Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

Yaptığınız işten oldukça hoşnutsunuz. İş arkadaşlarınızla ortaya güzel çalışmalar koydukçayapma hırsınız artıyor. Ancakyerinizdeki bazı disiplinsiz davranışlarında canınızı sıktığını söyleyebiliriz.

Parasal konularda pek yetenekli olduğunuz söylenemez. Bugün maddi konuda yapacağınız bir hata ile maddi kayba uğramanız muhtemel. Harcamalarınızda dikkatsizsiniz. Hesabınızı bilmelisiniz.

Son günlerde beslenme düzeninizi bozdunuz. Kilo sorunu yaşamamak için beslenmenize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı düşleriniz gerçek olabilir. Dostlarınızla iyi anlaşıyorsunuz. Bazı sözlerinizle çevrenizdeki önemli kimseleri de etkileyebilirsiz. Sevdiklerinize karşı amirane tavırlardan vazgeçmelisiniz. Onların sizinle eş değerde bilgi ve becerileri olduğunu unutmamalısınız. Sizden yaşça küçük bir yakınınızın gençlik sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, 21 Ağustos tarihindeki Güneş Tutulması öncesi, aile ve yuvanız, yerleşim yeriniz, anne-babanız, kariyer hayatınız, eğitim tercihleriniz, akademik konuları gündeme taşır. Evimize, bildiğimiz yere, kendimizi en çok güvende hissettiğimiz yere geri dönmek isteriz veya bu konuda düşünürüz. Belki okumak,kurmak, öğrenmek, bilgilenmek için gitmişizdir. Fakat şimdi yuvamızı özleriz. Aslında iki arada bir derede kalırız. Dönmek mi iyidir yoksa mücadele edip kendimizi geliştirmek mi? Kimi Akrepler için,hayatındaki sorumluluklar nedeniyle kişinin evini, ortamını özlemesidir. Eğitim veyaamaçlı bir yere taşınmak, bir ofis açmak, hem okumak hem çalışmak da mümkündür. Bu Tutulmada önemli olan, sizin geleceğiniz için, gerçekçi şekilde bir hedef belirlemeniz ve bunun üzerine gidebilmenizdir. Sadece işe yönelmek, özel hayatınızı ihmal etmek de yanlış olur. Zaten bu Tutulmada ev arkadaşınız, eşiniz, çocuklarınız, anneniz, babanızla birlikte olmak, fikirlerinizi paylaşmak istersiniz. İş dışında sosyalleşmek amacıyla insanlarla bir araya geleceğiniz çalışmalara, aktivitelere yönelirsiniz. Bu insanlara yardım amaçlı bir proje de olabilir. Birteklifi veya fırsat karşınıza çıkabilir. Fakat bunun için bir müddet beklemeniz söylenebilir. İş adresiniz değişebilir veya size bir görev verirler, bir ekip oluşturmanız söylenebilir. Sosyal medya aracılığıyla işinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsin. Rakiplerinle yüzleşmeler olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler günlük rutinlerinizi değiştirebilecek ölçüde fark yaratacak. Sevilme duygusu içinizde önemli bir ihtiyaç haline gelecek.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler yapmak için fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda seminerler düzenleyebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığın getirdiği değişiklikler olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulmasıyla beraber ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici durumlar oluşabilir. Huzursuz etkiler altında olabilirsiniz. Geçmişle ilgili olaylar beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın öğlen saatlerinde boşlukta olması sorun gibi gördüğünüz yarım kalan işlerinizi kolayca halletmenize imkan tanır. Yakın akrabalarla eski bir konuyu çözümlemek için de şansınız var. Öğlen saatlerinde sonra evinize dostlarınızı davet edebilir, uzayın derinliklerindeki bilinmezler hakkında fikirlerinizi paylaşırsınız. Diğer yandan politik konular, siyasi meseleler gündeminizi doldurabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 28" R
Ay
Balık
03° 21' 13"
Merkür
Koç
18° 11' 17"
Venüs
Boğa
04° 21' 45"
Mars
Koç
01° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 42"
Satürn
Balık
16° 48' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 43"
Lilith
Başak
23° 38' 26"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>