Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür'ün 2 Ocak itibariyle Yay burcunda ileri hareket edecek olmasıyla omuzlarınızdaki yükü hafifletiyorsunuz. Çeşitli deneyimler elde ettiğiniz bir yılı, retro ile kapatmanın zorluğunu şimdi bunları geride bırakarak aşıyorsunuz. Artık yeni şeyler konuşmalısınız. Sağlığınız, günlük düzeniniz, çalışma ve ev hayatınız gibi konularda yeni kararlar alabilir; var olan kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Tedbirli ve akılcı olmanın sizi yanlış insanlardan ve olumsuz koşullardan koruduğunu gördünüz. Bu gördüklerinizden geri kalmamak sizin elinizde olacaktır. Daha dikkatli, iyimser ve gelişime açık bir yön bulmanız her şeyi iyi yönde değiştirebilir. Yorulabilirsiniz ancak hepsinin bir karşılığının olduğunu bilmek çabanızı kuvvetlendirecektir. Burada asıl önemli olan, ne yaptığınız değil nasıl yaptığınızdır. Çalışma hayatının içinde değilseniz, evinizde, bulunduğunuz ortamlarda zamanı nasıl geçirdiğinize, günlük sorumluluklarınızın dışında kendinize ne kattığınıza odaklanmalısınız. Eğer bir uğraşınız yoksa bunu bulmak, geliştirmek ve hayatınıza dahil etmek için bu dönemi kullanmalısınız. Sağlıklı yaşam, daha dikkatli ve tutarlı hareketler, ezgersizler gibi konular önceliğiniz olabilir. Daha dengeli beslenmek ve bedeninize fazla gelen durumları azaltmak, böyle bir çabanız olduysa bunları iyi bir şekilde neticelendirmek adına gelişmeler gündeminizde yer bulabilir.

4 Ocak'ta Mars'ın Oğlak burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerle ilgili konularda daha dikkatli ve kararlı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kavgayla, küslükle, sorunları konuşmakla hiçbir şey elde edemezsiniz. Buna sebep olan durumları ortadan kaldırmak için daha akılcı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin kendi tutumlarına da çekidüzen vermesine yardımcı olabilir. Dürtüsel olmanın bir getirisi yoktur ama ne yapacağınızı ve nasıl koşullarda olduğunuzu bilmek size her zaman bir avantaj sağlar. Köklü, kalıcı, güvenli, sağlam gibi kelimeler hayatınızın pek çok alanında yer edinebilir. Bunları bir ilkeye dönüştürebilirsiniz. Bitiş ya da başlangıçları içerek evlilik, ortaklık, hukuksal ve maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırsla değil düşünceyle, dürtüyle değil mantıkla ilerlediğinizde her şeyin size çalıştığını göreceksiniz.

11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay size yeni insanlar ve gündemler getirebilir. Bu konuda daha seçici olmanız gerektiğinin farkındasınız. Yaşadıklarınızı ders çıkararak düşünmek, kendinizi ifade etmek ve isteklerinizi sunmak için kolaylık sağlayabilir. Zorlayıcı günler tamamen geride kalmasa da, bir sonraki ile nasıl başa çıkacağınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Bu zorlukları oluşturan insanlar ve ortamlarla ilgili kaygılarınızı sonlandırıp kendinize bir yön belirlemelisiniz. Bu sayede kolaylıkla ilerleyebilecek, hayatınızı şekillendirebileceksiniz. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ciddi ve uzun vadeli kararlar aşamasındasınız. Aynı paydada olmadığınız insanları görebilir, aranızdaki anlaşmazlıkları çözme ya da ilişkilerinizi düzenleme noktasında adım atabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemenin size açacağı kapılar, yaşantınızın seyrini değiştirecektir.

14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, bir süredir ertelenen ya da sonuçlanmayan işleri tamamına erdirebilir. Elle tutulur, gözle görülür gelişmelere hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Bu konuda daha cesur ve profesyonel hareket edebileceğinizi bilmek, atacağınız adımları da sağlamlaştıracaktır. Zıt görüşlerle karşılaştığınızda, sizi zorlayan ya da öfkenizi ortaya çıkaran ortamlarda bulunduğunuzda kaçmak yerine burada mantıklı ve gerekli olanı uygulamayı denemelisiniz. Ekonomik konular,girişimleri ve arayışlar, hukuksal mücadeleler gibi durumlarda oyunu kuralına göre oynamanız gerektiğini unutmayın.

