Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcunda ileri hareket etmesiyle ruhsal ve fiziksel sağlığınıza yaptığınız yatırımın neticelerini görebilirsiniz. Hayattan beklentileriniz, temennileriniz ve emeklerinizin bir karşılık bulduğunda bunları en iyi versiyonunuzla yaşamak adına bir mücadele içinde olmalısınız. Şimdi, bu mücadeleniz hız ve anlam kazanıyor. Bağımlılıklarınızı yönetmek, kilo kontrolü, sindirim ve kemik sağlığınızla ilgilenmek adına kendinize bir plan çizmelisiniz. Güvenilir olmayan kaynaklar ya da alternatif tıbbın yanısıra uzman görüşü almanızda fayda var. Bu çabayı sürdürdüğünüzde psikolojik olarak sizi etki altında bırakan olumsuz durumları geri de bırakabilirsiniz. İşinize daha iyi odaklanabilir, yeni sorumluluklar alabilir, bu sorumlulukların gerektirdiği şekliyle hareket edebilirsiniz. Bilgi ve deneyimlerinizi aktarabilir, toplumla hareket etmek ve işbirliği yapmak gibi konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Tüm bunların getirisi olarak maddi kazanımlar, zam ve ek ödemeler, yeni teklifler almanız da söz konusu olabilir. Hayatınızın sorumluluğunu almaya başladığınızda hayal kırıklığı yaşasanız bile buna çözüm üretebilecek, yerine yenisini koyabilecek gücü de bulabilirsiniz. Unutmayın, nedeniniz varsa nasılın üstesinden gelmek, o nasılı bulmak sizin için zor olmayacaktır.

8 Kasım'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuza geçiş yapması sizi ön plana taşıyor. Kendinizi göstermek, çalışmalarınızı açığa çıkarmak adına iyi bir zaman olabilir. Geri planda tuttuğunuz, hayata geçirmek istediğiniz konular olduğunda çekingenliği ya da kararsızlığı gündem yapmamalısınız. Bazı döngülerin kırılması gerektiğine ikna olun. Şansınızın, enerjinizin, bilgi ve yeteneklerinizin üst seviyeye çıkacağı bir dönemdesiniz. Bir şeyler yapmak isteyip yapamadığınız zamanların acısını çıkarabilirsiniz. Gerek duygusal konular gerekse hayatınızla ilgili diğer konularda önünüze iyi fırsatlar çıkabilir ya da siz çabanızla bu fırsatları kendinize çekebilirsiniz. Davranışlarınızı düzenlemek, kendinize ve çevrenize karşı daha iyimser ve yapıcı olmak isteyebilirsiniz. Cömert, dışa dönük, sevecen ve işbirlikçi tutumlarınız size pek çok kapı açabilir. Maddi kazanımlarınız yükselebilir, bunun heyecanıyla hem kendiniz hem de bireysel hayatınıza dahil olan insanlar için harcamalar yapabilirsiniz. Bu konuda dikkatli davranmanız, hesabınızı bilerek ilerlemeniz sorun yaşamanızı ya da hayal kırıklığıyla karşılaşmanızı önleyecektir.

