Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizdeki gerginliği ancak akşama doğru atacaksınız. Para ve maddiyat konularındaki belirsizlik daha bir süre devam edecek. Sevdiğiniz insanlarla görüşme olanağı bulup, onların size olan ilgisini gördükten sonra daha ılımlı ve uyumlu bir ruh haline kavuşacaksınız. Bir büyüğünüzün rahatsızlığı aile gündemine oturmuş durumda. Bu da sizde çeşitli kaygıların oluşmasına etken oluyor.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Ay-Oğlak burcu geçişi devam ediyor. Yakın çevrenizle aranızdaki her türlü iletişimde bu geçiş size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Ulaşımda çıkabilecek sorunlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye bilinçli yaklaşalım ki, yanılmayalım. Saat 15:15 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde ilişkinizi, aile hayatınızı vekonularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Hatta bir hayli sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü mali açıdan hayatınızı garanti altına almak, belki ailenize yardımcı olmak veyahut yeni bir yere taşınmak için güçlenmeniz gerekmektedir. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gökyüzü, bir türlü fırsat bulup da görüşmediğin insanlarla bir araya geleceğine işaret ediyor.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eve ve ailenize yönelik işler içinde daha sabırlı olmalısınız. Gereksiz öfkeli durumlardan uzak kalmaya bakın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karanlıktayken birden ışığı göreceksiniz sanki. Meraklı ve sorun giderici yanınız işinize yarayacak. Yinede bu ara her şeye karışmayın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişim tonunuzun gücü gündelik yaşantınızda bir arada olduğunuz ve özellikle de sizinle ilgilenen ve hayatınızı kolaylaştıran kişilere yansıyabilir. Ani ve beklenmedik tepkilerin kırıcı olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayata mı sosyal hayata mı öncelik verme konusunda zorlanırsınız. Aynı saatte aynı anda farklı mekanda bulunmanız imkansız. Dolayısıyla kullandığınız tercihten dolayı pişmanlık duymayın. Hayatta her şey olması gerektiği gibi olacak. Bugün araba yolculuklarına ve kardeş, komşularla ilişkilere dikkat!

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>