Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile yaşamınız konusunda sinirli tavırlar sergilemeniz, sevgilinizle ilişkinizde gerginlik yaratabilir. Ailenize çok düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz sevgilinizle ilişkinizi etkiliyor.

İşlerinizde üstün bir çalışma temposu yakalamanız mümkün. Risk alma konusunda hevesiniz yüksel olabilir. Kendinize güveninizin oldukça yüksek olacağı bugün,konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Parasal açıdan zor bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Önceki aylarda yapmış olduğunuz hesapsız harcamaların sebebiyle şimdi zor günler geçiriyorsunuz.

Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Bu konuda gayret gösteren kişiler var. Yarım kalmış sorularla karşılaşabilirsiniz. Birkaç güne kalmadan önemli bir davet alacaksınız. Bu davette size sunulacak önemli imkanlar olabilir. Bazı özel durumlarda kendinizi gerekenden fazla ön plana çıkartmanız gerekebilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, ilişkimizdeki maddi-manevi güvence ilkesi çerçevesinde düşünmemizi sağlayacak. Karşımızdaki kişiye, ortağımıza ve diğerlerine ne kadar güven veriyoruz veya biz ne kadar güven duyuyoruz. İlişkimizin niteliği çok önemli. Nasıl bir temel üzerine inşa edilmiş olduğunu anlamak gerekir. Karşımıza biri çıktığında onu iyi tanımak lazım. Öncelikleri nedir, nasıl bir davranış sergilemekte, mali anlamda sıkıntıları var mı, nasıl bir yaşam sürmüş ve biz bu ilişkide huzurlu muyuz? Bunlara bakacağız. Açık, net ve samimi bir diyalog bu süreçte çok önemli. Sevgiyi üretmek, çoğaltmak gerekir. Evlilik, boşanma veyaortaklıklarını menfaatlerimizi gözetmek doğaldır. Ancak sadece buna dayalı beraberliklerin uzun sürmeyeceğini de bilelim. Sadakat, değer bilirlik ilkelerini sorgulamak ve kafamızın içinde belirlemek için uygun bir süreç olduğunu belirtmek isterim. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konularda güven, sadakat ve geleceğe dönük şekilde ele alınacak. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün şansını değerlendirmelisin. Gökyüzü, fırsatların karşına yeniden gelebileceğine işaret ediyor.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin beklentilerini hayal kırıklıkları ile sonuçlandırmamalısınız. Kişisel anlamda ruhunuzda eksik kalan bazı yönler hayatınızda sorun olarak karşınıza çıkacaktır. Olgunluğunuzu artık yakalamanız gereken bir dönem içinde olduğunuzu bilerek hareket etmek size daha kolay yaşam şartlarını da beraberinde getirecektir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer gününüzü iyi planlarsanız, son derece üretken olabilirsiniz. Ancak ani haberler günün akışını da değiştirebilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızın maddi sorumlulukları sizi fazlasıyla zorlayabilir. Hayattan beklentilerinizi dile getirmeli ve her şeyden önce kendinize dürüst olmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

30 Mayıs'a kadar Boğa burcuna geçen Merkür, ikili iletişiminizde size pek çok kolaylık sağlayacak. Uzlaşmazlığa düştüğünüz kişilerle aranızda hukuksal bir süreç ortaya çıkabilir. İnatçılık hiçbir konuya çözüm getirmeyecektir. Anlayış ve sağduyulu olmak bu dönemde önemli. Aşk hayatınızda duygularınızı daha kolay dile getirebilirsiniz. aşk

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 49" R
Ay
Koç
29° 22' 44" R
Merkür
Koç
20° 50' 29"
Venüs
Boğa
09° 05' 36"
Mars
Koç
04° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 50"
Uranüs
Boğa
22° 43' 30"
Neptün
Balık
29° 05' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 25"
Lilith
Başak
24° 03' 59"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>