Merkür'ün 10 Kasım itibariyle Yay burcunda hareket edecek olmasıyla iletişim trafiğiniz ve sosyal hayatınız hareketlenebilir. Çok okumak, çok öğrenmek, çok konuşmak isteyebilirsiniz. Bunların altını dolduracak nitelikte kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni hobiler edinebilir, çevrenizin desteği ya da yönlendirmesiyle ilgileneceğiniz konular bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konular hız kazanabilir. Yeniden kayıt oluşturma, mevcut eğitiminizi ilerletme, farklı yerlerden ya da kişilerden eğitim alma gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçleri daha aktif ve kolaylıkla geçirmek için iletişim ve ulaşım araçlarına ihtiyaç duyabilir, var olan araçlarınızı yenileyebilirsiniz. Her konuda hızlı hareket edeceğiniz bir dönemde olduğunuz için istenmeyen kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay parasal konularda şansınızı döndürebilir. Yaşadığınız olumsuzluklar, sonuçsuz kalan işler, hakkınızın teslim edilmemesi gibi durumlarda nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. Kontrolü elinize almanız gereken bir aşamadasınız. Bilginizden, fikirlerinizden vebitiriciliğinizden şüphe duymamalısınız. Sizi engelleyen ya da durduranın, bu şüphe olduğunu idrak edeceğiniz bu zamanda hem işinizi daha iyi yapmanın hem de daha iyi işler edinmenin mümkün olacağını unutmayın. Yeni arayışlar, bazı davranışların terk edilmesi, insanlara güvenmek ve ortaklıklar kurmak noktasında kendinize yeni bir strateji belirlemelisiniz. Çünkü hayat ve kazanç, asla aynı düzeyde devam etmez. Düzeyin belirleyicisi siz olacaksınız. İyi olduğunuz, destekler alabildiğiniz, önerileri uygulamaya dönüştürebileceğiniz işlere odaklanabilirsiniz. Araştırma, yönetim, satış pazarlama gibi alanlarda şansınız daha yüksek olabilir. Yaptığınız bunların dışında kalan bir sektörde ise, bunu nasıl geliştireceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz. Değerlerinize sahip çıkarken bunun bir takıntıya dönüşmediğinden emin olursanız, hayatınızda ortaya çıkan değişimlerden rahatsızlık duymayacaksınız.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, değer verdiğinizi ve bu sebeple mutlu olduğunuzu sandığınız konulara dikkat çekebilir. Siz öyle olmasını istediğiniz mi yoksa bir gerçekliği var mı diye bir yüzleşme yaşamanız gerekebilir. Gerekgerekse sosyal hayatınızla ilgili konularda aldığınız kararlardan dönmemelisiniz. Bu etki altında mantığınızla, aklınızla kurduğunuz her sistem size hislerinizin ne derece doğru çalışabileceğini ve kullanılabileceğini gösterecektir. Yeme içme düzeninizdeki tercihlerinize, spor çalışmalarınıza bir düzenleme getirebilir, kendinize bir plan çizebilirsiniz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber saklandığınız yerden çıkıyorsunuz. Hayatınıza yeni bir form katmak isteyebilirsiniz. Yapmadığınız işler, gitmediğiniz yerler ilginizi çekebilir ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Beklemek yerine konuyu geliştirmek ve hayata dahil etmek konusunda daha istekli hissedebilirsiniz. İçerik üretmek, el becerilerinizi kullanmak, bildiğiniz bir alanda ya da yaptığınız işle ilgili duyuruları paylaşacağınız platformlarda yer almak, şehirler arası yolculuklar yaparak farklı insanlara ulaşmak adına iyi bir dönem olabilir. Bu hafta alacağınız kararlar, atacağınız adımlar ileriye dönük ve uzun vadeli sonuçlara dönüşebilir. Bunu daha önce neden yapamadığınıza dair düşüncelerinizi ve eksiklerinizi tespit edebilirsiniz. Farkındalığınızın yükselmesiyle özgüveniniz de tazelenecektir. Çevrenizle olan ilişkileriniz de bundan nasibini alabilir. Kurduğunuz ilişkiler, insanların görüşleri ve onların hayatındaki yeriniz konusunu mercek altına alabilirsiniz. Birbirinizden destek alamadığınız, konuşurken iyi hissettirmeyen ilişkilerden kaçınmanız gerekebilir. Çok sayıda insana ve ortama erişebilme imkanınız olan bu dönemde, kuru kalabalıklarla değil önemli ve verimli arkadaşlıklar kurmalısınız. Bu ikisini ayırt edebildiğinizde üzülmez, kötü veya kullanılmış gibi hissetmezsiniz.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, sizi harekete geçirebilir. Evinizde kalma süreniz kısabilir, sürekli yolculuk ya da iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Gezici bir işiniz varsa ya da bu yönde bir çalışma halindeyseniz yoğunluğunuzu iyi yönetmelisiniz. İletişim ve ulaşım araçlarınızın kontrollerini mutlaka yaparak hareket etmelisiniz. Bu sizi kazalardan ya da problemlerden koruyacaktır. Önemli kişilerle önemli paylaşımlarınız olabilir, bireysel fikirlerinizi topluma açabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri kelimeye dökmek daha kolay olabilir, düşüncelerinizi hızla ve uzunca paylaşabilirsiniz. Kendinizin bu yönünü paylaşacak olmanız, iyi bir fiziksel duruş kadar bunun altını dolduracak olgunluğu ve sabrı da gerektirir. İnsanları sıkmamaya ve yanlış anlaşılmaya mahal vermemeye çalıştığınızda, söylediğiniz her şeyin güzel dönüşleri olabilir. Abartılı davranışlar, kalıp düşüncelerden çıkamama, kendi bildiğinizde ısrar etme ya da sorumluluklarla ilgili zaman planını iyi yönetememe gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunları önceden bilmek, her şeyin seyrini ve etkisini değiştirir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konularda inisiyatif almanız gereken durumlar doğabilir.

27 Kasım'daki İkizler dolunayı ile beraber içinizdeki heyecanın kuru bir istek olmadığını fark edebilirsiniz. Hedef haline getirdiğiniz ya da getireceğiniz fikirlerin son halini oluşturabilirsiniz. Detayları atlamayın ve ilgilendiğiniz konuya tümüyle hakim olmaya çalışın. Sosyal ve dışa dönük tutumlarınız bu konuda size avantaj getirebilir. Gerçek, samimi düşüncelerle ilerlemeye çalıştığınızda işlerin lehinize geliştiğini göreceksiniz. Bunun dışında kalan, gereken özeni ve imkanı sağlamadığınız her ilişki, çalışma, konu önünüze bir engel çıkarabilir. Karşılaşacağınız her şey bir tutumunuzun, görüşünüzün neticesinde ortaya çıkacaktır. Kendinize buradan bir pay çıkararak sizi neyin heyecanlandırdığına, harekete geçirdiğine dikkat etmelisiniz. Hayatın altını doldurun. İş gereği ya da aile görüşmesi adı altında bazı seyahat planları ve kısa süreli yer değişiklikleri gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda bilirkişilerle hareket etmeniz önemli olacaktır. Emin olmadan, yeterli bilgiyi edinmeden ve kendi başınıza bir karar almak davalarda, resmi işlemlerde size zorluklar yaratabilir.

Motivasyon Sözü: “Mutlu yaşam, kişinin yeteneklerini engellenmeden işleyebildiği yaşamdır.”

 

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>