Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz.

Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor.

Fazlaca önemli ve tartışmalı görüşmeleriniz olabilir. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz yolculuklarınız var. Kısa mesafeli, ama yoğun. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Bugünlerde sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalar söz konusu.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:11 Ay-Pluto görünüm etkisinde ilişkimizi derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Artık yaş tahtaya ayak basmak istemiyoruz. Eğer gerçekten doğru ise devam edeceğiz. Yoksa uzatıp daha fazla canımızı sıkmayacağız. Huzur ve güvenin hayatınızdaki önemi her anlamda kıymetlenir. Tutarsız ve geleceği olmayan hiçbir şeyi hayatınızda görmek istemezsiniz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü,planlarımızı olumlu bir bakış açısıyla ele almamızı sağlıyor. Umut verici bir enerji diyebiliriz. Karşımıza çıkan engelleri veya mevcut sıkıntıları aşabilmek yönünde kuvvet veriyor. Ancak çok önemli karar sürecindeysek yine de dikkatli bir analiz şart. Fazla iyimser olmamak, enine boyuna bakmak gerekiyor. Saat 19:10-19:58 arasında Ay-Boşluk sorumluluklar ağır gelir. İnsanlar sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Üzerinizde kontrol kurabilirler. Hassasiyet yüksektir. Ancak elden geldiğince sakin olalım lütfen. Benim tavsiyem olabilecek her türlü duruma belirli bir ılımlılıkta yanaşmanız ve kendinizce mantıklı bir açıklamada bulunmanızdır. Ani karar vermeyiniz. Saat 19:58 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, önümüzdeki iki gün boyunca alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı olmanın önemini vurguluyor. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye onaylamak yanlış olur.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgi ve tecrübelerini paylaşırken seçici davranman; bazı kişilerce yadırganabilir. Tek derdin fikirlerinin arkasında durmak ve sahiplenmek olacak. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, alanın dışından birteklifi ile karşılaşabilirsin. Reddetmeden önce bir kez daha düşün. Belki de yükselişin bu işle olacak, kim bilir? Bugün yeni tanışacağın insanlara duygusallıkla yaklaşıp hemen güvenebilirsin ama kaygılarının artmasını istemiyorsan biraz daha tedbirli olmanda fayda var. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde ilişkinizi etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerine doğru ruh halindeki değişim ile sadece kendine zaman ayırarak evde film keyfi yapabilirsin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik veya ortaklık ilişkilerinizle ilgili ummadığınız gelişmeler sizleri gün içinde gelecekle ilgili karar vermeye itebilir. Ancak yönetici gezegeniniz olan Mars'ın geri gidişi sizi dikkatli olmaya çağırıyor. İlişkilerinizde sağduyuyu elden bırakmamalısınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Açıkça ifade edemediğiniz her konuda krizlere açık olmanız olası. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak paylaşımlarınızı maddi olarak çoğaltmak istemeniz mümkün.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARA duygusal yaklaşmana rağmen sevdiğiniz kişinin farklı bir açıdan yaklaşması isteklerinizin gecikmesine sebep olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda bazı konularda bu haftabaşı sevdiğinizle anlaşmak kolay olmayabilir. Olaylara sert tepkiler vermeden önce, takıntılarınızı gözden geçirin. Bazı konuların gereksiz uzadığını göreceksiniz. Parasal işleriniz birkaç gün boyunca önem kazanıyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız bir habere canınız sıkılabilir.Tatile gidenler ise midelerini çok yormamalı yediklerine ve içtiklerine dikkat etmeliler. Ayrıca aile içindeki geçimsizlik tatilinizin neşesini kaçırmasın. Diğer yandan kariyerinizde hayata geçirmeyi hedeflediğiniz önemli bir projenin heyecanı sizi etkiler.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>