Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavrı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız sorunlara akılcı çözümler bulamadığınızı siz de iyi biliyorsunuz. Fakat son günlerde kendinizi çok güçsüz ve yaşadığınız olaylara karşı çok ilgisiz hissediyorsunuz. Bugün sabah saatlerinde alacağınız bir haber aklınızı karıştırabilir. Uzaktaki bir akrabanız sizi ziyarete gelecek. Hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:26 Ay-Merkür karşılık etkisi altında, partnerinizle aranızdaki konuşmalar sürpriz bir şekilde gelişebilir. Siz açıkça düşüncelerinizi ifade edersiniz o da aynı şekilde kendi bakış açısıyla hareket edeceğini söyleyebilir. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, umutlu düşünmeye çalıştığınızı ancak bir taraftan da,  bazı meselelerin sizi kaygılandırdığını gösterir. Hatta içinizden -Aman gözünü seveyim, huzurumu kaçıracak hiçbir şeye tahammülüm yok diye düşünebilirsiniz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, eşimiz, sevgilimiz veya başkalarının farklı davranışları, bakış açıları ile uyuşmazlık yaşayabiliriz. Biz kendi isteklerimizi öne sürmekten yana olacağız. Ancak durumu,  tarafsız bir şekilde ele almak gerekiyor. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, hem ilişkimizde hem de ailevi konularda yaşanabilecek ve bizi bir hayli rahatsız edebilecek baskıların işaretçisidir. Ne yana dönsek, bu saatlerde kendimizi pek huzurlu hissetmeyiz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutlu bir aşk hayatı sizi bekliyor. Özellikle sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Yalnız yaşayan aslanlar, sizi heyecanlandıracak kişilerle tanışabilirsiniz. Partneri olanlar ise, mevcut ilişkilerinde romantik günler yaşayacaklar. Sorunlarınızı fazla büyütmeyin ve kendinizi aşkın kollarına bırakın. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir size karşı ilgisiz davranan veya sizi önemsemeyen sevdiğiniz veya yakın çevrenizde bulunan kişiler, tümüyle tavır değişikliğine gidebilir ve size kendinizi çok iyi hissettirebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ilişkilerinizde ve ailenize yönelik konularda daha farklı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Daha fazla tolerans göstermeye bakın.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KURALINA göre hareket ettiğiniz zaman işlerinizi kolayca sonuçlandırabiliyorsunuz. Haklı olduğunuzda vazgeçmiyorsunuz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlıklarınızı bırakmak, sabır göstermek, ilişkilerinizde anlayışlı davranmak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için şanslı bir günde bulunuyorsunuz. Işığınızı en iyi şekilde ifade edebilir, insanlara duygusal, merhametli ve sevgi dolu yönlerinizi göstererek, ilişkilerinizde sevgiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bugün size fazladan güzellik/yakışıklılık katan bir enerjinin içindesiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve bire bir ilişkilerinizde etkileyecek. Verilecek kararlar düşündüğünüz gibi olmayabilir. Partnerinizin hayatındaki değişimlerden siz de etkileneceksiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkisi ise,  ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir. Tabii bir diğer olası etkisi de, partnerinizle birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar kendilerini içinde kaybolacakları bir aşkın içinde bulabilirler ama dikkatli olmalarında yarar var, sandıkları gibi bir kimse çıkmayabilir karşınızdaki kişiler

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>