Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine böyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Bu, olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Bu hareketlilikte sürprizle de olası.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Saat 18:10 itibariyle boşluğa girecek olan Ay, yarına kadar işlerinizde sonuç almanızda gecikmeler yaşatabilir. Bugün yeniay Boğa burcunda 01:45'te meydana geliyor. Yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcına önderlik edebilir. İlişkisi olanlar için de evlilik yolunda yeni adımlar atılabilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa güzel maddi getirisi olan proje veyafırsatları önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir. Yeniayın ayrıntıları için tıklayınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin yön değiştiriyor!Bugün karşıt burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Güne oldukça sakin başlayacaksın. Geçen ay barıştığın biri hakkında, çevrendeki insanlardan biri kulağına hoşlanmayacağın söylentiler fısıldayabilir. Şundan eminim, o kişiyi neden affettiğini düşüneceksin. Çünkü senin birini bağışlaman biraz zor olabiliyor. Sakın, böyle bir düşünceye kapılma. Her insan aynı değildir. Bağışlamak, her zaman yola devam etmektir. Bitmiş bir ilişkinin etkisi hala hayatında devam ediyorsa bugün son vermenin zamanı. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz büyük bir şok etkisi yaratabilir. Kendi hayatını yoluna sokmak isterken gündemin yoğunluğu hedeflerinin değişmesine neden olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla güzel vakitler geçirebilirken, taleplerinizin ne kadarının yerine gelip gelmediğini sorgulamanız ilişkinizin boyutu için önemli olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Ortaklaşa konular, eşiniz ya da sevgilinizin durumu ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Dışsal koşullar da kararlarınızı etkiliyor olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ilişkilerinizi çok önemseyebilirsiniz. Sosyalleşmek için oldukça iyi bir gün. Yeni yerler keşfetmek, sergi gibi etkinliklere katılmak vizyonunuzu geliştirebilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; karşıt burcunda gerçekleşen yeniay ilişkilerine vurgu yapıyor. Sen hayatını yeniden yapılandırmak ve dönüştürmek isterken karşındakilerin var olan düzeni muhafaza etmek için verdiği mücadele seni yorabilir. Değer verdiğin kişilere farklı bir açıdan bakmanı sağlayacak durumlar oluşabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay ilişkiler alanında gelişmeler sağlıyor. Eş ya da partnerinize karşı bağımlılık gösteriyorsanız objektif tutumlar önem kazanıyor. Akşamüstü ifadeler sertleşebilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. İkili ilişkilerinize yıldırım çarpıyor. Ani bitişler ya da başlangıçlar olabilir. Yıllardır konfor alanından çıkamadığınız ilişkileri bir kalemde hayatınızdan silme cesareti gösterebilirsiniz. Her şeye rağmen dikkatli olmakta fayda var. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>