Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi yoracağını düşünüyor, bu ilişkiyi başlatmak istemiyorsunuz. Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Ona karşı hissettiklerinizi başlama nedeni olarak çok yeterli görmüyorsunuz.

Esenliğe çıkmanız için, ciddiye alınmaya deymez gördüğünüz bir çok öğüdü dikkate almanız gerekiyor. Çünkü öğüt verenlerinizin her biri öğütleri kulak arkası edilmeyecek kadar deneyimli insanlar.

Kenarda bir miktar paranız var. Bir dostunuz bunun çok daha fazlasını koyarak size ortak bir yatırım önerisinde bulunacak. Bunu değerlendirebilirseniz maddi durumunuzda büyük bir sıçrama olacak.

Hiç ummadığınız biri size ne kadar dostça baktığını gösterecek. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hak etmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu haftaya ertelediğiniz kararların fazla gecikmeye tahammülü yok. Bu hafta bir sonuca bağlamanız gerekiyor. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olduğunu biliyorsunuz. Bütün bunların dışında , çok yakında kendinizi hiç hazır olmadığınız bambaşka bir konuda karar aşamasında bulacaksınız. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konu acil olarak müdahalenizi isteyecek. Yakınlarınız arasında sürekli gündemde tutulan bir küskünlük, sizi canınızdan bezdirmiş gibi görünüyor.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içinde özellikle birbirinizin özgürlüğüne, fikirlerine, hedeflerine saygılı olmanız gerekir. Eş veya anne-baba fark etmez. Bu dönemde kimsenin kimseyi denetlemeye, baskı altına almaya hakkı yoktur. Zaten böyle bir şeye de izin vermezsiniz. Partnerle aynı ortamda yaşama fikri sürecin hoş yansımaları arasındadır. Fakat belirttiğim gibi, bireysel hedefler ve kararlar her iki taraf için de kendine dönük şekilde düzenlenmelidir. Arkadaşça birbirinize yanaşmanızda fayda vardır. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, şans verir, kişiye hedefine varmada güç kazandırır. Toplumsal hayatta başarılı kılar. Bir projenin yürürlüğe konulup beğenilmesini sağlar. Yenive fırsatların göstergesidir. Zorlukları kolayca aşmanızı sağlar. Maddi-manevi kazanç getirir. Grup liderliği, yönetimde söz sahibi olmak, ek kazançlar elde etmek yönünde bu görünüm gayet faydalıdır. Eğitimdenhayatına kadar her alanda bugünlerde önemli gelişmeler yaşanır. Kendinize olan güveniniz artar ve moraliniz yükselir. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, amacınıza uygun şekilde ilerlemenin, kararlı bir şekilde bildiklerinizi ifade edebilmenin göstergesidir. Pluto öz yöneticiniz olduğu için hem fiziksel hem de iletişimsel anlamda bir hayli hırslı davranırsınız. Hedefinize odaklandığınızda elinizden hiçbir şey kurtulmaz. Bu görünüm insanları etkileme yönünde sizi kuvvetlendirir. Derinlemesine inceleme gerektiren konularda başarılı olursunuz. Memnun olmadığınız bazı durumlardan, bu enerji sayesinde kurtulmanız mümkündür. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygulardan arınıp dikkatini işlerine yönelteceksin. Sevgilinden ayrı bir gün geçirebilirsin.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili ani yön değişiklikleri gündemde. Uzun zamanıdır kafanızda şekillendirdiğiniz konu ve olaylarla artık yeni bir karar veriyor ve yaşamınızda yepyeni bir sayfanın açılmasını sağlıyorsunuz.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde keyifli anlar yaşayabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. İlişkiniz konusunda takıldığınız konuların hızlıca çözümlendiğini fark edebileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Kendinizi maddi anlamda daha güçlü hissetmeniz mümkün. Size ait değerleri sevdiğinizle paylaşmak size keyif verecek.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızla ilgili konulara bu dönem ekstra önem veriyorsunuz. İş konusunda doğuştan şansı olan sizler maalesef aşk konusunda aradığınızı hemen bulamıyorsunuz.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, evde büyük bir hareketlenmeye neden olur. Herkes birbirini zekasıyla eleştirmekten hoşnut olur. Herkesin kişilik haklarına özen göstermek isteyebilirsiniz. Zayıfın yanında yer almayı tercih edebilirsiniz. Evdeki elektronik eşyaları değiştirmek bu dönem için uygun olacaktır.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>