Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız.

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli. Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Gayet faydalıdır. Güneş-Boğa burcunda ilerlediği için, ilişkideki sorunların düzeltilmesi anlamında bir güç birliğinin oluşmasını sağlıyor. Enerjimiz şu aralar özellikle beraberlik anlamında zayıf. Karşı tarafın inatçı tavırları veya kendinden yana oluşu bizi rahatsız ediyor. Pluto-Oğlak burcunda olduğundan, bütün bu konularda güce duyduğumuz ihtiyaç bir hayli fazla. Hem aşkta hem etrafımızla olan ilişkimizde güven, huzur ve garanti arıyoruz. Uzun vadeli olanı istiyoruz. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü, sağlığınıza dikkat etmenin önemini vurguluyor. Sigortasız çalışmayınız. Ticari, yurtdışı, eğitim, seyahat, spor, hukukla ilgili işleri iyi takip ediniz. Uygun gibi görünse de, kredi çekmeden önce şartlara iyi bakınız. Eğer umduğunuz bir gelişme olmuyorsa, bunun daha sonra düzeleceği ihtimalini gözden kaçırmayınız. Bilinçli hareket etmemizde yarar var. Kimseye takışmayalım. Böyle durumlarda ortamı geren kişi olmayalım. Sosyal projeler, ekip halinde yapılan işlerde herkes kafasına göre takılabilir. Oturup görüşün ve işbirliğini önemseyin. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları da uyaralım. Yorucu egzersizlerden kaçınalım. Doktor kontrolünde olmayan diyetlerden uzak duralım. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzurlu hissedeceğin bugün ummadığın tekliflerle karşılaşabilirsin. Hayatına yeni bir yol çizeceksin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda heyecan duyacağınız yeni flörtler dahil olabilir. Kendinizi bu aşkın büyüsüne fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Elinizde olmayan bu duygular için kendinizi suçlayabilir ve bir anda ne yaptığınızı sorgular bir tavır içinde olabilirsiniz. Yaşamınızda geçici olan bu durum için fazla bir beklenti içinde olmamak sonradan yaşayacağınız hayal kırıklıklarını önlemek açısından iyi olacaktır.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işlere özen göstermek ve daha düzgün plan yapmak gerek. Konsantrasyonunuzu bozan durumlar gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinİzdeKİ bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini huzurlu hissedeceğin bugünde ummadığın tekliflerle karşılaşabilirsin. Hayatına yeni bir yol çizerken, yakınlarının destek olduğunu bilmek seni daha da güçlü yapacak. Gün içerisinde, uzun zamandır görüşemediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Katılacağın sohbetlerde bazı fikir ayrılıkları yaşadığın arkadaşlarını anlamakta güçlük çekebilirsin. Olaylara bir de onların penceresinden bakmaya ne dersin? Evli ya da ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın. İletişim gücünüzü ilişki içinde olduğunuz insandan alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de güçlü etkileriniz var.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeraltı kaynakları, enerjiler size güç verir. Hafta sonunu az rastlanan temalarla şekillendirin. Mistik ve bilinmezlikler size güç verir. Enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. İnatçı ve dik kafalı tavırlardan kaçınmakta fayda var. Şifa çalışmaları ruhunuzu dinlendirir. Kardeş ve yakın akrabalarla sorunlarınızı gidermek için harekete geçin. Her konunun bir sonucu olacaktır.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 53" R
Ay
Koç
25° 05' 42" R
Merkür
Koç
20° 36' 31"
Venüs
Boğa
08° 44' 03"
Mars
Koç
04° 33' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 40"
Satürn
Balık
17° 06' 25"
Uranüs
Boğa
22° 42' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 27"
Lilith
Başak
24° 02' 03"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>