Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Bu tavrınızı hak etmediğini görmeniz gerekiyor. Duyguların tükenmişliğini basit bir inatçılıkla açıklamanız çok yanıltıcı.

Bazı çelişkileri ortadan kaldırmadan çalışılamayacağı inancıyla, bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Zaman yetersizliği çekmeniz, düzenleme konularındaki zaaflarla çok ilgili görünüyor.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama bir şeyleri toparlayıp yeniden yoluna koymak o kadar elinizde değil. İradeniz dışındaki çözümsüzlükler içinde, yine de iradi olarak yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Bir araya geldiğiniz bir gurubun içinde yabancısı olduğunuz davranışlara tepki vereceksiniz. Bu tepkileri kontrol altında tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz. Çıkış yolu aradığınız bir probleminiz var. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü,hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz, yaşça büyük kişilerle aramızda yaşanabilecek gerilimin işaretçisidir. Gücünüzü gösterirsiniz, isteklerinizi mutlak şekilde kabul ettirmeye çalışırsınız. İş görüşmesinde, taleplerinizin kabulü için dayatırsınız. Tepkili gözükebilirsiniz. Bu, istediklerinizi alabilmeniz dışa yansıyan içgüdüsel bir tepkidir. İşe girmek, işte sorunlar varsa bunları halletmek, plan ve projelerimizi yürürlüğe koymak yönünde hırslısınız. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kendimize güvenerek, inanarak bir yol ve bir hedef belirlememizde etkili oluyor. Tabii ki zorluklar hayata dairdir. Ancak kişi, cesaretle ilerlediğinde her türlü engelin üstesinden gelerek başarılı olabilir. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda biraz endişeleriniz olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Ancak koşullar yorucudur. Tam hallettim derken birçok gereksiz ayrıntıyla, insanla uğraşmak durumunda kalırsınız. Bu durumda bir mola vermek, dinlenmek iyi gelecektir. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü,ve maddi konulardaki olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Beklediğiniz adımı atabilirsiniz. Bir yerden elinize para geçebilir. Bir görüşme başarılı şekilde gerçekleşir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal tarafın ön plana çıkacak. Olaylara olan keskin yaklaşımın gün içerisinde insanların dikkatini çekecek.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde yaşadığınız bazı problemleri rayına sokmak için üstlerinizle kısa konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bununla ilgili çevrenizden önemli destekler alacaksınız. Finansal anlamda yakın çevrenize yardımda bulunmanız gerekebilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflerinizin ve planlarınızın ön planda olduğu bir gün. Organizasyon gerektirenve konulara rahatça odaklanırken, duygularınızı göstermekten ve paylaşmaktan geri durmayabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte, Her tatlı söze kanmamalısınız başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Gerekgerek se aile çevrenizde yaşananların etkisiyle sizde patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz bunun karşılığında ise sözlü yumruklar yiyerek hoş olmayan deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenize ki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yapılması gerekenleri iyi tespit edecek ve kolay halletmenin yollarını bulacaksınız. Hızlı hareket etme arzunuz göz önünde olacağınız ortamlarda sizi zorlayabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır. Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 44" R
Ay
Terazi
15° 44' 07" R
Merkür
Boğa
05° 21' 56"
Venüs
Boğa
24° 57' 44"
Mars
Koç
14° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 12"
Satürn
Balık
18° 04' 02"
Uranüs
Boğa
23° 28' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 43"
Lilith
Başak
25° 29' 47"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>