Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük aşkınızdaki yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız da çok anlamlı karşılanmıyor. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz.

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerini gösteren bazı fırsatları, risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz, sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu saatlerde alacağınız bir haber, size kısa bir hoşluk yaratabilir. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde engel değil.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü,konularında ve çevrenizle olan ilişkinizde mutlaka ılımlı hareket etmek gerektiğini işaret ediyor. İş girişimlerinde şartlara, alacağınız ücrete, nasıl bir konumda olacağınıza en başından dikkat ediniz. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü, sağlık veya başka nedenli masraflarınız için bir miktar paraya ihtiyacınız olabilir. Bunları ekonomik bir şekilde halletmeye çalışınız. Acil olmadıkça sağlıkla ilgili kararlar vermeyiniz. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü,ve finansal konulardaki işlerimizi bilinçli şekilde ele alırsak çözebiliriz. Yarım kalan işlerinize, projelerinize ağırlık veriniz. Bu anlamda ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem veriniz. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı yollar, yöntemler deneyerek problemleri atlatmak, işleri yerli yerine koyma arzumuzu işaret ediyor. Ancak bu biraz da sizindisiplininize, sabrınıza, işinize ve kendinize verdiğiniz öneme bağlıdır. Aceleyle değil, bilinçli şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün kararlarını destekleyecek konumda. Kalp atışını hızlandıracak birisiyle tanışabilirsin.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi dinlendirme sürecine girebilirsiniz. Aileniz ya da sevdiklerinizle birlikte olmak size bugün farklı bir huzur verebilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda bazı konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün işleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz duygularınızı yok etmek adına bugün bir dönüm noktası olabilir. Pozitif enerjiler sizi uzun süren kasvetinizden tamamen sıyırmak için bir şans tanıyor. Öylesine övgü dolu sözler duyuyorsunuz ki gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmuyor. Yaşanan kötü olayları atlatmayı başardınız. Moraliniz gittikçe yükselecek.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlere kafanız çok iyi çalışıyor. Duygularınızı işin içine katarak yönünüzü kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz had safhada.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler keyfinizi arttıracak. Duygularınızı denetim altına alabilir, sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşabilirsiniz. En azından daha dikkatli ve tedbirli davranacaksınız. Böylece ilişkinizi düzenleyebilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>