Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle geçen günlerde etmiş olduğunuz büyük bir kavga bugün tekrar gündeme gelecek ve partnerinizle aranızdaki iletişim sorununu farkına bugün daha iyi varabileceksiniz.

İş hayatınızda çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi yetiştirmek için çok az zaman kaldı. İşlerinizi düzene sokmalı ve daha sistematik bir şekilde çalışmalısınız.

Para durumunuzda kayda değer bir gelişme olmayacak. Her zamanki gibi acil ihtiyaçlarınızın yanında alış-veriş yapmak için de fırsat bulacaksınız. Eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz.

Sevgiliniz yüzünden arkadaşlarınızla aranızdaki diyalog çok bozuldu ve neredeyse hiç arkadaşınız kalmadı. Sevgilinize gereksiz kıskançlıklardan uzak durması gerektiğini söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte, Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz bu durum sizi korkutmamalı, Uzun zamandır emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamızın ilk belirleyici görünümü, saat 05:26 itibariyle Ay-Merkür arasında olumlu yönde gerçekleşiyor. Bu enerji, sorunlardan uzak, umut verici, rahatlatıcı tarzda konuşmanızı sağlar. Etrafınızdaki insanların da bu şekilde davranmasını istersiniz. Saat 08:43 Ay, Neptün ile  zorlu görünüm yaptığında iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak  bilsek bile  bu saatlerde pek umurumuzda olmaz.  Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. -Gerçek olan, benim yüreğimde hissettiğimdir diyerek ilerliyoruz. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, çevreniz üzerinde kişiliğinizle etkili olmanızı sağlayan bir kuvvettir. Hem kendinizle barışık olursunuz hem başkalarıyla anlaşmaya gönüllüsünüzdür. El sıkışmayı, uzlaşmayı tercih edersiniz. İnsanlar da size bu şekilde davranmayı bilirler. O nedenle, bugünün gündem maddesi elimizi uzatmak, tokalaşmak, anlaşmak yönünde gayet olumludur. Yolculuklar faydalı geçer, iletişim güçlenir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok. Bugün içsel temponuzu dengelemeli, ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Dostlarınızdan ilginç teklifler var.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar bu kişilerin alıngan tavırlarını anlamakta zorlansanız da, anlayışlı görünmeye çalışmanızda fayda var.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha hayalci hissedebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İşlerinizde büyüme sağlamak için çaba göstereceksiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Aklınızdan her geçene şüphe ile yaklaşmanız ne kadar doğru olur. Bu durumda yaşam alanınızı dara sokabilirsiniz. Böylece kendi kendinize fazla soru sormayın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak akrabalarınızın veya çevrenizin hayatında başlayan değişimler, yerini daha oturaklı zeminlere bırakmaya başlayacak. Geleceğinizi gözden geçirmeniz gereken bir zaman dilimi içinde olacaksınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ihtimal maddi kazançlarınızı hareketlendirici, maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı etkiler yaratabilir. Eğer ki alım-satm işleriniz var ise bu birkaç gün içinde bunu çözüme kavuşturabilirsiniz, Evinizi güzel gösterecek yeni eşyalarda almak için ideal bir gün. Kredi araştırmaları içine de girebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>