Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan son zamanlarda çok fazla kaprisli davranmaya başladı. Bugünde bu tür davranışları ile sizi bunaltacak. Fakat bir türlü ona karşı koyamıyor ve her tür davranışını yutuyorsunuz.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğle saatleri huzursuzsunuz, yanılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatinizi kariyerinize ve toplum içindeki statünüze yönelttiniz. Partneriniz de bu konuda kendine büyük sorumlulukların düştüğünün farkında ve size yardımcı olmak için elinden geleni yapacak. Bu yüzden kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Özgüveninizi yeniden kazanmanız için size böyle bir amaç gerekiyordu. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. Köklerimizi geliştiren, güçlendiren, büyüten ve bizi hayata bağlayan bu enerjiyi ister işlerimizde ister ilişkimizde istersek gelişmemizde kullanabiliriz. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, aşk hayatınızda güven, huzur ve empatinin sağlanmasında yardımcıdır. Ne istediğinizi bilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki paylaşımı güçlendiren bu görünüm, sorunların karşılıklı çözümünde de yardımcıdır. Yeteneklerinizi geliştirir ve karşınıza fırsatlar çıkarır. Kendinizden gayet emin bir şekilde ilerlemenizde destek olur. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığı, aşk hayatımıza hoş bir esinti getiriyor. Rahatlıyoruz, güven içinde olmanın huzurunu yaşıyoruz. Adil yaklaşan ve özenli davranan kişiler zihnimizi rahatlatır ve mutlu edebilir. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamında dengeyi korumak adına ne yaptıysan fayda görebilirsin. Koşullar seni kararlar almaya itiyor.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde revizyon yapmanız gerekebilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Bir çok olayı önceden tahmin edeceksiniz. Sezgilerinizi kullanarak nasıl davranmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Para ile ilgili yenilikler ile karşılaşacaksınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizdeki netlik ve baskı, göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyer hayatınızda sizi zorlayabilir. Çevrenizdekilerden onay almanıza gerek yok ama almadan da rahat edemeyebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova'nın bilim adamı edasıyla yönettiği duygular bugünde sizin iç dünyanızda esen fırtınaları zorlar. En iyisi sessiz kalıp, bol meditasyon yaparak vakit geçirin. Kafanızdaki konulara takılı kalmayın. Hayatın aynı su gibi akıp gittiğini aklınızdan çıkarmayın. Kardeş ve yakın akrabalarla gerginlik yaşamamaya dikkat edin. Bilim bilim adamı

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>