Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Hoşlandığınız insanla hala konuşamadınız ve bir müddet daha onunla konuşma fırsatı bulamayacaksınız.

Bugünhayatınız açısından hareketli ve heyecanlı bir gün olacak. Birgörüşmesine katılabilirsiniz. Bugün kariyerinizle ilgili bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Parasal açıdan rahat bir gün geçireceksiniz. Bugün yapmanız gereken bir harcamayı keyfi olarak erteleyebilir sahip olduğunuz parayı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda bazen çok hassas davranıyorsunuz. Bugün de içinizdeki sesi çok fazla dinleyecek ve gereksiz kuruntulara kapılacaksınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akrabalık bağlarınızı biraz daha güçlendirmeniz ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirlemeniz gerekiyor. Özgür kişiliğinizi, bu anlamdaki sorumluluklarınıza engel gibi görmemelisiniz. İnsanlara şans tanıyan karakteriniz, sizi bu konuda pek zora düşürmüyor. Yine de yeni ilişkilerde tolerans, belli ölçülerde düş kırıklıkları yaşatabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Çalışma hayatınızın öne çıktığı bir gün içerisinde olabilirsiniz. Ay-Venüs arasında gerçekleşen kavuşumla bugün terfi aldığınızı öğrenebilirsiniz. Altınızdaki ekiple daha önceden yaptığınız projelerin de bugün olumlu sonuçlandığını öğrenebilirsiniz. Sağlığınızda da sorunlar varsa bugün iyileşme belirtileri gösterebilirsiniz. Enerjiniz düşük olmasına rağmen psikolojik olarak daha huzurlu olacaksınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırlı davranman gerekiyor!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Çalışan bir Akrep burcuysan,ortamındaki insanlar sana duygusal sömürüde bulanabilirler. Sevgilisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline karşı güvensiz bir yaklaşımda bulanabilirsin. İmalı konuşmaların onun, sessiz kalmasına neden olabilir. Kendini ondan bir adım çekebilirsin. Eğer eşinin ailesinden gerekli samimiyeti bulamadığını düşünüyorsan bugün yaşayacakların son nokta olabilir. Kimin hayal kimin yalan olduğunu anlaman kolaylaşabilir. İlişkilerinde kısıtlayıcı etkiler görmen mutsuz olmana neden olacaktır. Sabırlı tarafın ile devam edersen sosyal aktivitelerin açısından güzel başlangıçlar yapabilirsin. Son zamanlarda sık sık baş ya da mide ağrılarıyla uğraşıyorsan, bir uzamana görünmen yararına olacaktır.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve aşk hayatınızda aktif bir rol üstlenmeniz gerekebilir. İlk adımı atmak için oldukça istekli olabilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük işlerinizi halledeceğiniz, detaylı ve hesap gerektiren işlerle uğraşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz kaygı ve kuruntulara kapılmamalısınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; işinde veya günlük uğraşların arasında sanatsal konulara yer verebilirsin. Girişimlerinin maddi yönü ile olumlu gelişmeler gündemde olabilir. Çalışma arkadaşların ile yakınlaşmanı sağlayacak ve duygusal bağlarını güçlendirecek sosyal ortamlara katılabilir, beden sağlığın için harekete geçebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlılık ve istikrar arayan akrepler, sabah saatlerinde rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Öğleden sonra enerjiniz artsa da ani değişen duygu durumunuz huzursuzluklara yol açabilir. Tepkisel tutumlardan kaçının.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederkenortamınızda bir anda gerginlikler yaşanabilir. İnsanlar laflarını esirgemeden konuşabilirler. Ortamı yatıştırmak için sizin soğukkanlı yaklaşımınıza ihtiyaç duyulabilir. Yeniprojeleri jet hızıyla uygulanır. Ayrıca ortaklıklarda durum değişiklikleriyle karşılaşabilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerinizin gözünüzdeki önemi artabilir. Bu, işlerinizin içlerindeki detaylarla da daha fazla uğraşabileceğiniz anlamına gelebilir. Uyumlu bir ortam içinde bulunmayı bekleyebilirsiniz; bu, işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlayacaktır.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 08' 27" R
Ay
Boğa
19° 37' 31" R
Merkür
Koç
22° 00' 56"
Venüs
Boğa
10° 48' 10"
Mars
Koç
05° 50' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 22"
Satürn
Balık
17° 14' 29"
Uranüs
Boğa
22° 48' 20"
Neptün
Balık
29° 08' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 56"
Lilith
Başak
24° 13' 13"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>