Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık tamamen aklınızdan çıkmış olan bir yerden gelen paranızı alıp, sevgilinizle akşam saatlerinde eğlence mekanında boy gösterebilirsiniz. Bu akşam ki faaliyetleriniz sevgilinizle aranızdaki gerilimi ortadan kaldıracak.

Çok çalışıp, çok çabaladığınız halde işlerinizde istediğiniz randımanı alamıyorsunuz. Bu da sizde sinirli bir yapı oluşturuyor. Sakin olun ve elde ettiklerinizle yetinmeyi öğrenin.

Bugün parasal olarak pek bir beklentiniz olmadığı gibi harcama konusunda da bir isteğiniz olmayacak. Fakat öğleden sonra elinize geçecek hesapta olmayan bir miktar parayı sevgilinizle harcayacaksınız.

Bugün katılacağınız eğlencelerde tükettiğiniz yiyecek ve içeceklere dikkat etmelisiniz. Daha sonra sağlık problemi yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, bazı yakınlarınızın da itelemeleriyle yakın bir zamanda işleme koyacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama bu yola sizi teşvik edenlerden etkileneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde önümüzdeki günlerde coşkulu kutlamalar var.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Sevgi, şefkat ve ılımlılık anlamına geliyor. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Sevgiyi yüreğimizde bir çiçek gibi büyütüyor, duygularımızın karşılık görmesini umuyoruz. Çevremizdeki insanlarla, çocuklarımız, sevgilimizle, can bildiklerimizle gönül gönüle kucaklaşmayı arzuluyoruz. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Ters durumlarda, dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmeyiniz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz, sabrımız bizleri her türlü olumsuz düşünceden ve zarardan koruyabilecek kadar güçlüdür. Saat 15:40 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bencil kişilere anlayış göstermezsiniz. Tavır alırsınız. Kimse kimseden üstün değil diye düşünürsünüz. Akıl vermeye kalkanlara gereken tepkiyi gösterirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusuz olmadığın kesin, ancak olaylara mantıklı bakmak isteyeceksin. Kariyerinde gelişmeler var.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten bugüne gelen gizli kalmış bazı durumlar sosyal medya aracılığı ile yakın çevrenize duyurulmak istenebilir. Sizler kendinizi anlatmaya çalışırken karşınızdaki kişinin baştan olumsuz yaklaşımı buna engel olabilir. Maddi durumunuzda ki dengesizlik eşinizle veya partnerinizle bazı konuları daha açık konuşmanıza neden olabilir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle kurduğunuz iletişim sayesinde çok fazla şey öğreniyorsunuz. Hayatın sizi yatıştırdığını ve hırslarınızı gittikçe azalttığını göreceksiniz.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğlene kadar hayatın sunduğu hazlara odaklanmalısınız. Hiçbir şeyi aceleye getirmeye çalışmayın. Zira Balık burcunda boşlukta kalan Ay, isteseniz de sizi hızlı sonuca götürmez. Kendinizi gün ortasında aşık bulabilirsiniz. Hayatınızdan çıkarmak istediklerinizle vedalaşmak bugün kolay olmayacaktır. Yeniliklerin size huzur getirmesi için akşam saatlerini bekleyin. Balık

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 25" R
Ay
Koç
24° 28' 20" R
Merkür
Koç
20° 34' 30"
Venüs
Boğa
08° 40' 55"
Mars
Koç
04° 31' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 04"
Satürn
Balık
17° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 42' 21"
Neptün
Balık
29° 05' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 19"
Lilith
Başak
24° 01' 46"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>