Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak.

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz. Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor.

Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiren ve sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cumartesi gününün etkili ilk enerjisi saat 12:15 Ay-Merkür görünümüdür. Bu saatlerde keyifsiz olabiliriz. Bazı kişiler veya bulunduğumuz ortamlar bizi sıkabilir. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü, güvenilir ve sağlam temelli bir geleceğe, aşka, iletişime kısaca güzelliklere olan ihtiyacınızı belirliyor. Sözlerinizle etrafınızdaki kişilere bu arzularınızdan söz edebilir veya iç dünyanızda bunu dileyebilirsiniz. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, kendimizden eminiz. Ne hissediyorsak öyle konuşuruz. Sorumluluk duygumuz yine yüksektir. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünüm etkisinde, gelir geçer bir ilişki yerine evlilik gibi ciddiyete dönüşeni tercih ederiz. Eğer birbirinizi uzun zamandır tanıyor, saygı-güven ve sevgi temelli bir beraberliğini varsa, evlilik kararı verebilirsiniz. Ancak bugünlerde karşınıza biri çıkarsa veya henüz yeni tanışmışsanız, birbirinizi her yönüyle gözden geçirmenizde yarar vardır. Bu görünümortaklığında güven tazeleme yönünde olumludur. Fakat yeni bir ortaklık gündeme gelirse her yönüyle düşünmekte yarar vardır. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşum etkisinde, işlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliysen, eşinin ailesindeki bazı kişilerin davranışlarından dert yanabilirsin. Peş peşe telefonlar alabilirsin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda yakın çevrenizdeki kişilerle ciddi konuşmalar yapacak ve bu zamana kadar kuramadığınız olan iletişimlerin gerçek sebebini bulabileceksiniz. Bu anlamda gerçeklerle yüzleşmeye hazır olsanız iyi olur. Bazı konularda gerçekleri bilmeniz sizi yaralayacak olsa da emin olun daha da güçlendirecektir. Çoğu şey bilgisizlikten ileri gelir. Bildiğiniz şeyler her zaman için daha kolaydır.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel açıdan sizi zorlayabilecek durumlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda yapacağınız görüşmelerin olumlu gelişmesi ile kısa sürede isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün işinizle ilgili hemen her konuda hayranlık uyandıracak ve yeni şanslar elde edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Maddi manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutumu önem kazanmakta ilişkinizin gidişatını buna göre belirleyeceksiniz…. Bekar Akreler kararsızlığınız ve duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz…

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki sağlam ilişkiler yönünüzü belirlemenize yardımcı olabilir. Sevdiğinizle her şeyi paylaşacak, kalıcı adımlarla sevginizi artıracaksınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin güven veren sözleri içinizi rahatlatır.Sevginizi güvenle paylaşacağınız biriyle karşılaşmış olmak sizi mutlu eder. Hayatta her şeyin para olmadığını anlamak sizin için anlamlı olacak.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 21' 46" R
Ay
Akrep
12° 30' 09" R
Merkür
Boğa
08° 33' 50"
Venüs
Boğa
27° 40' 09"
Mars
Koç
16° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 20"
Satürn
Balık
18° 12' 18"
Uranüs
Boğa
23° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 28' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 08"
Chiron
Koç
21° 48' 10"
Lilith
Başak
25° 44' 25"
True Node
Koç
14° 52' 10"
Son Güncelleme : 22/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>