Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak.

Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var. Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  saat 12:14 olana dek,  çevrenizdeki insanların sizden sürekli bir şey beklemeleri, halletmeniz için baskıda bulunmaları rahatsız edicidir. İçinizden sanki mecbur muyum diye geçirirsiniz. Bu aslında Ay-Akrep geçişlerinde rastlanan bir durumdur. Saat 08:54  Ay-Jüpiter görünümü, ben haklıyım-sen haksızsın tarzında gelişen ve bazen abartılı davranışlara neden olabilecek bir enerjidir. Özellikle aile ortamında, çocuklarla ilgili konularda veya eşler arasında görülebilir. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günü akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Saat 15:24 itibariyle Ay-Yay burcu problemlerinizin altından kalkabilmenizde ışığınız olur. Yaşanabilecek güzel bir gelişme sizin için ileriye yönelik bir umut ışığı olabilir. Bilirsiniz,  sizin gibi  hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan hoşlanan kişiler doğaldır ki  kaybetmek istemezler. Hatta böyle bir ihtimal bile onları huzursuz etmeye yeter de artar bile. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü ilişki ve  parayla alakalı meselelerde kendinizi güçlü görme ve gösterme arzunuz oldukça yoğun. Bu saatlerde hesabınızı iyi yapmanızı tavsiye ediyorum. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü gayet olumludur. Kendinizi enerjik hissedersiniz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bu saatlerde keyfiniz yerine gelir. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, bugün çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız. Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracaktır. Sonuç, başarı getirecektir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar bu kişilerin alıngan tavırlarını anlamakta zorlansanız da, anlayışlı görünmeye çalışmanızda fayda var.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı sıkışıklıklar olsa da, öğleden sonra şans sizden yana olacak. Daha keyiflisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hiçbir şeyden soyutlamayın. Sohbet ortamlarından kaçıyorsunuz. Daha sosyal olmalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde bireysel motivasyon ve enerji durumunuzu korumalı, kolay öfkelenebileceğinizi bilerek ikili ilişkilerinizde sakin davranmayı ve güzellik ve bakım işlerinizi bir başka zamana ertelemeyi tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız için değerli olduğunuzu anlayacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili konularda sezgilerinizin rehberliği ile ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Aslan'lar sorunları karşılıklı anlayış olmadan konuşmadan çözemeyeceğinizin bilincindesiniz. Eşiniz bu durumu görmezden geliyorsa siz gelmemeli ve onunda kendisini rahat ve huzurlu hissedeceği bir ortam hazırlayarak bir an evvel birlikte hareket etmenin yollarını bulup uygulamaya geçmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 51" R
Ay
Koç
25° 20' 23" R
Merkür
Koç
20° 37' 18"
Venüs
Boğa
08° 45' 17"
Mars
Koç
04° 34' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 54"
Satürn
Balık
17° 06' 30"
Uranüs
Boğa
22° 42' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 09"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:05

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>