Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular.

Birkaç günün işini ağırdan almanız bugün elinizde patlayabilir. Ani yapmanız gereken işlerde paniklememeli, verimli olmaya bakmalısınız. Çalıştığınız saat sayısından çok aldığınız verim önem taşıyor.

Para konusunda sizi heyecanlandıran haberler alacak, harekete geçeceksiniz. Bugünün sizin için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorsunuz ama bu proje size yansıtıldığı gibi değil.

Sağlığınızı son zamanlarda fazla hiçe saymışsınız. Özellikle kulak-burun-boğaz yollarına dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek. Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Hayatın asıl anlamının, kendi içimizdeki güzellikleri keşfetmek olduğunu fark edeceğiz. Mutluluğu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın keyfine varabileceğiz. Sıkıntılarımızı, acılarımızı şifalandırmak için kendi iç rehberliğimizle temasa geçeceğiz. Aslında doğamızda var olan ancak yaşanan zorluklar, tatsız tecrübeler nedeniyle bağlantımızı kopardığımız iç dünyamızla yeniden temasa geçmeyi öğreneceğiz. Aşkın şifalandırıcı bir güç olduğunu ve zorlamamak gerektiğini anlayacağız. Bazen biz, kendi kendimize duvarlar öreriz. Bir başkasının, bir ilişkinin bizi hayattan uzaklaştırdığını sanırız. Oysaki buna izin verenin biz olduğunu görmek istemeyiz. İşte şimdi bu kavuşum sayesinde yeniden uyanacak ve aşkın bizzat kendisine sahip çıkacağız. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, aşk hayatımızla ilgili konularda nasıl bir seçimde bulunmamız, mevcut sorunlarımızı nasıl çözmemiz gerektiğine, bilinçli bir şekilde bakmamız gerektiğini hatırlatıyor. Dürüstçe yüzleşme bulunmamız gerekiyor. Şu anda içinden çıkamadığımız durumlar varsa, hayat sizi zorluyorsa, aşk yoruyorsa, bir çok mesele üzerinize geliyorsa bunların üstünü kapatamayız. Ertelenen problemler kendini hatırlatır bunu siz de bilirsiniz. O zaman gerçekçi olalım. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, titiz ve oldukça dikkatli bir şekilde ileriye yönelik hedeflerinizi, dostluklarınızı ve amaçlarınızı gözden geçirmeniz anlamına gelmekte. Ancak bu gözden geçirmede maddi ve manevi kayıp-kazanç ikilemini kafanızın içinde oturtmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu konularda soru işaretleri uyandıran ve sizi rahatsız eden durumlara varsa doğal olarak sıkılmanız mümkündür. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Saat 16:23 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, yorulmanıza gerek kalmadan etrafınızdaki insanları kolaylıkla etkileme gücünüz yüksek. Düşüncelerinize fazlasıyla değer verebilir, birilerinin ne söylediğini pek umursamazsınız. İhtiyacınız ne ise, ona göre bir planlamada bulunarak günü değerlendirebilirsiniz. Kuvvetli sahip olma güdünüz ve sezgilerinizle her durumun, her insanın iç yüzünü kolayca hissedebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sessiz durmak zorunda kalacağın bir tartışmanın ortasında kalabilirsin. İlişkin konusunda düşüneceksin.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerden yana oldukça şanslı bir günde olduğunuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Sevdiğiniz kişiye açılmanın ve ona hissettiğiniz duyguları söylemenin tam vaktidir. Evli olan akrepler içinse yine romantik etkiler devrede olacak ve eşinizle birlikte keyifli bir gün geçirmenin mutluluğu içerisinde olacaksınız. Uzun süredir sizi yoran hayat mücadelelerine bir ara verip dinlenmek, ruhunuzu saran bu güçlü duyguları tekrar hissetmek sizleri çok iyi hissettirecektir

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olayları kontrol etmek normalden daha zor gelebilir. Bir şeyleri bırakmak konusunda test edildiğiniz bir gün olabilir. Öğleden sonra tamamlanamayan durumlar stres yaratabilir. Dikkatiniz akşam saatlerinde yükselecek ve işlerinizi daha rahat yapabileceksiniz. İlerleyen saatlerde kişisel konular, işinizin önüne geçebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda ki huzursuzluk sizleri bir hayli sarstı ve yordu. Bu süreçte kırılan kalbinizi sevgiyle onaracak ve bir daha tekrarlanmamak üzere sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabileceksiniz. Bu çözüm sıkıntılı bir evliliğin bitişi olabileceği gibi aşkla sevgiyle ilişkinizi kurtarabileceğiniz anlamına da gelir. Beraberliği olmayan Akrep' ler ise gerçek aşkı deneyimleyeceğiniz ve evlilik kararı alacağınız özel bir zamandasınız. İş hayatınızda ise değişimlere karşı koymadan kendinizi geliştirmeye yönelik eğitim seminer gibi konularda gönüllü olarak görev almalı ve önemli değişiklikleri gerçekleştirmeli ve harekete geçmelisiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kontrol dışı durumlar yorucu olabilir ve özellikle sabah saatlerinde sağlığınız açısından tedbirli olmaya gayret etmelisiniz. Akşama doğru burcunuza ilerleyen Ay size güç verecek.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamlarınızda bir süredir fazlasıyla mücadele ediyorsunuz. Artık bu sorunlarla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Özel hayatınız bu aralar en büyük kaleniz, bunu bilin!

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü havada aşk kokusu var. Sevdiğiniz kişiyle aranızda sıcak bir diyalog kurulur.Sezgileriniz ve hislerinizde yanılmazsınız. Ayrıca çocuğunuzla vakit geçirmek için harika bir gün. Müze, sinema, sergi ve galeriler size keyif veren mekanlar olacaktır. Yeni bir hobiyi hayatınıza katmak için sakın geç kalmayın.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın güç kazanacağı ve sizi içe dönmeye zorlayacağı bir gündesiniz. Kalabalık ortamlardan kaçmanız ve yalnız kalmanız mümkündür. Yapacağınız en hareketli sosyal faaliyet, bir veya iki arkadaşla sohbet etmek olacaktır. Bu tür sıcak ilişkiler sizi mutlu edecektir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 12' 58" R
Ay
Terazi
03° 01' 12"
Merkür
Boğa
03° 52' 54"
Venüs
Boğa
23° 38' 50"
Mars
Koç
13° 49' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 04"
Satürn
Balık
17° 59' 52"
Uranüs
Boğa
23° 24' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 32"
Lilith
Başak
25° 22' 40"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>