Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bir çok beklentilerinizin karşılığını alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde gelişen bazı olumsuz gelişmelere tepkisiz kalacaksınız ve zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün performansınızı ispatlayacağınız ve bazı ortak çalışmalar sonucu olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir gündesiniz. Yorucu bir gün geçireceksiniz ama huzurlu olacaksınız.

Harcamalarınızın yoğunluğu sebebiyle hemen hemen bütün kaynaklarınızı tükettiniz ve bazı acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Ailenizle beraber yakında kısa bir seyahate çıkmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden sevgilinizle tartışabilirsiniz. Sevgilinizden uzaklaşmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bitkin huzursuz hissedebilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili önemli görüşme ve kararları bugün almamanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olacak sapla samanı birbirinden ayırt edemeyeceksiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 13:44 itibariyle  Kova burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide sınırların her iki kişinin de ortak istekleri, beklentileri doğrultusunda ayarlaması gerektiğini gösterir. Eş özgürce dilediği gibi bu ilişkide davranıp, sizin arzularınıza burun büküyorsa, aynı şekilde siz, sadece kendinize merkeze koyup, onun beklentilerini umursamıyorsanız, bu Dolunayda sorunlar yaşanabilir. Bugün gerileme hareketi nedeniyle tekrar burcunuza dönen Venüs, tekrar bütün bu durumları dengeye kavuşturabilmek adına, gözden geçirmelerde bulunulmasının önemini vurguluyor. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde gerileyecek. Bu süreçte, nasıl göründüğünüze daha fazla önem verirsiniz. Kendinizi değerli hissetmek istersiniz. Fiziksel anlamda güzel veya yakışıklı görünmek adına alışverişlerde ölçü kaçabilir, dikkat edelim. Bazıları bu süreçte abartılı makyajlar, ilgi çekici kıyafetler ve saç şekilleri, mücevherler, pahalı ürünlerle dikkatleri üzerinde toplamaya çalışabilirler. Alkışlanmak, herkesin ilgisini çekmek, el üstünde tutulmak arzusu ön plandadır. Sanatçılar bu dönemde verimli çalışmalar yaparlar ve kendilerinden söz ettirmeyi bilirler. Benim tavsiyem, yapılacak değişimlerin mutlaka üzerinde düşünülmesi gerekliliğidir. İlişkilerinizde bu süreçte, sizin bu şık ve süslü halleriniz karşı cins tarafından beğenilmenizi sağlar. Fakat bu beğeni kalıcı mı değil mi, sorusunun cevabı için zaman olgusu gözetilmeli ve niyete bakılmalıdır. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sonlanmalara veya sonuçlanmalara açık beş günün içerisindesiniz. İlişkilerde hassasiyetler artabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün aşk konusunda biraz melankoliksiniz ve taşkınlık yaratabilirsiniz. Son derece duygusal olduğunuz gündesiniz. Bunalım yaratacağınıza çıkın, gezin tozun üzerinizdeki negatif enerjiyi hemen yok edin. PARA: Üretkenlik ve yenilikte üzerinize yok ama bugün çok durgun oluşunuz işinize de yansıyor. Mali konularda disiplini elden bırakmamalısınız. SAĞLIK: Bugünlerde sağlığınıza her ne kadar önem vermeseniz de sağlığınız yerinde.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve bire bir ilişkilerinizde etkileyecek. Verilecek kararlar düşündüğünüz gibi olmayabilir. Partnerinizin hayatındaki değişimlerden siz de etkileneceksiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir yaşadığınız sıkıntıları nihayet üzerinizden atmayı başardınız. Bugün gün içinde oldukça neşeli ve keyifli olacaksınız. Beklentileriniz dışında gelişen bazı olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Fakat bu olayları fazla önemsemeyeceksiniz. Ailenizle kötü giden ilişkiniz iyileşme dönemine giriyor.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>