Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizde yaptığınız değişikliklerle oldukça çekici gözüküyorsunuz. Böylece beğendiğiniz insanın da ilgisini üzerinize çekmeyi başardınız. Bundan sonrası ikna gücünüze kalmış durumda.

İş çevrenizdeki hareketlenme size daha fazla kazanç sağlayacak. Yeter ki üzerinizdeki gerginliği atın ve karşınızdaki insanlarabitiriciliğiniz konusunda güven verin.

Sizden parasal destek bekleyen bir yakınınıza yardım etmek durumundasınız. Geri almakta sıkıntı yaşayacağınız bir borç olacak.

İş yerinde çekiştiriliyorsunuz. Kulaklarınız açık olmalı ve kendinizle ilgili bir yanlış yargının kalmaması için neler olduğunu anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ben merkezli yaşıyorsunuz. Sizin için siz ve yapmak istedikleriniz var. Bu yüzden zaman zaman size sitem ediliyor. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük küçük projeler ama yine de başkalarına ayıracak zamanı pek bulamıyorsunuz. Biraz planlı olursanız yakınlarınıza da zaman ayırabilirsiniz. Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:53 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişinde, sevginin, sağlıklı bir ilişkinin öneminin farkındayız. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, duygusal açıdan tatmin olmakta, ilişkinizi tam olarak kafanıza oturtmakta, sakin biçimde hareket etmekte zorlanmanız anlamındadır. Bir rahatsızlığınız veya farklı bir sebeple keyfiniz yok gibidir. Bir mesele hakkında sürekli iki yönlü düşünürsünüz. Ortalamayı tutturmak kolay değildir. Bir yanınız aşkı derinlemesine yaşamak ister diğer bir tarafınız aşkla savaşa hazır gibidir. Hatta bazen karşınızdakini zorlarsınız. Neye nasıl tepki gösterecek diye. Bu gelgitler aslında yorucudur. Ancak haz verici tarafı da vardır. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ortaklaşa mal ve para paylaşımı,hayatı ve girişimlerin akıllıca planlanması ve düzenlenmesinde etkin bir kuvvettir. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkinliğini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzu gösterir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister. Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimlerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Ayrıca sağlığımız konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Yaşam şekliniz, çalışma ortamınız, bugüne dek yaşanılanların üzerinizde yarattığı baskı ve gerilim, anlamsız işler yüzünden kendinizi ikincil roller üstlenmiş kişi gibi hissedebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, eğer bir değişim istiyorsanız bunun size olan artı ve eksilerini gözden geçirmeniz veya yaşanabilecek gelişmelere göre neler yapabilirsiniz bunları bilinçli bir şekilde ele almanızdır. Bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, bunlar başta bizi rahatsız eder ancak hayrımızadır. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, ilişkinizde huzur, güvence, anlayış isteğiniz bir hayli yoğun. Hayat görüşünüz partnerinizle farklı olduğunda, tartışarak değil, ortak bir noktada buluşmak istiyorsunuz. Yeni ilişkiye başlayanlar veya ilişkisi devam edenler bu enerjinin güçlü desteğiyle birbirlerine yönelirler. Güven vermeyen, soru işaretleri uyandıran kişilerden uzak durursunuz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunda hareket ediyor. Özellikle sorumluluk hissettiğin kişilerle ilgili üzerinde baskı oluşabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev aile ile ilgili konularda bazı destekler görmek isteyebileceksiniz. Kardeş, yakın arkadaş dostlarınıza finansal yardımlarda bulunabilirsiniz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelebilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufkunuzu genişletme isteği duyacağınız bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veçevrenizdeki olaylar ile kavramları açık fikirlilikle değerlendirmek isteyeceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esnek yapınızla işlerinizi halledeceksiniz. Ortak maddi konularda farklı bilgileri kullanabilir, her zamankinden daha değişik bir yol izleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla romantik etkiler altındasınız.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde karşınızdaki insan sonsuz güveninizi kazanabilir. Güven veren, sıcak ilişkileri başlatmak ya da var olanlara derinlik kazandırmak içinize bugün daha çok siner. Haydi hemen mum ışıkları altında baş başa bir akşam yemeyi organize edin.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>