Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

Sakin ve durgun birgünü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun gidentemponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler yaratabilir. Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş'in Koç burcuna geçtiği bir güne uyanıyorsunuz. 20 Nisan'a kadar sağlığınızda güçlü bir dönem sizleri bekliyor. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. İş ortamınızda yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Beraber çalıştığınız ekiple güzel başarılara imza atabilirsiniz. Bugün Ay 00:58-04:27 aralığında boşlukta ilerleyecek. Bu saat sonrasında ise Terazi burcuna geçecek. 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda riskli işlerden sakınmalısınız. Psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz. Geçmişteki yaşadıklarınız bir bir aklınıza gelebilir. Bu anıları hatırlamak duygusal olarak yaralayabilir. Artık korkularınızı, çekincelerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Etmediğiniz takdirde vaktinizi hastanelerde harcayabilirsiniz. Dolunayı olumluya çevirmek istiyorsanız ilk olarak geçmişi artık hatırlamaktan vazgeçin. İkincil olarak da Güneş size sağlığınızda güç verirken bu dolunayda vücudunuz size bir sinyal veriyorsa doktora başvurmanız ciddi bir sorun oluşmadan hayatınıza devam etmenizi sağlayabilir. Dolunay yazısının detayları için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç olaylarla karşılaşıyorsun!Bugün Dolunay, saat 03:42? hava burcunda başlıyor. Bugün katılmak zorunda olduğun toplantının son anda iptal olduğunu öğrenebilir, gün içinde planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin. Mesleki ve kişisel gelişimini desteklemek adına bazı kurs ve seminer programlarına katılabilirsin. Hayatı ne kadar erteleyebilirsin? En fazla ertelediklerinin hepsi karşına dikilip hesap sorana kadar belki... Bugün de tam anlamıyla senin için böyle bir gün olabilir. Bugün gerçekleşen Dolunay ve gezegenlerin seyri seni ilginç olaylarla karşı karşıya getirecek. Uzun zamandır sesi çıkmayan eski sevgilinin da neden seni takip etmeye başladığını anlayacaksın. Kilo problemin varsa, işlenmiş, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda bazı konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bunlarla ilgili kararlar verirken biraz daha sağduyulu olmalı ve empati yapmalısınız.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen gösterin. Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İkili ilişkileriniz gün içinde önem kazanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir, anlaşmalarda dikkatli davranın.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi sizin için çok önemli. Fazla çaba harcamak doğallığın samimiyetini bozacağı için düşünmeden, içten sevgi gösterilerinde bulunmak ilişkinize iyi gelecek.

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerde kavgadan objektif tutumlara, öfke ve kontrol duygularından sizi geliştiren yaratıcı faaliyetlere yönelmelisiniz.Düşüncelerinizin onaylanmasından ziyade ortak doğrular önem kazanıyor.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızda bir ayrılık gündeme gelebilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere çok dikkat edin. Sonra geri adım atamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir haftadasınız. Kapalı kapılar ardında yaşadığınız ilişki sizi yorar.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız fırsat ve şanslar, düzenli gelirinizde artışlar olmasını mümkün kılacak nitelik taşıyabilirler. Kısa süre içinde, size ekstra bir gelir sağlamaya başlayacak bir işe girişmeniz de, günün konuları arasındadır.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 32" R
Ay
Balık
29° 59' 43"
Merkür
Koç
19° 20' 42"
Venüs
Boğa
06° 37' 46"
Mars
Koç
03° 14' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 35"
Satürn
Balık
16° 58' 00"
Uranüs
Boğa
22° 36' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 50"
Lilith
Başak
23° 50' 40"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>