Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan izleyici olduğunuz ve daha anlaşılır gelişmelerden sonra karar vermeyi düşündüğünüz bir konuda ayak sürüyor gibisiniz. Halbuki belli kararlara varabilmeniz için yeterli netlikler içindesiniz. Gecikmiş müdahaleleriniz ve bununla ilgili olarak gereksiz büyüttüğünüz sıkıntılarınız var. Kuralcı kişiliğinizin, onarımı gecikmiş pişmanlıkları büyütmesini engellemelisiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Günün teması sizler için evlilik ve ilişkiler olacak. Gönül ilişkinizde aşk dolu bir gün geçirebilirsiniz. Hatta Ay-Uranüs kavuşumunun etkileriyle de ilişkinizde sürprizlere hazır olun. Partneriniz ummadığınız anda sizi havalara uçurabilir. Ortaklık yürüttüğünüz işiniz varsa sürpriz bir fırsat karşınıza gelebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerden uzaklaşıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Akıl karışıklığının işlerine de yansıyabileceği bir gün. Kendini toparlamak adına çevrendeki insanlarla arana mesafe koyabilir, gün içinde alacağın kararlarda kimseden etkilenmek istemeyebilirsin. Diğer yandan bugün gözünü telefonundan ayırmamanı tavsiye ederim. Beklediğin görüşme bugün gerçekleşebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle kültürel etkinliklere katılabilirsin. Çevrendeki insanların sorumluklarını üstüne almak gibi bir huyun var. Artık kendini düşünmenin zamanı geldi. Kişisel gelişimin için daha fazla zaman harcayıp, kendi iç dünyanı yenilemeye başlayacaksın. Bu akşam yürüyüş yaparak veya yakın gördüğün bir arkadaşınla sohbet etmeye ne dersin.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün boyunca gereksiz kıskançlıklar kaynaklı, şüphe ve evhamlar da bulunabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere, nasıl güven duyabileceğinizi küçük testlerle yola çıkarak öğrenebilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pasaport başvuruları, burs gibi konularda şansınızın yaver gitmesi keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Bugünlerde şanslı gruplardansınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugünlerde sağlam ve emin adımlarla ilerlemek ve karşındakilere güvenmek istiyorsun. Kuracağın bağlarda finansal konuların da önemli olması sen her zamankinden fazla şüpheyle bakmaya ve analiz yapmaya yöneltebilir. Yakın ilişki de olduğun kişilerin duygularını açığa çıkarması işine yarayabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün uzun süredir yatırım yaptığınız tutkuyla sarıldığınız projelerden, ticari faaliyetlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. İş ve sağlık konularında ani olaylar gelişebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün spiritüel çalışmalar, enerji eğitimlerine katılabilir ya da yüksek konsantrasyon gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. İç sesinizin enerjisini kullanmak için harika bir gün. Böylece öfkeden arınabilir, meditatif konularla huzur bulabilirsiniz. Diğer yandan gizli kalmış bir konuya ışık tutmak mümkün. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tamamen partnerinize veya eşinize odaklanabilir, ilişkiniz üzerinde durabilirsiniz. Eğer kaşınızdaki kişi ilişkinin idaresini ele almaya çalışırsa direnmeyin. Ancak bu şekilde günün etkilerini en olumlu halleriyle hissedeceksiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 57" R
Ay
Boğa
28° 54' 27" R
Merkür
Koç
22° 35' 52"
Venüs
Boğa
11° 35' 53"
Mars
Koç
06° 20' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 50' 34"
Neptün
Balık
29° 09' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 01"
Lilith
Başak
24° 17' 31"
True Node
Koç
15° 18' 03"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>