Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız.

İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerdearkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Bugün parasal konularda başarılı adımlar atacaksınız. Yenigörüşmeleri yapacak ve bunlardan önemli sonuçlar elde edeceksiniz.

Aşırı sıcaklar size dokunabilir. Gerekmediği sürece dışarıda dolaşmamaya ve kapalı mekanlarda bulunmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde biraz canınız sıkılabilir, yaşadığınız bir olaya fazlaca kafanız bozulabilir. Bu konuyu bu kadar kafanıza takmamalısınız. Akşam saatlerinde her şey daha güzel olacak, güzel bir akşam yemeği yiyecek, ailenizle hoşça vakit geçireceksiniz. Yalın bir hayat size yetiyor. Kendinizle barışık olacaksınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:17 Venüs-Neptün olumlu görünümü aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde hassas düşünmemiz anlamına geliyor. Ayrıca ailemizle, sevdiklerimizle kucaklaşmamızda yardımcı olur. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, bize kendimizi iyi hissettirecek, gerginliğimizi azaltacak, keyiflendirecek bir şeylere duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Bu istek, zaman zaman geçmişi anmamıza, duyarlı insanları çevremizde istememize neden olabilir. Ailemizden, sevdiklerimizden uzakta isek, bir şeyler bizi yormuş, kaygılandırmışsa, daha fazla hassas olabiliriz. Bir ses, bir nefes, bir can ararız yanımızda. Sevilmek arzumuz bilhassa yoğundur. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, aksayan noktalar veya durumların sizi sinirlendirmesine yol açabilir. Eğer arzu etmediğiniz gelişmeler olursa kolayca tepki gösterebilirsiniz. Bu tepkiler, o anlıktır, fazla uzun sürmez ancak sürekli olarak gerginlik duymanıza neden olabilir. Benim tavsiyem bu saat itibariyle sizi rahatsız edebilecek kişilerden, mevzulardan uzak durmanızdır. Kafanızı hiçbir şeye takmamaya çalışınız. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü,konularında ve çevrenizle olan ilişkinizde mutlaka ılımlı hareket etmek gerektiğini işaret ediyor. İş girişimlerinde şartlara, alacağınız ücrete, nasıl bir konumda olacağınıza en başından dikkat ediniz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı,veya özel meselelerimizi düzene kavuşturmak isteğimizi işaret ediyor. Mecburiyetler canımızı sıkar ve biz huzur ararız. Aslında ihtiyacımız, bizi anlayacak, yanımızda olacak bir insandır. Yalnızlık bizi yorar. Desteklenmek, sevilmek isteriz. Eğer mutluluk, denge, paylaşım hayatımızda varsa, her konuda tatmin oluruz. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam, moral yüksekliği ve başarının sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Stresten uzak, hoşunuza giden bir şeylerle meşgul olmak istersiniz. İnsanların bazen ne kadar haksız davrandıklarını düşünürsünüz. Karşı cinsle olan ilişkide hakimiyeti elde tutmaktan yanasınız. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, işlerinizi iyi kontrol ederek başarılı bir şekilde yerine getirmenizi ve bu sayede maddi açıdan rahatlamanız mümkün olur. Eğersorunlarınız varsa bunların düzelmesi mümkün değilse, uzun zamandır devam ediyor, sizi yoruyorsa, yeni birbulmadan ayrılmayınız. Yarım kalan işlerinize, projelerinize ağırlık veriniz. Bu anlamda ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle uyumsuzluk yaşadığın konularda barış ilan eden sen olabilirsin. Kendine zaman ayıracaksın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapılması gereken işleriniz olabilir ve çok şey tamamlayabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza da önemsemelisiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanları kendi yerinize koyuyormuşçasına insanları duygularını önemsiyor ve onlara yardım etme isteğiniz kabarıyor. Aşk konusunda sizlere de yaralı kişiler denilebilir. İkili ilişkilerden uzak kalın...

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızdaki gelişmeler devrede olurken, uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli bazı kişiler devreye girebilir, sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizden uzakta yaşayan bir arkadaşınızla bugün kuracağınız iletişim kafanızdaki pek çok soruya cevap niteliği taşır. Ayrıca aranızdaki güçlü bağ sayesinde kendisiyle birbağlantısı da oluşturabilirsiniz. Diğer yandan hayat akışınızı değiştirmek için radikal kararlarınızı gözden geçirirsiniz. Artık bu değişimin vakti geldiğini gökyüzü kulağınıza fısıldıyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>