Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temkinli ve tedbirli başladığınız ilişkiniz hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor. Gönül eğlendirmek isterken bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar bağlanıyor. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip görülmeyen bu yolculuğun sonunda tahmin edilmeyen bir para var.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışınız zaman zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde böyle bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hemen çözülecek bir sıkıntı bu.

Vereceğiniz kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir. Onlardan etkilenmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni bir başlangıç için hayatınızda her şey hazır. Canınızı sıkan, bir türlü hayatınızdan çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Bunlar, eski sevgiliniz, eski arkadaşınız hatta ailenizden biri olabilir. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İkinci bir şans veriyorsun! Bugün telefon ya da mesaj yoğunluğunda geçireceğin önemli gelişmeler var. Uzun süredir beklediğin fırsat her an gerçekleşebilir. Aşk konusunda şanslı bir gün seni bekliyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, beklemediğin kişiden gelecek itiraf ayaklarını yerden kesecek. Gün içerisinde çevrendeki insanların davranışlarına anlam vermekte zorlanabilirsin. Bu yüzden ciddi argümanlarını ya da önemli fikirlerini ortaya koymayı başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim. İnsanlara karşı yapıcı olmak isterken aynı tepkiyi sen de görmek isteyeceksin. Her şeye rağmen ikinci bir şansı hak ettiğini düşündüğün insanlar olabilir. Onlarla mutlaka iletişime geçmek isteyeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem artacak. Yoğun geçen günlerin manevi duygularına zarar verdiğini düşüneceksin. Bu durum senin bile beklemediğin kararlar almana neden olabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular üzerinden risk almak zorunda kalmanız sizi ruhsal olarak zor durumda bırakabilir. İsteklerinizi ve beklentilerinizi doğru kanalize etmeyi öğrenmeniz biraz süreç alacaktır.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SON zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aralık'ın ilk gününde sosyal yönden hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi tartışabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yenilikçi ve orijinal fikirlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Fikir çatışmalarını iletişime yansıtmamaya dikkat.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefler, idealler ve günün gerçekleri arasında sıkışmışlık duygusu bugün sonlanıyor. Yönsüzlük, yerini akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek konulara bırakıyor. Günlük işleri, düzen gerektiren konuları sabah saatlerinde yapmak faydalı olur.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karamsar duygular içine girebilir, olayları olumsuz açıdan değerlendirebilirsiniz. Ancak, bu haliniz çabuk geçecek. Dikkatinizi isteklerinize yoğunlaştırıp çalışmalarınızı arttırarak, rahatlamanız mümkün.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 15" R
Ay
Kova
01° 31' 47"
Merkür
Koç
17° 04' 26"
Venüs
Boğa
01° 33' 54"
Mars
Koç
00° 04' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 36' 57"
Uranüs
Boğa
22° 22' 24"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 05"
Lilith
Başak
23° 23' 19"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>