Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda herşey çok güzel gidiyor ve çok mutlusunuz. Yalnız sevgilinizle son zamanlarda pek sık görüşemiyorsunuz. Ancak, bu ayrılık çok uzun sürmeyecek, endişelenmeyin.

Eğitimiz veya işinizle ilgili gayret etmenize rağmen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü kapasiteniz üzerinde çalışıyorsunuz. Biraz çalışmalarınıza ara vermeli ve dinlenerek enerji toplamalısınız.

Bütçenizi zorlayacak harcamalar yapabilirsiniz. Bütçenizi iyi belirlemeli ve bu bütçeyi aşacak harcamalardan kaçınmalısınız. Aksi takdirde borçlarınızı ödeyemez duruma gelirsiniz.

Çevrenizde sevdiğiniz insanların yaptığınız fedakarlıkları görmemesi sizi üzecek ama siz üzerinize düşeni yapmanın gönül huzurunu duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Bu kırılgan günleri geride bırakacaksınız. Akşama yakın yapacağınız bir görüşme, sizde büyük sevinçler yaratabilir. Umutların gerçeğe dönüşmesi için önünüzde elverişli günler var. Hareketlenmeye çok hazır göründüğünüz bir gelişmeye biraz daha gerçekçi bakmanız yararlı olacak.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Koç burcundaki hareketine devam ediyor olacak. Merkür-Jüpiter uyumlu açısını devreye sokan Ay, çalışma hayatınızda çok şanslı bir gün yaşatabilir. Mutlu olacağınız haberler aldıkça psikolojik olarak da kendinize güveniniz gelecek. Fakat Ay ve Satürn arasındaki gergin ilişki kardeşleriniz ve eğitim hayatınızda sertlikler yaşatabilir. Saat 11:47-23:17 arası boşlukta olan Ay, 23:17 itibariyle Boğa burcuna geçiyor. Sizler için de ilişkinize odaklanacağınız bir zaman dilimi başlıyor.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tek başına hareket etmek isteyeceksin!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Güne biraz duygusal ve hassas giriş yapabilirsin. Her ne kadar tek başına hareket etmek istesen deyoğunluğu buna engel olabilir. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, maddi bazı durumlardan dolayı planlarını erteleyebilirsin. Kendi imkânların ile geliştireceğin güzellik ürünün için marka oluşturmak ve pazar araştırması yapmak gibi özel faaliyetlerin içine girebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yeni bir aşka yelken açabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle birlikte keyifli, eğlenceli bir zaman geçirebilirsin. Akşam saatlerinde yakın akrabaların ziyarete gelebilir. Miras gibi konuları açmaya, kurcalamaya çalışmaları seni biraz gerebilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili ummadığınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize geçen her fırsatı iyi değerlendirmeli ve üstünüze düşenleri yapmalısınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Fikirleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmeniz gereken konular olabilir. İlerleyen zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkilerinizde ya da işinizde yapamayacağınız vaadler vermek için teşvik edilebilirsiniz. Ustalıkla uzaklaşmakta ve cümlelerinizi dikkatli seçmekte fayda var.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün beraber çalıştığın kişilerle ilişkilerinde dikkatli olmalısın zira rekabete ve tartışmalara açıksın. Seni çok heveslendirecek bir projeyle ilgili harekete geçebilir hemen kazanç sağlayacağını düşünerek riskli adımlar atabilirsin. Ancak doğru kişileri ikna etmeden çıktığın yolda birçok engelle karşılaşabilirsin.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatın sürekli değişen hali sizi yoruyor olsa da sonunda dalgalı denizde yüzmeye de alıştınız. Bir şekilde bulunduğunuz her alanda kendi gizli dünyanızı yaratıyorsunuz. Yaratabilmeyi başarıyorsunuz. İlişkilerdeki dengeyi korumak için biraz daha sakin, istekleriniz konusunda biraz daha çoklu düşünme yetisi ile hareket etmeniz gerekiyor.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazancınızın artacağı bir dönemdesiniz. Yeni projeler size güzel fırsatlar sunabilir. Yurt dışı bağlantılarınızda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hızlı karar almanız gereken bir dönem. Her şeyi ben bilirim demeden önce karşınızdakilerin de sesine kulak vermelisiniz. Aşırı harcamadan kaçının. Ofis taşınabilir. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 42' 44" R
Ay
Boğa
28° 06' 49" R
Merkür
Koç
22° 32' 49"
Venüs
Boğa
11° 31' 47"
Mars
Koç
06° 17' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 42"
Satürn
Balık
17° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 50' 23"
Neptün
Balık
29° 09' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 51"
Lilith
Başak
24° 17' 09"
True Node
Koç
15° 18' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>