Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi biliyorsunuz. Aşkla alakalı bazı değişik görüşleriniz günden güne sizin için de anlamsızlaşıyor. Birkaç zamandır bu konularda daha değişik, daha gerçekçi düşünmeye başladınız.

Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Kolay kazanmıyorsunuz, ama kolay harcıyorsunuz. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor.

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, bunu ilgili insanlara konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişelerin sebebi, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor. Haftanın sonuna doğru bu şekilde davranıp rahatlayacaksınız. Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay, bir grup içinde veya genelde günlük hayatımızda insanların iyiliği, verimliliği, üretkenliği adına tüm becerilerimizi ortaya koymak isteyeceğiz. Hangi konuda yetkin isek, o alanda çalışacağız. Planlamak istediğimiz işlerde detaylara fazlasıyla önem vereceğiz. Venüs bugün Başak burcunda seyrine başlıyor. Merkür de ileri-geri hareketlerinden sonra düz devam ediyor. Bunlar gösteriyor ki, sosyal yaşamda kurulan ilişkilerin özünde hizmet konusu önemli. İnsanlara yardımcı olmak, servis, organizasyonlar, pratik işler, herkesin yararını düşünmek, bütüne değil, detaylara bakarak aksaklıkları görebilmek ön planda yer alıyor. Bulunduğumuz yerde düzeni sağlamak istiyoruz. Temizliği önemsiyoruz. Yeniayın gayet etkili bir görünümü var. Bu bizim aşkta bağlılığı, sevilmeye, özverili düşünmeye, ilgiye verdiğimiz kıymetin göstergesi. Ancak madem seçiciyiz. Mademki, düzenli sağlıklı, verimli olan önemli. O zaman biz de bu iki arzuyu dengede tutacağız. Ne fazla mükemmeliyetçi ne de gereğinden fazla iyimser davranmamalıyız. Hayallerimize, ideallerimize sahip çıkacağız. Endişeli değil, gerçekçi şekilde hedef tayininde bulunacağız. Buna göre hayatımızı düzenleyeceğiz. Bu Yeniayın bir başka yönü, kendi iç derinliklerimizle kurduğumuz temastır. Edindiğimiz tecrübelerin seçimlerimizdeki etkisi büyüktür. İlişkide artık zoraki idare etmeler sona ermiş durumda. Bakıyoruz da, biraz ıssız gibi dursak da neyi istediğimizi artık biliyoruz. Sürekli bir tarafın düşünceli, nazik davranarak beraberliği sürdüren kişi biz olmak istemiyoruz. O nedenle bu Yeniayda kafamızın içindeki endişeleri bir yana bırakıp, doğru tercihte bulunmayı bileceğiz. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkimizle alakalı konuların titizlikle ele alınmasını sağlıyor. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık duygulardan arınıp dikkatini işlere yöneltmek isteyebilirsin. Sevgilinden ayrı bir gün geçirebilirsin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün. Aile ve finansal konularınız ile ilgili uzlaşamadığınız bazı konular duygusal gerilim yaratabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde koşullar biraz sıkıntılı olabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda başarı olasılığınız yüksek. Gençler haberler alacak ve yepyeni işler bulacaklar. Yıldızlar ilk istikrarlı işini arayanlar için özellikle olumlu bir konumda olacak.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, sosyal ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu alanda önemli adımlar atabilirsiniz ama beklentiniz çok büyük olmamalı. Bu dönemde özel hayatınızdaki insandan kolay etkileneceksiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, örgütler, dernekler, arkadaşlıklar alanınızı etkiliyor. Yeni sosyal faaliyetlerin ya da oluşumların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Sağlıklı besin ürünleri yetiştirmek ya da satmak için arkadaşlarınızla ortak bir işe girme kararı alabilirsiniz. Bukısa sürede verimli bir şekilde gelişme ve büyüme gösterir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>