20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerek tekrarları ve ezberleri değiştirebilir. Ekonomik konularda kendinizce aldığınız tedbirlerin, aldığınız kararların dışına çıkmanız gerekebilir. Bunların istediğiniz getirileri sağlamadığıyla yüzleşmelisiniz. Para kazanmak, bir emeğin ve işin karşılığında mümkün olabilir. Bu karşılığı verme yetinizin bulunmadığı ya da kendinizi vererek hareket edemediğiniz alanlarda şansınızı zorlamamalısınız. Yön değişikliği yapmaya direnmeyin. Önünüze iyi fırsatlar ve insanlar çıkabilir. Güçlü olduğunuzu kendinize hatırlatın. Dönem dönem zorluklar, buhranlar yaşasanız da her birinin geçtiğini düşünün. Bu kez nasıl geçtiğine daha iyi odaklanırsanız daha rahat kalıcı çözümler bulabileceksiniz. Yöntemlerinizi değiştirin, kendinizi geliştirin, sahip olduğunuz imkanları daha iyi değerlendirin. Her insan bir şeylere sahiptir. Bunun farkında olmak onları kullanmanın ilk adımıdır; şimdi o adımı atabileceksiniz. Gözlem yapın, fiziksel ve ruhsal açıdan ihtiyaçlarınızı belirleyin ve yol haritası çizin. İhtimal vermediğiniz durumları değerlendirmek, size farklı kapılar açabilir. Miras, ek işler, aile/çevre destekli konularda şanslı olabilirsiniz.

Plüton'un 21 Ocak'ta Kova burcunda hareketine başlamasıyla sizin için de yeni bir döngü başlıyor denebilir. Hayatınızla, sizi şu anki noktaya getiren konularla barış halinde olmalısınız. Bugüne kadar savaşmanın bir faydası olmadı. Bundan sonra kaygınızın fayda ve kazanımlar üzerine olmasına izin vermelisiniz. Güçlenmek değil, gücü kullanmak motivasyonunuz olacaktır. Yaşadıklarınızın verdiği mesajları doğru analiz edin. Fiziksel olarak daha iyi hissetmeniz için bazı tedaviler ve tıbbi çözümler gündeminize gelebilir. Uzmanlardan alacağınız bu destekle kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Operasyonlar, fiziksel değişimler, hayat standartlarıyla ilgili kararlar söz konusu olabilir. Kişisel özellikleriniz ve değerlerinize sahip çıkın. Plüton'un uzun yolculuğunun ilk haftasında bunu yapmanız, yolculuğun sonunda ne kadar iyi birçıkaracağınızı belirleyecektir.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber kendinize ve hayatınızdaki insanlara yeni seçenekler sunabilirsiniz. Yoran ve şüpheye düşüren, belirsizlik gösteren durumların etkisinden çıkıyorsunuz. Gözünüzdeki pembe gözlüğü çıkarmak gibi düşünebilirsiniz. Bu size olayları ve insanları daha iyi anlama, gerçek değerin ne olduğunu öğrenme şansı sunabilir. Bazı mesafelerin, temkinli hareketlerin sizi zorluklardan korumak için olduğunu düşünmelisiniz. Ticari konular gündeminizde ise bu düşünceyi gözardı etmeden ortaklık kurmanız,yapmanız daha akıllıca olabilir. Fikrine güvendiğiniz kişilerden destek almak, önce tecrübelerinizden yola çıkmak bu anlamda iyi olabilir. Bilginin ve donanımın açacağı kapılara güvenin, kendinizi de bu yönde yetiştirin. Bir önceki cümledeki "fikrine güvenilen kişi" olmak sosyal ve duygusal açıdan yaralarınızı sarabilir.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile bir şeyler kazanmanın önündeki engelleri daha net görebilirsiniz. Sorumluluk ve inisyatif almanın yeterli gelmediği anlar yaşamak size bazı değişiklikler yaptırabilir. Duygusal karar verdiğiniz, düşünmeden ya da tam tersi fazla düşünerek adım attığınız konuların gidişatını şimdi daha iyi planlayabilirsiniz. Gerektiğinde destek almak, makul olanı seçmek, endişenin, egonun, hırsın sizi yanlışa sürüklediğini bilmek bu süreci kolaylaştırabilir. Kontrolden çıkan harcamalarınız, verdiğiniz değeri geri dönüşünün olması sizi öfkelendirebilir. Paniğe kapılmayın. Kazancı yerine koymak kolaydır. Ancak itibar, saygı ve sevgi noktasında karşınızdaki insanın beklenti ve düşüncesine göre hareket etmeyi de ihmal etmemelisiniz.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ile beraber sosyal ortamlarda daha güvenli hissedebilirsiniz. Sizi şüpheye düşüren ya da yanlış düşünmenize neden olan insanlarla olan ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Kaybettiklerinizin yerine yenisini koymak tekrar bir kayıp getirebilir. Yaşadığınızın, gördüğünüzün, bildiğinizin dışına çıkmalısınız. Kendinize bu anlamda yeni bir hedef koyun ve buna göre ortamlarda bulunmaya çalışın. Araştırma yapmak, hem maddi hem de manevi yatırımlarınızı daha iyi planlamanızı sağlayabilir. Beklemediğiniz anda gerçekleşen gelişmeler için her zaman fazla süreniz olmayabilir; bu yüzden hızlı ve pratik olmayı alışkanlığa dönüştürmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Sadece kendini hayata karşı pozitif yaparak, her şeyi pozitif yapabilirsin.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>