Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz. Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz.

Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var.

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz. Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli..

Size yönelik bir ilgiyi fark etmeniz gerekiyor. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Hassassınız. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay boşlukta olacak. Saat 05:56 olduğunda Koç burcuna geçiş yapan Ay, bugün ofis ortamınızda sizlere gelişmeler yaşatabilir. Liderlik yeteneğiniz sayesinde altınızda çalışan ekiplerle başarılara imza atabilirsiniz. Ay, günün genelinde Kiron ve Mars arasındaki açıyı tetikliyor. Bu görünümle beraber sağlık sorunu olanlar için bugün, iyileşmeye başladığı bir evrenin başlangıcı olabilir. Bazıları için de ruhsal olarak arınacağı bir gün olabilir. Hem fiziksel hem duygusal yaralarınızı sarmanın vaktinin geldiğini göreceksiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden eminsin!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerliyorsun. Aceleci olmamanın avantajlarını göreceksin. Çevrene karşı yardımcı olmak için gösterdiğin içtenlik sana saygı duymalarına sebep olacak. Organizasyon gerektiren işlerde öncü işler yapabilirsin. Hedeflerin doğrultusunda net adımlar atmak isteyebilir ve yeni yatırımlara yönelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin kronik rahatsızlığı baş gösterebilir. Gün içerisinde internet üzerinde yapacağın alışverişte, harcamalarında aşırıya kaçabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüphe duyduğunuz konularla ilgili bazı araştırmalar yaparken daha dikkatli olmalısınız. Özellikle parasal konular işin içinde varsa bu noktada daha özenli araştırmalar içinde olmalısınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakar hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinize verdiğiniz özeni,konularına da yansıtmalısınız. Ufak detaylarda boğulmadan hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; duygusal açıdan hassas geçen birkaç günün ardından enerjik bir güne başlayabilirsin. Çalışma ortamında hızla harekete geçip bir an önce işlerini bitirmeye ve sonuç almaya yönelebilir, bu arada hırslı ve biraz da acımasız davranabilirsin. Yoğun olmana rağmen akrabalarına da zaman ayırabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı ifade açısından gün oldukça verimli. Eski aşklar gündem olabilir. Gün boyu duygularınızı yoğun ve derin yaşayacaksınız. Yazmak ve sanatsal etkinliklerle uğraşmak iyi gelir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Koç burcundaki seyahati spontane bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olduk olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz. Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiç bir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 06' 08" R
Ay
Yengeç
16° 01' 58" R
Merkür
Koç
26° 04' 19"
Venüs
Boğa
15° 50' 48"
Mars
Koç
08° 59' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 18"
Satürn
Balık
17° 33' 18"
Uranüs
Boğa
23° 02' 37"
Neptün
Balık
29° 14' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 03"
Lilith
Başak
24° 40' 29"
True Node
Koç
14° 59' 54"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>