Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uyumlu ilişkinizde gelişmeler, ilişkinizi olumlu anlamda daha ileri boyutlara götürecek. Heyecanlı günleriniz var. Sizin için hafta sonuna hazırlanan sürprizleri sonradan öğreneceksiniz.

Rutin işlerin sıkıcılığı, sizi kısa bir zaman sonra işinize küsme aşamasına getirebilir. Biraz isteksizce ele aldığınız işlerde iyi bir sıralama yaparsanız sandığınızdan fazla rahatlayacaksınız.

Bazı beklentilerinizde geçici düş kırıklıklarınız olacak. Ama bu küçük sıkıntıların arkasında ferahlamalar var. Para konularında ciddi harcamalar içine girebilirsiniz, hesaplı olmaya gayret edin.

İlişkileri belirlemek her zaman tercihlere bağlı olmayabilir. Yakında size çok sıkıcı gelecek tanışmalarınız var, bir an önce kurtulmak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinizi daha güvende hissetme eğiliminiz, hatalı seçimler yapmanıza yol açabilir. Bugünlerde dış etkilenmeye oldukça açık duruyorsunuz. Çevrenizde buna çok istekli ve hazır kişiler var. Kendinizden emin olamadığınız bazı iç hesaplaşmalar içindesiniz. Taşıdığınız gizlilik niyetleri, bunları iyice içinden çıkılmaz hale getirecek.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Erken saatlerdeki Ay-Mars kavuşumunun Jüpiter'e karşıtlık yapıyor olması, kendinizi riske atacak tehlikeli işlerden uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Ayrıca saat 12:06'da Ay'ın boşluğa gireceğini bilmenizde fayda var. Ödemeleriniz varsa sabah saatlerinde yapmanız isabetli olur. Merkür'ün Uranüs ile Boğa burcunda kavuştuğu bugün içerisinde, ilişki ve evlilik hayatınızda mutlu olacağınız sürpriz bir haber alabilirsiniz. Partneriniz beklemediğiniz anda sizi sevindirebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntılarını yakınlarınla paylaşıyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Bugün kendini rahat hissediyorsun. Huzuru yakaladığın günlerdesin. Fakat yine de aklında ?bir sorun çıkar mı?? korkusu var. Kendi mutluluğunu bu kadar engelleme? İletişim ile ilgili birçok alanda olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Aşk hayatınla ilgili yaşadığın pek çok sıkıntı geride kalmaya başladı. Artık kendini ön planda tutmaya başlayacaksın. Ailendeki fertlerden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Bu yüzden son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları onlarla paylaşman az da olsa içinin rahatlamasına sebep olacak.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapanması gereken bir borcunuzla alakalı bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal konularla ilgili konular bugün net olmalısınız.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde iç uyumunuzun dengede tutmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerde finansal yenilenme için kararlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek ve tartışmak için enerji bulamayabilirsiniz. İçe yönelmenin sizde kişisel farkındalıklar yaratacağı keyifli ve sakin bir gün olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal anlamda çok zorlanıyorsunuz. Çok fazla kendinizi dinliyor, kendiniz için üzülüyorsunuz. Kendinize üzülmeyin, siz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden, partnerinizden veya eşinizden destek göreceksiniz. Onun desteği size güç veriyor.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle saatlerinden itibaren bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Uranüs'ün kavuşumu, ani ilişki kopmalarına neden olabilir. Birdenbire hayatınıza yeni biri girebilir. Partnerinizin parlak fikirleri başınızı döndürebilir. Kariyerinizde u dönüşü zamanı. Farklı sektörler ve mesleklere adım atabilirsiniz. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızın hareketlenmesi ve yoğunlaşması mümkündür. Yakın ilişkilerinize, özellikle de partneriniz veya eşinizle yaşadığınız ilişkiye odaklanabilirsiniz. Aşırıya kaçıp kıskançlık veya sahiplenme duygularına kapılmayın.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 27" R
Ay
Yay
15° 45' 51"
Merkür
Koç
16° 06' 36"
Venüs
Koç
27° 19' 14"
Mars
Balık
27° 25' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 44"
Satürn
Balık
16° 18' 27"
Uranüs
Boğa
22° 10' 38"
Neptün
Balık
28° 48' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 21"
Lilith
Başak
23° 00' 23"
True Node
Koç
15° 29' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>