Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile hayatınızı ve zamanınızı nasıl bir düzene taşımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir şeylerin aynı kalması, güvenli alan hissi uyandırsa da bundan artık memnuniyetsizlik duyduğunuzu kabul etmelisiniz. Alışılmışın dışına çıkmanın korkutucu olmadığını, cesaretinize ve fikirlerinize sarıldığınızda göreceksiniz. Hukuksal ya da ekonomik konularla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. Ocak ayında başlayan süreçlerin sonuçlanması, bu birikim ya da kazanımla neler yapacağınızı şekillendirmenizi kolaylaştıracaktır. Bu konuda ihtiyaç duyduğunuz desteğe, ek işe, danışmanlığa ulaşmak için farklı kanallar ve düşünceleri benimsemelisiniz. Kiminle ortak olacağınızı, ne işle meşgul olacağınızı, bundan sonraki süreçlerde neye kafa yormak istediğinizi iyi düşünmelisiniz. Yeni olması kadar farklı olmasına da özen gösterdiğiniz her şeyin bir geri dönüşünü alabilirsiniz. Bu durum sizin birilerine ya da bir şeylere olan bağımlılığınızı da ortadan kaldırabilir. Duygusal konular, sağlık ve fiziksel durumla ilgili gelişmeler hayatınızı hızlandırabilir ya da farklı bir yöne taşıyabilir. Hem bedeninize hem de beyninize, ruhunuza iyi davranmanız; bunları geliştirmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın.

10 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile beraber aşk hayatınızla ilgili çıkmazda kalan konuları neticelendirebilirsiniz. Çıkmaz sokakta geri gitmenin ileri gitmek demek olduğunu unutmayın. Hayallerinizi not alın, bunları değerlendirebileceğiniz yeni mecralar ve insanlar arayın. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak, nerede duracağınızla da ilgilidir. Yeni seçenekler, işler, kazanımlar ve ortaklıklar konusundaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. Gizli kalan, farklı anlatılan, üzerinize gelindiğini düşündüğünüz konularla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Bunlar karşısında soğukkanlılığınızı ve sağduyunuzu kaybetmemeniz önemli olacaktır. Şartların sizi zorladığı yerde bu zorluğu aşmanın yeni yöntemlerini keşfedeceksiniz. Para kazanmak, iyi yerlerde olmak isteğinizi nitelikli bir şekilde gerçekleştireceğiniz ortamları ve ilişkileri tercih etmenizde fayda var.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcunda harekete başlamasıyla aklınızdan geçen düşünceleri bir temele dayandırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak bu temelin daha önceki dönemlere göre daha farklı bir yerde, farklı bir malzemeyle olması gerektiğini fark edeceksiniz. Kazanma ve iyi yerlerde olma isteğiniz yoğun olabilir. Sağlık sorunlarınız, maddi endişeleriniz hayatınıza bir yön verme noktasında sizi zorlayabilir. Ama o yönü bu sayede bulabileceğinizi de bilmelisiniz. Rahatsız eden alışkanlıklar ya da egzersizleri terk etmek için fırsat ve güç bulabilirsiniz. Cesur olmanız kadar buna göre hareket etmeniz de önemlidir. İş bulma, hayatı düzene sokma, ekonomik sorunlara çözüm getirme gibi konulara fazlaca kafa yorabilirsiniz. Ciddiye almanız gereken konularla yüzleşebilirsiniz. Düşmek tercihiniz değildir ancak düştüğünüz yerde uzun süre kalmak bir tercihtir. Buna korku ya da farklı bir kelime ile kılıf uydurmamalı, oradan kalkmalısınız. Kariyerinizi geliştirmek, isteklerinize ulaşmak, beklentileri karşılamak adına olması gerekene yönelmek için iyi bir dönemdesiniz. Aileniz ve sorumluluklarınız bunu yapmalısınız. Kalp, kan ve dolaşım sistemi, sindirim problemleri karşısında doktor kontrolünde ilerlemenizde fayda var.

