Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı marjinal yaşam planlarınız var. Ama bunları sevgilinizle paylaşamıyorsunuz. Planlarınız ve sevgiliniz arasında seçim yapmak gibi bir saçmalığa doğru hızla gidiyorsunuz.

İşinizle inatlaştığınızda sonuca çabuk ulaşıyor, iyi verim alıyorsunuz. Fakat tarzınız insanları biraz incitiyor. Akşama yakın bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edeceksiniz.

Gereksiz harcamalarınız yok gibi görünüyor. Ama ay sonu ortaya çıkan açıklar da anlaşılır gibi değil. Birtakım alacaklarınızı alamıyorsunuz. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden oluyor.

Geçimli insanlar oldukları halde, iki arkadaşınızın dostluğu bir çıkmaza doğru gidiyor. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze koyduğunuz hedef gittikçe uzaklaşıyor. Çünkü siz bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istiyorsunuz. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek zorunda olduğunuz birileri var. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda size itici güç olacak.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, günlük işlerin derlenip toparlanması yönünde önem taşıyor. Dışa sunacağınız çalışmaların beğenilmesi, yarım kalanların bitirilmesi, bir işin başarılı şekilde halledilmesi sizin için çok önemli. Tabii ki sizin arzunuz takdir edilmek, başarılı bulunmak. Aslında kuşkularınız var ve bir hayli tedirgin olabilirsiniz. Kimi Akrepler için bu Dolunay,konularında bir analiz, bir karar anlamına gelebilir. Ancak henüz bir şeyler belli değildir. Kararsızlık veya yaptığınızdan emin olmamak sizi yoruyordur. Dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor. Venüs ile kavuşum yapacak. Bu durumda, işlerinizi şöyle bir gözden geçirmeniz gerekecek. Hazır değilse, biraz daha üzerinde çalışmanız iyi olur. Belki de size söylenecek olan da budur. Bu yeterli değil, biraz daha üzerinde durun gibi. Bu sizi rahatsız etmesin. Daha iyi olacaksa neden üzülesiniz ki. Merkür-Terazi burcunda ilerlediği için, plan dışı gelişmeler, beklenmeyen durumlar yaşanma ihtimalini unutmadan, bilinçli ve sabırlı olmakta yarar var. Sağlığınız önemli. Bu kadar endişeli olmayınız. Dağılmak yerine, kendinizi toparlamak için bu Dolunayda sevdiğiniz kişilerden destek alınız, konuşunuz. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünmeden hareket etmeyen birisin ama bugün kendi isteklerine ve ihtiyaçlarına odaklanabilirsin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticiniz ya da partnerinizle yapacağınız konuşma ve görüşmeler önem kazanabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Teknik konularda çaba göstermeniz gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Öğleden sonra duygusal olarak kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Bazı ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Farkındalık gerektiren durumlar olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek.Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın ritmi hızlanabilir. Sağlığınıza ve beraberyaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Katılacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Balık burcunda seyahati aşkı dolu dizgin yaşamanıza neden olur. Size uzaktan aşık birinin varlığını bugün öğrenebilirsiniz. Aşkın ateşi başınızı döndürebilir. Soğukkanlı davranmak, var olan akışı kabul edip hayatın güzelliklerine odaklanmak için hiç vakit kaybetmeyin. Çocuğunuzu bir sanat dalına yönlendirip yeteneklerini keşfedebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 49" R
Ay
Boğa
00° 23' 16" R
Merkür
Koç
20° 53' 49"
Venüs
Boğa
09° 10' 41"
Mars
Koç
04° 50' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 08' 10"
Uranüs
Boğa
22° 43' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 38"
Lilith
Başak
24° 04' 26"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>