Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte, Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz bu durum sizi korkutmamalı, Uzun zamandır emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:00  Ay-Uranüs olumlu  etkisi altında Salı  günümüz başlayacak. Bu enerji,  yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 16:37-21:47 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Saat 21:47 itibariyle iki gün boyunca Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Güvenilir olanı tercih etmek durumundayız. İstemesek de, sorumluluklar kendini bu saat sonrası hissettirir. İşlerin plana uygun şekilde yapılması gerekir. Duygularımız biraz donuklaşabilir. Mesafeli durabilirz. Mecbur kaldığımız için bazı şeyleri yapmaya çalışırız.  Sağlığımız bu saat itibariyle önemlidir. Özellikle canımızı sıkabilecek kişilerden uzak durmak, biraz da olumlu düşünmeye çalışmak yararlıdır. Saat 22:44 Ay-Venüs görünüm etkisi altında sağlam ve güvenli yatırımlar anlamında gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Ne durumda olursanız olun, ekonomik şekilde hareket etmeye özen göstermenizde yarar var. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Kalben sevgilerimle,

28 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken karşılaşacağınız cazip kişiler ilginizi çekecektir. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin kalarak ele alındığında, sakin tepkiler verildiğinde veya sakin sakin karşılandığında normal akışında devam edecek olaylar, tam tersi bir tavırla yaklaşmanız durumunda gerilimin tırmanmasına veya işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olabi Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşamüstü saatlerine kadar yenilikçi düşünebilir, yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız. Ancak, akşamüstü saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay 22.00'a kadar belirsizliklere veya kararsızlıklara neden olabilir. 22.00 sonrası ise, yaz akşamlarından faydalanmamızı sağlayacak keyifli saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı yönlendireceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde eksiklikleri gidermek isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam için yeni programlar yapıp, alışverişe çıkabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bugün hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. İçinizden yükselen sesi dinleyin.

28 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en yüksek şekilde yansıtabileceğiniz,ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinizde başarı vaad eden, güzellik ve bakım işleriniz ile yakın çevre ilişkilerine yönelebileceğiniz, özel yaşamınızda tekliflere açık bir gündesiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanata dayalı işlerinizde, medya, eğitim veya seyahat konularında rahat bakış açınızla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Siz şartlara esnek yaklaştıkça çok önemli bir anlaşma gündeme gelebilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm gün AY yay burcunda seyahat edecek. Bugünü kendinize ayırın, sevdiğiniz şeyleri yapın, hobilerinize zaman ayırın, sanatsal aktivitelere katılın, gününüzü renklendirin. Bugün libidonuzda oldukça yüksek olabilir, varsa partnerinizle oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz onların ihityaçları ile yakından ilglienmeniz gerekebilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>