Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecek düş kırıklıklarının önünü kesmeniz zor değil. Ama nedense bu konuda aldığınız uyarılar sizi kızdırıyor. Onu yakından tanıdığınızda bir miktar abartmış olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimlerinizle, oyunu kuralına göre oynama taraftarısınız.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Daha işlevsel ihtiyaçlarınızı daha ön sıralara almalısınız.

Bir gelişmede yönlendirme çabaları içindesiniz. Bu gelişmeyle ilgili düşünceleriniz son anda değişecek. Ama gelişmeyi yönlendiremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntılara verdiğiniz önemi şu sıralar belli sınırlarda tutmanızda yarar var. Bir bütünsellik içersinde ele alamayıp toparlayamadığınız konularda ciddi tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Evcimen özellikleriniz bugünlerde hareket halinde. Bu hareketlilik, ev dışı sosyalliklerinizin bir kısmında sorun olarak yaşanabilir, sitemkar eleştirilere muhatap olabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Ay-Balık burcunda gün boyu etkili olacak. Saat 13:27 de, Neptün ile kavuşacak. Hayata büyük bir dirençle, inançla yaklaşımınızı sağlayan bu görünüm, sevgi ve şefkatin sizin için ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha çiziyor. Düşünüyorum da, bir Akrebin altından kalkamayacağı hiçbir sorun yok. Yeter ki, gerginlikten uzak dursun. Bir cümle geldi şimdi aklıma. Yaşamak o kadar muhteşem ki yıkılmak da nesi. Değil rüzgarlar nice fırtınalar, bile yıkmamalı bizi. Gerekli olan biraz farkında olmak biraz izlemek, biraz anlamak hayatı. Gerisi inanın kolay. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, aşkla besleniriz, büyürüz. Aşk ve tutku bizim için hayatın tüm zorluklarıyla baş edebilme gücümüzdür. Bu görünüm kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümünde, sorunları görmezden gelebilir, birlikte olduğunuz kişiyi gözünüzde haddinden fazla yüceltebilirsiniz. Oysaki onun da sıradan kişiler gibi yanlışları, eksikleri bulunmaktadır fakat siz bütün bunları görmek taraflısı olmazsınız. Kaçış göstermeniz mümkündür. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünümünde, partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Saat 23:13 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstünlük savaşlarından nasibini alabilirsin. Korumacılığın, olayların üstesinden gelmeni sağlayacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuzdaki neşe ve mutluluk hali birdenbire düşebilir yerini yine kararsızlık ve endişelilik hali alabilir. Duygularınızda ki bu değişimler hareketlerinize de yansıyabilir ve çevrenize karşı tutarsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Ancak bu olumsuzlukların yanında hayatınızla ilgili önemli gelişmelerin ve haberlerin duyulacağı özel bir gün.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Bugünyerindeki üstünlük savaşlarından sen de nasibini alabilirsin. Kendine karşı korumacı davranman, olayların üstesinden gelmeni sağlayacak. Aile şirketinde çalışıyorsan, alınacak kararlarda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sosyal medya kullanımı aranızda bir tartışmaya dönebilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, çocukların geleceğine yönelik önemli yatırım ve birikim kararı alabilirsin. Günün geri kalanını kendine ayırabilir, evde film keyfi yapabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik etkileşimlerin özlemiyle, özel hayatınızda biraz hayalci davranmanız söz konusu olabilir. Riskli işleriniz varsa bugün öğleden sonra adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat. Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir.Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz. Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 39' 19" R
Ay
Koç
27° 13' 39" R
Merkür
Koç
20° 43' 25"
Venüs
Boğa
08° 54' 46"
Mars
Koç
04° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 43"
Satürn
Balık
17° 07' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 60"
Neptün
Balık
29° 05' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 56"
Lilith
Başak
24° 03' 00"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>