Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüzsünüz. Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona, sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizi de geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:58 Güneş Uranüs görünüm etkisinde Cumartesi gününe adım atacağız. İlişkide güven her anlamda önemli. Bizim beklentimiz, değişim ve yenilik olduğu için, mevcut beraberliğimize bu açıdan bakacağız. Bize umut veriyor mu, iyileştirici ve tatmin edici mi? Bu görünümün gücü sayesinde, kendimizi bu ilişkide nasıl hissettiğimizi belirleyeceğiz. Buna göre karar vereceğiz. Saat 09:46 Ay-Satürn görünümü, size ciddiyetle çalışma ve başarılı olma gücü veriyor. Başkaları üstünüzdeki etkiniz bu saatlerde oldukça yüksek. Saat 12:26 Merkür-Pluto karşıtlığı, çevremizle iletişim başta olmak üzere, eğitim vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlayacak. Amacımız asıl istediğimiz, huzur bulduğumuz, mutlu olduğumuz bir yerde yaşamak ve çalışmak. Fakat mevcut şartların, bunlar için gerekli donanıma sahip olup olmadığımıza da bakmak lazım. Saat 12:41 Ay-Kuzey düğüm görünümü, planladığınız şekilde hareket etmenin önüne geçebilir. Toplumsal ilişkiler,hayatı, ailenizle olan bağınızı sorgularsınız. Bir çok meselenin sizi yorduğunu düşünürsünüz. Saat 15:24 Ay-Mars görünümü, ailevi konuların, mecburiyetlerin bizi sıkıştırması anlamına geliyor. Biz özgür olmak istiyoruz ve maddi-manevi anlamda kuvvetlenmek. Bizi kimsenin yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekirse tepki gösterebiliriz. Saat 19:34 Ay-Venüs görünümü, bazı kişilerin sizi yönetmeye, kendi isteklerini dayatmaya çalışmaları anlamına gelse de, siz buna pek müsaade etmezsiniz. Ay, burcunuzda ilerlediği için, sizi güçlendirmiştir. Bu nedenle başarılı olmaları mümkün değildir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven ve sevgi ihtiyacı konusunda haksızlığa uğradığını düşünerek bazı insanlarla görüşmeme kararı alabilirsin.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde aşırı tutku ve bağımlılık durumları karşınızdaki kişi de ister istemez şüpheler yaratabilir. Sizler her şeyi en üst seviyede yaşayan insanlar olduğunuz için özellikle partneriniz tarafından bu konuda biraz eleştirilebilir ve bu durumunuzu dengelemenizi isteyebilirler. İş ile ilgili beklediniz haberler bugün itibariyle sizleri fazlasıyla mutlu edebilir ve kazançlarınızı arttırma konusunda cesaretlendirici olabilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi daha çok ortaya koyma isteği içerisindesiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız büyüyecektir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla olan diyaloglarınızda geçici problemler ve mesafeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha keyifli ve başarılı diyaloglar kurabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanların sizi bazı konularda engellediğini düşünebilirsiniz. Diğer yandan, bazı işleriniz için grupsal bağlantılarınızdan yarar ve destek sağlayabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla önemli meseleleri görüşmek için hızlı karar alabilirsiniz.Asla öfkenizin esiri olmadan tüm konuları sağduyuyla detaylı incelemelisiniz. Yapılacak bir hata uzun vadede sizi daha çok üzebilir. Kısa seyahatlere çıkmak gündeme gelebilir. Alım, satım ve tapu işleriyle uğraşabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

23 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>