Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile konularına ve bu ilişkilere farklı bakışlar, temel bir ayrılık gibi görülebilir. Ortayı bulma düşüncesiyle gösterdiğiniz özverinin, zaman içersinde, bir ödün olduğunu fark edeceksiniz.

Belli konularda sabrınızı kontrol etmenizde yarar var. Bu sıralar tahammülsüzlük, size aralanmış bazı kapıları kapatabilir. Çevrenizdeki girişimci insanların ilgi duyduğu özelliklerinizi daha net görülür hale getirmelisiniz.

Sıkışıklığı atlatacaksınız. Nedenlerini keşfetme beceriniz yaşamınızı kolaylaştıracak. Çok özel ilişkilerinizi sakınmaya çalıştığınız para konularında, çok gizli kazançlarınız olabilir.

Çapınızı zorlamaya kararlı göründüğünüz konularda geri adımlar atmak durumunda kalabilirsiniz. Israrcılık size pek yarar getirmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Sizi pek sevindirmeyecek konular açılabilir. Size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir ilişkiniz, bu davranışınıza bir anlam veremiyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay, kafamızı kurcalayan, bizi huzursuz eden meselelere çözüm bulmak amaçlı araştırma ve bilgilenmenin göstergesidir. Kimi Akrepler, partnerin mali durumu veya ilişki hakkında düşüncelerini öğrenmek isteyebilir. Kimileri, miras, nafaka veya kredi gibi konular üzerinde hesaplar yapabilir. Bu Yeniayda önemli olan, kim güvenilir, kim doğru ve dürüst davranıyor, hangi yatırım veya girişim bizim için faydalı olur bunlar üzerinde durmaktır. Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ilerliyor. Bu gösteriyor ki, siz bu Yeniayda, güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Maddi-manevi anlamda rahat etmekten yanasınız. Güvenilir ve sizin sorunlarınıza çare olabilecek bir ilişkinin peşindesiniz. Belki gönlünüzde aşka yine yer var, ancak ayaklarınızın sağlam yere basması çok daha önemli. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, meslek hayatınızda hem kendinizi kabul ettirmek hem de zirveye çıkarak maddi anlamda tatmin olmak arzusu ön planda. İşinizde yükselmek kadar, kazancının da iyi olmasını istiyorsunuz. Genelde bilindik ve toplumda öne çıkan kişi ve firmalarda çalışma isteğiniz çok önemli. Çünkü yetenekleriniz kadar duruşunuz, güven duygunuz da bir hayli yüksek. Ne kadar tanınırsanız, insanlar ne kadar sizi takdir ederlerse o kadar mutlu olmaktasınız. Bu nedenle sıradan çevre, ilişki veya işlerden uzak durmaya çalışacaksınız. Şu andaki mevcut zorluklar, hoşunuza gitmese de, güçlü birve ilişki sizi hayata bağlayacak. Siz de bütün bunların farkında olarak bu Yeniayda daha zekice planlar yapabilirsiniz. Boşa kürek sallamak istemiyorsunuz. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki rehaveti atıyorsun. Sonunda birçok şey düzene giriyor. Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Anne ve babanız ya da yakın çevre ile ilgili planlar size bugün şifa verecek nitelikte olabilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizdeki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Kişisel olarak etkilendiğiniz durumlar olabilir. Günün ikinci yarısında ortaklı konular gündeme gelebilir. Finansal kararlarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Net karar almak için ileri günleri beklemek isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler ve aşk konusunda muazzam etkiler alırken, ilişkilerinizi aşkla ve tutkuyla sürdürebilir, bekarsanız bir ilişki teklifi alabilir, dostlarınız, değer verdiğiniz kişiler veya partnerinizle son derece keyifli ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, ortaklaşa parasal alanlarınızda yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilir. Parasal konularda çözüm için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Çekişmelere, sürtüşmelere ve kıskançlıklara dikkat edin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelir ve giderler arasındaki dengesizliğe çözüm bulmak için günün ikinci yarısında İkizler burcunda meydana gelecek Yeni Ay size parlak fikirler taşıyacaktır. Banka kredisine başvurmak, sigorta işlemleriyle uğraşmak vaktinizi alabilir. Borsa ve risk taşıyan yatırım araçlarıyla ilgili kararlara dikkat! Ayrıca spiritüel konularla ilgili yayınlara ilgi duyabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>