Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemdesiniz. Aslında doğru kişiyi buldunuz ama bunun farkına varmanız biraz zaman alıyor. Artık onu sevin. Çünkü küçük kurtların sandığınızdan daha çok sevgiye ihtiyacı var. Onu sevmelisiniz artık. Hemde deli gibi sevin yada sevmeyi denemelisiniz. Biri size deli gibi aşık. Bunun farkına varmalısınız artık. Bazen küçük kurtların da bir şansa ihtiyacı olur. Ona bir şans verin.

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fakat siz bu sorunları görmezden gelecek ve özel hayatınızı önemseyeceksiniz. İstediğiniz hedeflere ulaşacaksınız. Çünkü siz çok ama çok güçlü birisiniz. Bu güç sizin içinizde fazlasıyla var.

Bugün maddi konular üzerinde fazla kafa yormak istemeyeceksiniz. Zaten yormamalısınız.

Sinirlerinize zaman zaman hakim olamayacağınız bu gün, sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok başarılı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Biraz yanlız kalmaya ihtiyacınız olabilir ama sizinle bu kadar ilgilenen insanlara (insana) sırt çevirmeyin. Gerçekten o insan sizin her zaman iyiliğinizi istiyor. Sizi o kadar çok düşünüyor ki, bazen kendisine bile vakit ayıramıyor.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla duyarlılığın işaretçisi olsa da, asıl arzunuz özgürce yaşamaktır. Sıradan, tekrarlanan ve her gün yinelenen bir hayat yerine, hem ilişkide hem özel hayatınızda değişimden yanasınız. Şu sıralarda biraz içinize kapanmış olabilirsiniz. Belki de bu yüzden duygularınızı gizliyorsunuz. Bu görünüm, farklı bir şeyler yaparak kendinizi mutlu etmenize yardımcı olabilir. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresince, doğrularla-yanlışlar arasında sanki pek ayrım yok gibidir. Ne kadar iyi bir insan olsanız da, eğer karşınızdaki kişinin kendiyle sorunu varsa, sizi yine yanlış anlaması mümkün gibidir. Kimi anlarda kendinize, ne kadar mutlu olduğunuzu ve nelere ihtiyacınız olduğunu sorabilirsiniz. Gelecek ve geçmiş arasında kalmaya neden olan bu etki altında her şeyi mantıklı bir şekilde ele almak en doğrusudur. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne farklı fırsatların çıkması söz konusu. Çalışma azminin önüne kimsenin geçmesini istemiyorsun.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla aranızda karşılıklı anlayışı ve sınırlarını koruyun. Hâkim olan bazı stres yaratan durumlarında sona erdiğini görebileceksiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bazı şeyleri daha iyi fark edebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları geleceğe taşımak için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni maceralara açıksınız. Üzerine titrediğiniz kişi tarafından ret cevabı almanız sizi şaşkına çevirdi. Bu şaşkınlığınızı çabuk atlatacaksınız merak etmeyin.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda biraz dinlenmek ve kendinizi adeta sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Davranışlarınızda zorlandığınız bazı alanları gözden geçirmelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın öğlen saatlerinde boşlukta olması sorun gibi gördüğünüz yarım kalan işlerinizi kolayca halletmenize imkan tanır. Yakın akrabalarla eski bir konuyu çözümlemek için de şansınız var. Öğlen saatlerinde sonra evinize dostlarınızı davet edebilir, uzayın derinliklerindeki bilinmezler hakkında fikirlerinizi paylaşırsınız. Diğer yandan politik konular, siyasi meseleler gündeminizi doldurabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>