Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs'ün 4 Aralık'ta Akrep burcuna geçişi ile duygusal konulardaki kararlarınızı ve tutumlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Duygularınızı dışa vurma konusunu düşünmeli, bazı hisleri ve düşünceleri kendinize saklamayı öğrenmelisiniz. Bu, birinden ya da bir şeyden gizlenmek ya da üzeri örtülü bir şeyler yapmak değildir. Kendinize ait bir alan kurduğunuzda dış faktörlerin değil, kendi kararlarınızın etkili olmasına alan hazırlamaktır. İlişki yaşamak, ilişkinizi ileriye taşımak, çocuk sahibi olmakla ilgili düşünceleriniz yoğunlaşabilir, adım atabilirsiniz. Bu konuda farkında olmadığınız, sizden gizlenen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bir itiraf, çocuk haberi, aileyle ilgili konular ya parasal yatırımlar açısından sürprizlere açık olmanızda fayda var. Görmezden gelmemeyi, riskleri ve olabilecekleri fark etmeyi deneyimliyorsunuz. Hayatınıza ve önceliklerinize değer verin. İş girişimleri, ailenin erkek figürlerinden gelebilecek maddi ve manevi destekler, yatırım planları gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Zamanınızı vereceğiniz yeni bir şeyler bulmak ve üretmek konusunda şanslısınız. Bu şansı iyi değerlendirdiğinizde, gidişatından memnun olmadığınız konuları değiştirebilirsiniz. Şikayet ya da beklemekle vakit kaybetmeyin.

Neptün'ün 6 Aralık'ta Balık burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla, sizin de bazı defterleri kapatmanızın zamanı geliyor. İnsanların sizinle ilgili fikirlerini düşünerek kendinizle ilgili çıkarım yapmamanız gerektiğini öğrendiniz. Bu süreç itibariyle kendi kararlarınızın mekanizmasını kendi seçimlerinize, yetilerinize ve imkanlarınıza göre yapmalısınız. Manipüle edildiğiniz, hakkınızı alamadığınız alanlarda sessiz kalmak yerine sesinizi duyurmayı deneyimleyebilirsiniz. Hayal ve gerçekliğin karıştığını hissettiğiniz durumların netleştiğini, başvurularınızın ilerlediğini ve her şeyin kendi doğal akışına ulaştığını görebilirsiniz. Bu da endişelerinizin yerine planlarınızın ve isteklerinizin almasını sağlayacaktır. Hukuksal konular, miras ya da ekonomik destekler alacağınız görüşmeler, taşınma, farklı bir yaşam tarzı oluşturma gibi durumlarda uygulamaya geçebilir ya da mevcut çalışmalarınızı kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Fark ettiklerinizi unutmadığınızda rüzgarın sizden yana eseceğini göreceksiniz.

13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile çalışma hayatınıza yeni bir soluk ve gündeme gelebilir. Kendi işinizi yapmak, bir fikirden yola çıkarak yeni bir sektöre girmek, çalışma ortamınızı ve sorumluluklarınızı değiştirmek adına çok iyi fırsatlar bulabilirsiniz. Bunları her zaman bulabilirdiniz belki ama şu an yeni yılı ve fırsatları daha keyifle karşılayacağınız bir enerjiye ve cesarete sahipsiniz. Büyümeyi, kabınızdan çıkmayı, yeni alanlar keşfedip yeni deneyimler elde etmeyi hedefliyorsunuz. Bu hedefleri gerçekleştirmek için sorumluluklarınızı arttırabilir, konu hakkında ilgili kişilerle görüşüp eğitim ve destek alabilirsiniz. Altını dolduracağınız her şeyin sağlam ve dik duracağı bir dönemdesiniz. Bunu sadece işinizde ve gündelik koşturmanızda değil sağlığınız konusunda da uygulamaya koymalısınız. Sakin ve akıllıca hareketler, heyecanı yönetmek görünmez kazaları önleyebilir. "Bir şey olmaz" düşüncesiyle rahatsızlıklarınızı ihmal etmemeli, gerekli takviye ve kontrolleri tamamlamalısınız.

13 Aralık'ta Merkür'ün Oğlak burcundaki geri hareketine başlaması, ikili ilişkilerle ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkarabilir. Bunlar gizli saklı konularla ilgili olabileceği gibi sizin görmezden geldiğiniz ya da fark etmediğiniz konularla da ilgili olabilir. Her iki durumda da, yaşadıklarınıza ve muhataplarınıza dikkatli bakmalısınız. Buradaki sorunu ya da eksiği olabilecek en iyi ve kesin bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Gelişemediğiniz, mutlu olamadığınız, ilerlemekte güçlük yaşadığınız ilişkileri değerlendirebilirsiniz. Bir bitiş kararı vermeye hazırlanabilir, kafanızda bazı dengeleri değiştirebilirsiniz. Yeni bir adım atmak yerine mevcut durumla ilgili olmak hem sizi hem de karşınızdaki kişiyi koruyabilir. Zıtlaşma, yanlış anlaşılma, parasal konulardaki aksaklıklar problemi büyüteceği için ne kadar sakin ve ağırdan hareket ederseniz olabilecekleri öngörmeniz de o kadar kolay olacaktır.

