. Elle tutulur hale gelmeyen, kalıcı bir yer edinmeyen hiçbir duruma ve duyguya zaman ayırmamalısınız. Bu sizi yanlış olasılıklardan ve gereksiz inatlaşmalardan koruyacaktır. Artan harcamalar ve ödemeleri halletmek için yeni yöntemler aramak isteyebilirsiniz. Bundan önce, kendinizi ve harcamalarınızı kontrol altına almanız daha akıllıca olabilir. İmkanlarınıza sahip çıkarsanız, yenileri bulmanız da kolaylaşır.

29 Ekim'de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumuyla, doğru tarafı seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Aklınızdan geçenlerin boşuna olmadığını fark ederek ilerleyeceksiniz. Bazı insanlara verilen değerin karşılık bulmaması, sizi insanlardan uzaklaştırabilir. Bundan sonrası için daha dikkatli, mantığının sesini dinleyen ve kalbini buna uyduran biri olmaya gayret gösteriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Aklın en yüksek konsantrasyon seviyesine ulaştığında, hayal ile gerçeğin kesiştiği sıra dışı bir dünyaya adım atacaksın.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>