Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri var gibi. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Genel anlamdaki boşluğunuzu aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, karar vermekte zorlandığınız meseleleri netleştirmeniz yönünde faydalıdır. Mars bu alanda güçlü bir enerjidir. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize göre bir yol belirleyerek ilerlemeniz kolaylaşıyor. Ayrıca Akrep burçları bilirsiniz, kendilerini pek ele vermekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, bu tarih itibariyle hem geri planda aylardır düşündüğünüz, bir adım dahi atamadığınız ilişki meselelerini de bir düzene koyabilirsiniz. Disiplin ve hedefe yönelik hareket bu dönemde önemlidir. İşte bunların bilinciyle hareket ederseniz, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir de lütfen, hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Aylardır geride kaldınız, birilerine uymak zorundaydınız. İşte şimdi kuvvetiniz yerine geliyor. Enerjinizi, doğruve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve huzuru bir arada yaşadığın bir gün olabilir. Eski bir dostunla duygusal olarak yakınlaşabilirsin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Alacağınız bu sorumluluklar ve eğitimler kariyerde önemli bir ivme yakalamanızı sağlayacaktır.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yaşadığınız karanlık günlerden sonra gelen aydınlık günleri müjdelemekte sizlere. Cesaretinizin kırıldığı hayal kırıklıkları yaşadığınız hemen her konuda göstereceğiniz kararlı tutum bir çok sorun ve problemi aşmanıza ardınızda bırakmanıza yardımcı olacak. Bitmesi gerekenin bittiği yeni başlangıçların olacağı özel bir süreçtesiniz. İş hayatınızda bitiş ve başlangıçlar aynı hızla gerçekleşebilir. Cesur olun ve yaşamın size sunduğu şansları hakkı ile değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnızlık korkunuzu bir kenara bırakacak ve istemediğiniz bir beraberliğin ağırlığını daha fazla taşımamak için ilk adımı atacak olanaklarla karşılacaksınız. Bekar Akrep'ler aşk ve tutku tüm ruhunuzu sarabilir…

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı aynı şekilde sürdürmeye devam edeceksiniz. Kendinizle ilgilenecek, geleceğe yönelik yeni istekler ve hedefler belirleyeceksiniz. Yeni yatırımlarda bulunabilir, fırsatları iyi biçimde değerlendirebilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı ilgilendiren işlerinizde uğraşılarınız artacak. Birkaç aydır hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars sizi bugünden itibaren ziyarete geliyor. Demek ki atıldığınız her işten başarıyla çıkacak güce sahip olacaksınız. Zorlu konular, krizli meseleler teker teker çözümlenir. Güven duyacağınız kişilerlebirliği yapmak için en uygun zaman.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 31' 05" R
Ay
Kova
10° 44' 11"
Merkür
Koç
17° 21' 48"
Venüs
Boğa
02° 23' 11"
Mars
Koç
00° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 12"
Satürn
Balık
16° 40' 27"
Uranüs
Boğa
22° 24' 41"
Neptün
Balık
28° 56' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 20"
Lilith
Başak
23° 27' 45"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>