Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına beslediğiniz korkular çok gerçekçi görünmüyor. Onun sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz.

Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artacak. Genel olarak çok titiz olmanız, gözünüzden bir şeyin kaçmamasını sağlıyor. Yarın gözünüzden kaçan küçük bir ayrıntıyı fark edebilir, kendinize kızabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde bir satın alma işi için yolculuğunuz olacak. kendinizi engelleyemediğiniz harcamalara yönelik eleştirilerin önünü kapamayın, bunların size yararı olabilir.

Üstünü örtme eğilimi gösterdiğiniz bazı sorunlarda, kendinizden çok başkalarına karşı iyi niyetler içindesiniz. Ama bir an önce gerçeklerin üstünü açmalısınız. Bu, sizi konuları abartıcı özelliğinizle de tanıştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir tertip içinde düzenlemeye çalıştığınız yaşamınız, sürdürmeye kararlı gibi göründüğünüz birtakım yalnızlıklardan arınmak istiyor. Bugünlerde iç benliğinizle kuracağınız bağlantılar, harika önsezilerinizin desteğiyle, size gizli kalmış gereksinimlerinizi hatırlatacak. Önemli çıkış noktaları belirleyip açmazlarınızın üzerine gidebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. İyimser düşüneceğiniz, pozitif etkiler altında olacaksınız. Seyahat planları yapabilirsiniz. Akademik konularınızda hedeflediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Bugün içinize doğan şeyler gerçek olabilir. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu görünümün yaşandığı bugün içerisinde çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi haberi alabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa tahmininizden daha iyi hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair duyguların yeniden canlanıyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün hedefini belirlemişsen oldukça aktif olacaksın demektir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışına girmene neden olacak. Yavaş yavaş gözünü büyük firmalara ve farklı sektörlere yöneltmeye başlamış olabilirsin. Etrafındaki herkesin de gündemi yoğunken ve kafası karışıkken, seninse kapını umulmadık bir aşk çalabilir. Kalbi boş Akrep burçları girecekleri ortamlarda çevrelerine iyi baksınlar derim. Hatta eskiden yarım kalmış bir hikâyen varsa, bugün onunla geçmişe dair konuşarak duygularını yeniden canlandırabilirsin.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde geçmişte sorun yaratan konuların üstüne eğilerek hatanın ve sorunların nerede olduğunu daha net bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla, uzaklarla ilişkiler gündeminizi meşgul edebilir. Öğrenmek ve keşfetmek için zihinsel çaba gösterebilirsiniz. Yapacağınız veya yapmakta olduğunuz yolculuklar sizi mücadeleye zorluyor olabilir. Ailenizle ilgili konularda maddi anlamda sorumluluk almanız gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Seçim yapma zorunluluğu içinde olabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kendinizi tam ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. İçinize sinmeyen konularda tekrar açılım yapmak bugün genel konunuz olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrepler için de bugün zorlayıcı bir gün olacaktır. Duygusal anlamda kendinize odaklanmış olabilirsiniz. Özellikle sağlığınız konusunda beden sesinizi dinlemenizde fayda var. Bazı beklenmedik, ufak tefek rahatsızlıklarınız söz konusu olabilir. Günlük rutinlerinizde aceleci davranmamanızı tavsiye ederim.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkiler, anlaşmalar alanında gelişmeler olası. Yurtdışından beklediğiniz haberler varsa sonuç alabilirsiniz. Bugün hedeflerinizi dönüştürecek ilham veren fikirler gelişebilir. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda şansın kapılarını size açacaktır. Bu dönemde beklediğinizden fazla para kazanabilirsiniz. Lüks harcamalardan kaçınıp önemli yatırımlara kanalize olmaya çalışın. Gelecek planlarınız üzerinde detaylı düşünme zamanı. Sıcak paradan kar edebileceğiniz kazanç yollarından yararlanın. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter para Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 35" R
Ay
Yay
14° 41' 34"
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
27° 13' 04"
Mars
Balık
27° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 34"
Satürn
Balık
16° 17' 60"
Uranüs
Boğa
22° 10' 21"
Neptün
Balık
28° 48' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 04"
Lilith
Başak
22° 59' 50"
True Node
Koç
15° 29' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>