Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni insanlarla tanışıp değişik duygu yoğunlukları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Doğru insanı uzaklarda aramak yerine onu çevrenizde aramalısınız.

İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Genel olarak çalışmanın size sıkıcı geleceği bir gündesiniz.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki parasal gelişmelere merakla yaklaşabilir ve bunlardan kendinize pay çıkarmak isteyebilirsiniz.

Beslenme konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Aşırı ağır yemeklerden kaçınmalı ve daha çok hafif yemekleri tercih etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal kişiliğinizi öne çıkarmanız gereken bir gün. İnsanlarla kaynaşın ve stresten uzak durmaya çalışın. Bir takım hobilerinizi gerçekleştirmek için bugün çok uygun bir gün. Aynı zamanda arkadaşlarınızla buluşup kısa bir gezintiye de çıkabilirsiniz. Böylece rahatlayabilir ve üzerinizdeki stresi atabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, bize ne yapmamız gerektiğini söyleyen kişilerle aramızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Üzerimizde baskı yaratılmasından hoşlanmayız. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde hırslısınız. Kişiliğinizi güçlendiren ve hayatınızın kontrolünü ele almanızı sağlayan bir enerji bu. Bu saatlerde güven duygunuz gayet yüksektir. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümühayatınız-ilişkiniz-çocuklarınızla ilgili konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 23:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, bir Akrep için bu enerji, güçlendirici aşı gibidir. Dış etkenlere karşı sizi korur ve güven duygunuzu yükseltir. Kimsenin sınırlarınız içine girerek sizi rahatsız etmesine izin vermez. Yakınlarınızdan destek görmenizi sağlar. Bir işi başarıyla yerine getirmenizde yardımcı olur.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün karşına çıkacak olan olaylara karşı sabırsız davranabilir, ani yükselişler yaşayabilirsin. Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, çalışmalarını hedeflerine göre düzenleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, konuşmaları ve duruşuyla dikkat çeken biriyle tanışabilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Akrep burcuysan, aileler arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Akşamüzeri yakınlarını evine davet ederek keyifli bir akşam geçirebilirsin. Çevrendeki insanlara karşı kırıcı tavrından rahatsız olmayıp, kendini haklı görebilir, yakın çevren tarafından eleştirilebilirsin. Bu anlamda günü zararlı kapatabilirsin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatında var olan bir soruna karşı mükemmel bir çözüm üretebilirsiniz. Parasal konularınız ile ilgili vereceğiniz bir karar sizi partnerinize duyduğunuz mecburi bağlılıktan kurtarabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendi içinize yönelebilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleriniz hakkında düşüncelere girmeniz mümkün. Hayatınızdaki bitişlerin ve başlangıçların size neler kazandırdığını analiz etmeniz olası. İçsel olarak bu düşüncelerdeyken günlük hayat akışınızda ortak maddi kaynaklarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gergin ve sivri dilli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı kırmaktan kaçının. Dikkatinizi bir tek noktaya odaklamalısınız.İletişim sorunları ve evraklarla ilgili problemler çıkabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken cesur ve iddialı yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde, evlilik veya ortaklık konularında alabileceğiniz beklenmedik tepkileri göz ardı etmemelisiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel görüşleriniz, duygusal yönleriniz bugün daha önem kazanırken, sevdiğiniz insanlardan hayatınızı geliştirecek güzel adımlar karşınıza gelebilir. Sevildiğinizi ve sayıldığınızı görün.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerde önemli bir dönemece girmenize neden olur. Bu dönemde bir ayrılık ya da ilişkinizde durum değişikliği yaşayabilirsiniz. Kıskanmak ve şüphelenmek fiillerini yaşamınızdan çıkarmakta fayda var. Zira size hiçbir fayda sağlamaz. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizde hassaslık olabilir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 04"
Ay
Kova
27° 37' 31"
Merkür
Koç
17° 57' 53"
Venüs
Boğa
03° 52' 02"
Mars
Koç
01° 31' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 04"
Satürn
Balık
16° 46' 40"
Uranüs
Boğa
22° 28' 50"
Neptün
Balık
28° 58' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 22"
Lilith
Başak
23° 35' 45"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>