Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz daha işin başındayken kafanızda bazı sorular oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi hemen kesmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir sempatikliği var.

İşyerinizdeki bir arkadaşınız, onun bazı tavırlarına verdiğiniz olumsuz puanı gösterdiğiniz soğukluktan anlayamıyor. Bu arkadaşlığı bir an evvel kesip atmayı düşünüyor, bunun için zaman kolluyorsunuz.

Parasal sorunlarınızı hızla yoluna koyuyorsunuz. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde, ama yinede denkleştirip vereceksiniz.

Bu akşam saatlerinde alacağınız bir bilgiyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu bilginin, size bilgiyi getirene nasıl ulaştığı konusunda şüpheler taşımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden hafta sonu tatilinin havasına girmiş görünüyorsunuz. Hafta sonu gezi gurubunuzun içinde zevk almadığınız birileri olabilir. Bunu da hesaba katmalısınız. Bugün bunu doğrulayan bir duyum alacaksınız. Yakın bir akraba ilişkinizle mükemmel bir dayanışma içindesiniz. Onun size bu günlerdedışında bir ortaklık önerisi olacak, buna çok sıcak bakacaksınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, akıllı şekilde hedeflerimizi gözden geçirmemizi sağlayıcıdır. Neptün ise, aşk hayatımızla ilgili konularda yanlış bir ilişkiye kendinizi kaptırmamak için gerçekçi olmanız gerektiğinin işaretçisidir. Bu görünüm, yaratıcı çalışmalara, projelere yönelmenin doğru olacağını, hayallerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzle çaba sarfetmenin size yararlar sağlayacağını söyler. Hangi anlamda kullanmak isterdiniz diye sormuyorum. Çünkü biliyorum ki, Akrepler gücü severler ve asla kendilerini aciz hissetmekten hoşlanmazlar. O zaman gelin, gerek ilişki gerekse idealleriniz anlamında kendinizin farkında olarak gelişmeyi, büyümeyi amaç edineceklerdir. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa karşı güçlü görünmek isteriz. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, her şeyi derinlikli gözden geçirmenizi sağlıyor. Kazanmak adına hırslısınız. Kişiliğinizi güçlendiren ve hayatınızın kontrolünü ele almanızı sağlayan bir etki. Bu saatlerde güven duygunuz gayet yüksektir. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, kendine güvenmenin, hedefine sıkıca kilitlenmenin önemini vurguluyor. İş hayatında ve toplumsal yaşamda kendinizi ifade etmekten kaçınmayın. Çıkarlarınızın farkında olun. Hayatta zorluklar olabilir. Şu andaki şartlar istediğiniz gibi olmasa da, siz bilinçli, sabırlı, azimli olursanız, emin olunuz ki, başarı sizinledir. Saat 11:54 Güneş-Ay görünümü, yeni bir hayat arayışınızın işareti. Tüm benliğinizle hayata sarılmak için geçmişe bir süngere çekmeye kararlısınız. Çünkü geriye dönüp aynı olayları yaşamak size göre zaman kaybından başka bir şey değil. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. İş ve çalışma koşulların, günlük işlerin oldukça yolunda gideceğini şimdiden söyleyebilirim. Ancak sağlıkla ilgili ihmal ettiğin bir problemin varsa bugün özellikle üzerinde durmanı tavsiye ederim. Uzun zaman önce yollarını ayırdığın sevgilin bir anda aklına gelebilir. İçinde bitmemişlik hissi uyanabilir. Duygularını kontrol edersen her şey daha da netlik kazanacaktır. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek alışverişe çıkabilir ya da eğlenceli etkinliklere katılabilirsiniz. Akşamüzeri evin sakinliğinin tadını çıkarabilir, film izleyebilirsin. Özgürlüğüne düşkün oluşun, ailenle aranda sorun haline gelebilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni başlangıçlar ve yol ayrımları gündemde. Geçmişten beri size sorunlar yaşatan bir ilişkiyi bitirip her şeye rağmen sizinle beraber olmak isteyen kişiye karşı bu sefer net tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Farklı konularla ilgilenebileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Bedeninize ait konulara özen göstermenizde fayda var. Spora gitmek üzerinizdeki negatif enerjiyi atmanıza ve rahatlamanıza olanak tanır. İkili ilişkilerinizde huzurlu olmak için esnek olmalısınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızla ilgili konulara bu dönem ekstra önem veriyorsunuz. İş konusunda doğuştan şansı olan sizler maalesef aşk konusunda aradığınızı hemen bulamıyorsunuz

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın burcunuzdaki seyahati ilgileri üzerinize toplamanıza yardımcı olacak. Etrafınızdakilerin ilgisini üzerinizde hissetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aslında kendi başınıza kalmak ve kök enerjinizi güçlendirmek için yoga öğretisinden faydalanmak için ideal bir zaman dilimi. Partnerinizin farklı vizyonlara yelken açması belik sizin için de yeni kapıların açılmasına neden olacak.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>