Güneş'in 22 Aralık'ta Oğlak burcuna geçmesiyle beraber sevdiğiniz insanlar ve onlarla ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. Söylemek istediklerinizle ağzınızdan çıkanların farklı olduğunu görebilir, nerede sıkıştığınız ya da takıldığınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Bu da kendi isteklerinizi, hislerinizi, karşınızdaki kişinin beklentilerini görme konusunda size fırsat tanıyabilir. Kendinizi sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Sevdikleriniz için bir şeyler yapmak isterken onların hayatına ve duygularına fazla müdahaleci olabilirsiniz. Dengeyi bilmek, herkesin sınırına göre hareket etmek önemli olacaktır. Gereksiz ve duygusal fedakarlıklar insanların sizinle ilgili düşüncelerini olumsuz yönde değiştirebilir. Makul olmalısınız. Bu, o kişilerin size olan yaklaşımlarını da değiştirebilir. İlişki kurmak, adım atmak, beraberlikleri daha ileriye götürmek adına istekleriniz varsa önce bunun karşılıklı olması için çaba göstermelisiniz. Duygusal açıdan güçlü olmalı, manipülasyon ya da kurgular yerine aklınızla, mantığınızla hareket edebilmelisiniz. Size bunu öğretebilecek, kendinizi geliştirmenize yardım edecek insanlarla tanışabilirsiniz. Gardınızı düşürün. Bu sayede sizinle ilgili olumsuz yargıları olan insanları fark edebilir, çözüme gidebilir ve değişiminizi sergileyebilirsiniz. Ortaklı işler ve ticari konularda şanslı olabilirsiniz. Disipline ve odaklanmaya önem verin, seçimlerinizi de bunları destekleyecek şekilde yapın. Güneş'in Oğlak burcunda geri hareket eden Merkür ile kavuşumu size bu konuda dikkate almanız gereken detayları gösterebilir. Alacak verecek konuları, statü beklentiniz, hukuksal sorunlarınız için telafi şansınız olabilir. Geçmişin iyi getirilerinin olması, daha önce doğru yaptığınız bazı hamleleri size hatırlatabilir. Bu hamleleri nasıl geliştireceğinizi, nasıl kalıcı hale getireceğinizi düşünmelisiniz.

27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine geçişi ile beraber işinize ve verdiğiniz emeklere sahip çıkmaya başlıyorsunuz. Sorumluluklarınızın karşılamayan gelir ve statünün değişmesi için bir adım atabilir, kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz alanlara geçiş yapabilirsiniz. İnsanlara anlattığınız ve ilham olduğunuz konuları kendi hayatınıza uyarlama zamanındasınız. Artık inisiyatif alıyor, becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. İpleri elinize almak isteyebilir, kendi işinizi kurabilir ya da bulunduğunuz yerde üst pozisyonlara geçebilirsiniz. Bu yükseliş halini sürekli kılmak ve bu motivasyonu beslemek önemli olacaktır. Bu konuda yeterliliğinizi sorgulamak yerine eksiklerinizi nasıl kapatacağınıza odaklanmalısınız. Evrenin hareketi alkışladığına, çabayı ödüllendirdiğine şahitlik edeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Adım atmaktan çekinmeyin.

27 Aralık'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile bu çekingenliği aşmanız mümkün olabilir. Size başta zor gibi gelse de, kurtulduğunuz her şeyin hafifliği şimdi işinizi kolaylaştıracaktır. Bu da başlangıç yapmanızı, yola çıkmanızı, hayatınızı yenilemenizi daha rahat bir ortamda gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Duygusal kararlar almanın sizi uğrattığı zararların farkına varıyorsunuz. Ortaklıklar, ilişkiler, bireysel alanlarınız gibi konulardaki kriterlerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize yönelin, alışkanlıklarınızı gözden geçirin, bunların bıraktığı etkileri anlamaya çalışın. Hem sağlığınız hem de psikolojik durumunuz için bunun gerekli olduğunu göreceksiniz. Tarzınızda ve dış görünüşünüzde bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ancak Merkür'ün hala geri harekette olduğunu unutmadan hareket etmenizde fayda var.

29 Aralık'ta Venüs'ün Yay burcunda hareket edecek olmasıylahayatınız ve ortamınız daha renkli, daha hareketli bir hal alabilir. Emekleriniz görülüyor, siz de geçmişte ve şu anda yaptığınız işlerin nereye vardığını görüyorsunuz. Eğitim almak, yaptığınız işe değer katacak çalışmalar yapmak, sosyal projeler geliştirmek, dil öğrenmek ya da bilinen bir dili kullanarakyapmak gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ağınızı, kapasitenizi büyütmek için uygun bir zamandasınız. Bunun sadece psikolojik olarak değil maddi olarak da geri dönüşlerini alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızın iyileşmeye başladığı bir dönemdesiniz, yine de kontrollerinizi ve uygulamalarınızı aksatmamanızda, ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Alışılmamış şeyler söylemek için, alışılmış kelimeler kullanmalısınız.”

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>