Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız kendi ellerinizle yaptığınız bir yumak. Yumağı açmaya çalışırken kimden nasıl bir yardım beklediğiniz pek anlaşılmıyor. Ortalığın toplanması yeterli sizin için. Yeniden dağıtmak için mi ?

Şu çapraşık gönlünüzyaşamınızdan uzak durabilse, sorunsuz bir çalışma hayatınız olacak. Fakat bunun için yeniden dünyaya gelmeniz gerek. Bir organizasyon dehası olduğunuzu sanıyorsunuz. Evet iyi örgütçüsünüz. Ağı birlikte örüyorsunuz. Fakat sonunda ağın üstünde ikinci bir örümceğe tahammül edemiyorsunuz. Sizin yükünüz artıyor, başka bir getirisi yok.

Şu gözden çıkardığınız para. Gözden çıkarma eğiliminizi borçlunuza gözünü çıkartarak belli ettiğiniz için ödenmiyor. Yoksa karşı tarafın ağladığı kadar problemi yok, bilesiniz. Gönlü bol ününüzle çok cazip bir kredi musluğusunuz. Bu sizin soylu yanlarınızdan biri. Fakat gördüğünüz gibi biraz süründürmesi var.

Bu günkü toplantıda gerginlik olabilir. Tırmandırmayın, hiç karlı çıkmazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür retrosu bugün başlıyor. Sosyal ilişkilerde iletişim ve anlaşma ile ilgili sorun ve aksaklıklara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yanlış anlama ve uzlaşma problemleri işleri daha da zorlaştırabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü,hayatınız ve finansal konularda sizi destekleyici ve başarılı şekilde ilerlemenizde yardımcıdır. Kendinizden emin olursunuz. Güven duygunuz yükselir ve başkalarını kolaylıkla etkilersiniz. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü, hem özel hayatımız hem de genel anlamıyla durumumuza bilinçli bakmamızı gerektiriyor. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 17:30 Ay-Mars mücadeleci görünümü, partnerin kendi öz değerlerine olan güvenini yükseltir. Sizin de böylesi güçlü bir kişiyle olma arzunuzu simgeler. Ancak burada önemli olan, ilişkinin kalitesi ve sizin bu beraberlikten ne denli mutluluk duyduğunuzdur. İş konularında da ateşli ve cesur bazen de inatçı yaklaşımların işaretçisidir. Birilerinin sizi görmezden gelmesi hoşunuza gitmez. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, özel bir yakınlaşmanın işaretçisidir. Sevmek, huzur bulmak, güven duymak isteriz. Bunu bulduğumuz insanlara, mekanlara, ortamlara çekiliriz. Bizi gerçekten anlayan kişilerle konuşmaktan hoşlanırız. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye sahipsin. Rakiplerinle yüzleşmeler yaşayacaksın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili önemli gelişmeler dikkat çekici bir şekilde gündeme geliyor.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakini algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkileriniz, insanlarla yapacaklarınız ön planda olarak haftanız başlayacak. Düşüncelerinizdeki gitgeller sizi yorabilir ama beklenmedik fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda geri gitmeye başlayan Merkür üç hafta boyunca arkadaşlıklar alanınızda etkili olacak. Sosyal hayatta kimseyle darılmamaya özen gösterin. Eski bir arkadaşınızla tekrar buluşabilirsiniz. Kariyerinizdeki hızlı gelişmeler bu süre yavaşlayabilir, sakin olun.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 56" R
Ay
Oğlak
16° 18' 40"
Merkür
Koç
16° 39' 38"
Venüs
Boğa
00° 11' 02"
Mars
Balık
29° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 10"
Satürn
Balık
16° 31' 01"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 17"
Lilith
Başak
23° 15' 51"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>