Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizden beklediklerinizin çoğundan vazgeçtiniz. Bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Ama dışardan gelecek her türlü dokunuşa karşı da gayet hassassınız. Bu ilişkinin içinde bir yenisini yaşama şansınız olmayacak.

Doğrudan ilgili sayılabileceğiniz bir meselede konuk rolünü üstlenmeyi yeğlediniz. Bu seçimden zarar göreceksiniz. İş ilişkileriniz sizi insiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanıyor.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor. İncitmeden bir yol bulmaya çalışacaksınız.

Peşin hükümlü davranıp çok önemli bir fırsatı kaçırdınız. Hafta içinde bunu derin bir üzüntüyle anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alacak. Bu günlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Birçok insanın dönüp de bakmayacağı şeylerle sinirlerinizi bozuyorsunuz. Bu yüzden insan ilişkilerinizde uzaktan konuşulması gereken biri olarak görülüyorsunuz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü sizlerin içinizdeki gücün uyanışıdır. Maddi ve manevi anlamda zenginlik işaretçisidir. Hayatınıza pozitif yönde bir ivme kazandırır. Bozulmuş, verimsiz, kazandırıcı olmayanı geride bırakmaktır. Bir dönüşüm hareketidir. Bu kişisel yönde olacağı gibi, başkalarından göreceğiniz desteğin de göstergesidir. Sizin zorla veya istemeyerek değil, doğal olarak katılımda bulunacağınız bir adımın atılması, gelişmenin yaşanması halidir. Çevreniz büyür, birileri fırsatlar sunar, karşınıza olanaklar çıkar. Hayatınızı daha iyi hale getirmenizi sağlayacak şans ve dönüşümün göstergesidir. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, ilişkilere bakış açımızı değişikliğe uğratan, sorunlar varsa bunların mutlak çözülmesi gerektiğini düşündüren bir etkidir. Bir yanıyla tutkuluyuz, diğer yanıyla özgür olmak istiyoruz. Eğer beraberlikte birbirinize karşı anlayışlı, saygılı ve karşılıklı olarak toleranslı davranıyorsanız sorun yok. Ancak tam tersi bir ilişki, bugünlerde bir sınavdan geçebilir. Temeli sağlam olan ilişkilere bir şey olmaz. Bekar Akrepler için yeni birisiyle tanışmak mümkündür. Ancak bu ilişkinin kökleşmesi için zamana ihtiyaç vardır. Birbirinizi çok iyi tanıyınız. Saat 21:15 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında, çelişkiler yaşamazsınız. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, ailevi konuların, mecburiyetlerin bizi sıkıştırması anlamına geliyor. Biz özgür olmak istiyoruz ve maddi-manevi anlamda kuvvetlenmek. Bizi kimsenin yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekirse tepki gösterebiliriz. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Ev hayatında artan işler ve diğer yandan yoğuntemposu içinde olman üzerinde baskı yaratabilir. Bu konuda destek bekliyorsun. Ancak insanların bireysel hayatlarına odaklanmasını da bencilce bulduğun bir gündesin. Bazı konuların tekrar gün yüzüne çıkmasıyla çevrendeki kötü konuşmalara şahit olacak ve kimlerin dost ve düşman olduklarını anlamaya başlayacaksın. İşinden memnun olmayan ya da kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan, sektör araştırması yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, ilişkini tazeleyecek hazırlıklar içine girebilirsin. Bugün aynı zamanda senin için oldukça nostaljik bir gün olacak. Duyacağın bir ses ya da yüz seni geçmişe götürebilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabetler bu kez sizin işinize yarayacak. Rakiplerinizin sizin kalitenizi ortaya çıkaracak olması sizi kariyerde farklı bir noktaya taşıyacak ve aradaki farkı fark etmelerini sağlayacaktır.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz ile ilgilenebilirsiniz. Eşinizle veya sevgilinizle uyumlu, keyifli paylaşımlarınızın çoğalacağı zamanlar içerisindesiniz. Finansal konularınızda şans sizden yana olacaktır. Takip ettiğiniz işlerinizde sürpriz gelişmeler yaşamanız mümkün. Akşama doğru sevdiğinizle keyifli planlar yapabilir romantik anlar yaşayabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EN küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcundaki seyahati sizin sosyal hayata entegre etmek istemediğiniz bir ilişki kalıbını ortaya çıkarır. Elinizde olmayan nedenlerle gündelik hayattaki ilişkilerinizde bir fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. İnsanları arkanızdan hakkınızda konuşabilirler. Kapalı grup şifa çalışmaların katılabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>