Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde içinize kapanık olacaksınız ve sevgilinize kendinizi açmaktan korkacaksınız. Bu konuda bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Günlerdir üzerinde çalıştığınız bir projenin sonuçlarını alamamaktan şikayetçisiniz veyerinizde sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Çalışmalarınıza aynı hırsla devam etmeli ve umudunuzu yitirmemelisiniz.

Bir yandan tasarruf yapmak istiyor bir yanda da harcamalarınızı frenleyemiyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

İnsanlara çok iyimser yaklaşıyorsunuz ve bu özelliğinizden bazı kişiler faydalanmak istiyor olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli ve neşeli bir gün geçireceksiniz. Gün içinde duygularınıza hakim olacaksınız. Bazı kararlar almak zorunda kalabilir ve bu kararları uygulamak için gerekli enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir arkadaşınızın sözünü tutmaması sebebiyle kendinizi sinirli ve sıkıntılı hissedebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz saat 02:14 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Sevgi, şefkat ve ılımlı duyguların esiriyiz. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşmak isteyeceğiz. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz.Duygularımızın karşılık görmesini umuyoruz. Saat 09:22 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, sosyal yaşamı canlandırıcı ve ilişkimizi güçlendirici bir enerji yaratıyor. Ancak Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Eğitimdenhayatına kadar her meselenin dikkatli ve titiz şekilde gözden geçirilmesinde fayda var. Kafamıza estiği gibi, içimizden geldiği gibi hareket etmek yerine, güvenilir mi, ilerisi adına faydalı mı meselelere bakmamız son derece yararlı olur. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilişkilerde tarafsız bir bakış açısıyla durumu gözden geçirelim. Duygularımızın esiri olmadan, hem iletişim hem çalışma hayatımızla ilgili konulara da özen göstermemiz, riskli kararlardan uzak durmamız yerinde olacak. Doğru bir hedef belirlemek ve aşkta hüsrana uğramamak için, öncelikle kendimizi, ardından seçeneklerimizi gözden geçirmemiz lazım. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengeli bir gün; programının dışına çıkmayacaksın. Mesafe koyman gereken insanlara acıyabilirsin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler yeni kararlar almanıza neden olabilir. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsten birinin canlılığı dikkatinizden kaçmayacak. Özgür olması da tam aradığınız bir durum.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok duygusal ve mantıklı yönlerinizle, tutarlı adımlarla kendinizi manevi olarak şanslı ve fırsatların eşiğinde görebilirsiniz. Kariyeriniz vehayatınız için seçenekler karşınıza gelebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Balık burcundaki seyahati yaratıcılık, aşk, romantizm, arkadaşlar ve çocuk temalarınızı harekete geçirecek. Romantik bir partnerle tanışıp hayatı pembe gözlükler arkasından izlemek bir gün için olsa da hiç fena değil. Ne de olsa hayatın hep zorluklarına göğüs germeye alışkın olduğunuz için bu size iyi gelecektir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>