Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zamana duyduğunuz güven, umutlarınızı boş çıkartabilir. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yoluna koymak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınızın ilişki sorunları karmaşık. Saplantılara daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin sıkıntısı yakında. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Çarşı, pazarın cazibesine çok kapılıyorsunuz.

Sizi zaman zaman üzen bazı özelliklerinizi değiştirmekten sürekli kaçınıyorsunuz. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir. Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında kişisel görüşlerimiz, prensiplerimiz, inandıklarımız üzerinde hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermeden hayatımızı yönlendirmek isteyeceğiz. Tabii ki hayatın kuralları, görev ve sorumluluklarımız yönünde bizi baskı altına alacaktır. Ancak şu var ki, bizim kafamızın içindeki ideallerimiz farklı. Bu yüzden de bu ideallere ulaşmanın yollarını, bu görünüm sayesinde gözden geçirebiliriz. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü,hayatında olsun toplumsal yaşamda olsun, iktidar gücünüz, hırsınız, isteklerinizi elde etmek arzunuz bir hayli yüksektir. Alt sıralarda kalmaya, hafife alınmaya, birilerinin sizi geçmesine izin vermeye niyetiniz yoktur. Taviz vermezsiniz. Çünkü size göre herkesin haddini bilmelidir. Gerektiğinde, sınırlarınızı aşanlar olduğunda tepki vermekten çekinmezsiniz. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan biriysen, kazandığın parayı yatırımlara yöneltmek için doğru bir gün. Bir ev ya da arsa satın alabilirsin.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren konularda çözümlemeniz gereken sorunlar ortaya çıkabilir. Maddi anlamda önemli işbirliklerinden gelen desteklerle karşılaşabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren bazı konularda sükuneti korumakta fayda var.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. İşlerinizde kadınlardan destek alabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Eğitsel toplantılara katılabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve ev hayatınız için yapılması gereken işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. İletişimsel işlerinizde, toplantılarınızda ve görüşmelerinizde önemli anlaşmalar altına girebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır.Kariyer alanınızda liderlik vasıflarınız bugün de zirvedeyken, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz etkiler altındasınız. Kendi özünüzdeki yapıcı ve derleyici fikirler sayesinde önderlik ve yöneticilik ettiğiniz hizmet alanınızda uzlaşmayı sağlayabileceksiniz. Sizin sayenizde kişiler arasındaki buzlar erirken konuşma gücünüz sayesindeortamınızda sinerji de sağlanacaktır.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 15' 48" R
Ay
Yengeç
18° 11' 20" R
Merkür
Koç
26° 15' 16"
Venüs
Boğa
16° 03' 07"
Mars
Koç
09° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 40"
Satürn
Balık
17° 34' 02"
Uranüs
Boğa
23° 03' 12"
Neptün
Balık
29° 15' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 34"
Lilith
Başak
24° 41' 36"
True Node
Koç
14° 59' 08"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>