16 Şubat'ta Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile beraber maddi açıdan eliniz güçlenebilir. Yaptığınız işlerin getirileri, alacak verecek tahsilatları, ortaklı işler özgüveninizi ve ekonomik rahatlığınızı destekleyebilir. Elinize geçen ödemeleri öncelikle sorumlu olduğunuz alanlara yönlendirmenizde fayda var. Bu sayede aşırı harcama riskini azaltabilirsiniz. Bir arayış içinde hissedebilirsiniz. Bunun farkında olan kişilerin teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Sürprizlere açık olun. Sağlam ve gerçekçi ilişkiler kurmak, birbirini anlayabilmek bir nimettir. Bu nimetten faydalanamadığınızı gördüğünüz ilişkileri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Miras, aile destekleri gibi konularda bazı kararlar alabilirsiniz ya da bu kararlar sizinle paylaşılabilir. İletişiminizin güçlendiği her ilişkide kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Güvenmekle ilgili sorunlarınızı aşabilirsiniz. Bu yönde verdiğiniz emeklerden pişman olmayacaksınız. Duygusal zekanızın geliştiğini görmek, bunun getirilerini daha iyi anlamanızı ve bunları arttırmanızı sağlayacaktır.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile hayata karşı bakış açınızı farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Olanları anlamak ve kabul etmek, buna göre bir plan yapmak ve yaşamınızı şekillendirmek adına farkındalıklar edinebilir, kendinize yeni çalışma alanları oluşturabilir ve bakmadığınız açılardan bakmaya başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak güçlü olmanız, bunu sürdürülebilir hale getirmeniz gereken bir dönem olabilir. Bu yüzden sizi neyin etkilediğini değil sizin neye nasıl tepki verdiğinizi daha çok önemsemeniz gerekebilir. Akademik ve kültürel eğitimler, seyahatlar,planlarınız gündeme gelebilir, bunların evrak işlemleri için hazırlık yapabilirsiniz. Öğrendiklerinize uygun eylemler içinde olmak, size farklı ya da aykırı gelen durumların önüne geçecektir. Bazı insanlarla aranıza mesafe koymak ya da mesafeli olduğunuz insanlarla bir araya gelmek gibi uç durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermekten, yaşamaktan kaçmayın. Dini ve vicdani konularla daha çok ilgilenebilir, bunlarla ilgili araştırma ve paylaşımlara yer verebilirsiniz. Sömürüye, yanılgıya ve yanlış anlatıp anlaşılmaya müsait olabilecek bu konularda güvenilir insanlardan ve kaynaklardan istifade etmeniz önemli olacaktır.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcunda seyrine başlamasıyla yaşadıklarınızı nasıl uygulamaya alacağınız ve değerlendireceğiniz konusunda birçok alternatif bulabilirsiniz. Fırsatlar açısından bereketli bir dönem olabilir. Yer değişikliğini sadece fiziksel açıdan düşünmeyin. Çünkü işinizi yaptığınız, eğitim aldığınız, haberleştiğiniz mecraların bile değişimi gündeminize gelebilir. Yabancısı olduğunuz ortamlara, insanlara ve konulara aşina olmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi bu noktada yetiştirmeniz gerektiğine dair geçmiş deneyimlerinizi şimdi işler hale getirebilirsiniz. Analiz etmek, anlamak ve derinleştirmek için fazlaca dikkat etmeniz, üzerinde durmanız ve gerçek bir çaba ortaya koymanız gerekecektir. Bu dönemde size tüm hayalleriniz ve motivasyonlarınız ya da gerçekler en büyük yardımcınız olabilir.

24 Şubat'taki Başak Dolunayı ile başlattığınız gelişim sürecini hayatınızda somutlaştırabilirsiniz. Artık önünüzde bir engelin, bir çıkmazın olmadığının, olsa da bunları nasıl aşacağınızın farkındasınız. Hem kariyeriniz hem de sosyal hayatınız açısından şanslı etkiler altındasınız. Dengeli ve gerçekçi olmak, ilişkilerde bunu yansıtmak, duygularınızı daha net bir şekilde görmek ve ifade etmek mümkün olacaktır. Söylediklerinize, yaptıklarınıza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde de geçmişte söyleyip yaptıklarınızla ilgili sonuçlar elde edeceksiniz. Bundan bir pay çıkararak kendinize yeni bir kimlik oluşturmalısınız. Önemli bir çevresel revizeye gidebilirsiniz. Kendi değerinizin farkına varın, kendi değerinin farkında olan insanlarla arkadaşlık, ortaklık yapın. Finansal konular, seyahatler ve bunların işlemleri, teknolojik cihazlar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. El becerinizin, yazı ve organizasyon gücünüzün ekmeğini yemeye başlayacaksınız.

29 Şubat'ta Güneş ve Satürn kavuşumu gerçekleşerek size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Kendinizi karşınıza alıp konuşmanız, olaylara daha yapıcı ve gerçekçi bir gözle bakmanız gerekebilir. Çevrenizden ya daortamınızdan alacağınız geri dönüşler, sizi şapkanızı çıkarıp önünüze koyarak düşünmeye sevk edebilir. Yurtdışı konulu işler, pasaport ya da seyahat işlemlerinizle ilgili işlemlerde daha hızlı hareket etmelisiniz. Fırsatlar kapınızı her zaman çalmayabilir. Bu yüzden karşılaştığınız bir durum olduğunda bunu en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Kariyer, sosyal hayat veya ekonomik konularda ilerleme kaydetmeniz için bazı yeni ortamlara, eğitimlere ya da çalışmalara dahil olmanız gerekebilir. Tedbirli ve sınırlı olmanın önemli olduğu zamanlardasınız.

Motivasyon Sözü: “Bir hissiyatın değişimi, kaderin bir değişimidir.

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>